hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Aki mártír és fürdőskurva egy személyben: Lengyel Zoltán

2007.07.11. 16:20 Vérszegény éjszakai dúvad

Gondolom az eset mindenki előtt ismeretes: Lengyel Zoltán parlamenti képviselő ( jelen esetben érdektelen, hogy melyik párt színeiben), vasárnapról hétfőre virradó éjszaka összetűzésbe került a rend őreivel. Na, ez megint tipikusan az az eset, ahol nagyjából még egy - két hónapon keresztül megy majd a parasztvakítás, aztán nem történik semmi.

Értelemszerűen mást állít a képviselő és mást a rendőrség, de ez nem is szokatlan.

Tehát az, hogy Lengyel tényleg a földhöz verte-e magát, mint egy hisztis picsa, vagy a rendőrök ütötték soha nem fog kiderülni. Valószínűleg mindkettőben van igazság.

DE! Vannak egyezések is, és erre (valamint az uborkaszezonra) való tekintettel Lengyelnek már most meg lehet szavazni a 'Hét idiótája' címet.

A dolog a következőképpen néz ki: Éjjel megy Lengyel a kis kocsijával a nagy Budapesten egy szál fürdőgatyában és pólóban. Megállítják a rendőrök. Lengyel közli ő parlamenti képviselő, engedjék el. Ezt bizonyítandó felmutat egy nem névre szóló és nem fényképes parkolási engedélyt. Ezt a rendőrök persze, hogy nem fogadták el. (Mellesleg, ha elfogadták volna, akkor most Lengyel szerintem azért üvöltözne habzó szájjal, hogy milyen hülyék a magyar rendőrök, meg mindenki mondjon le!)

Erre mit csinál ez a faszkalap? Elkezd hisztériázni, ahelyett, hogy normális hangnemben rendezné az ügyet a rendőrökkel. Nem mondja meg a nevét, mert az a mentelmi jogáról való lemondás lenne!!

Na ettől tudok a falra mászni. Az a rohadt KRESZ miért nem vonatkozik a parlamenti képviselőkre? Egy istenverte honatya/honanya miért vezethet seggrészegen autót? Miért nem köteles megfújni a szondát?

Rendben, dulakodás, óraletépés volt, hiszen mind Lengyelen, mind az egyik intézkedő rendőrön vannak sérülések, képviselői káromkodásról csak a rendőrök beszélnek, de szerintem ez is megvolt.

De a legviccesebb rész a következő: Amikor Lengyelt be akarják kísérni az örsre, a képviselő "kimerevíti" (sic!) magát, hogy ne tudják autóba tuszkolni, és amíg gyalog haladnak a rendőrörs felé, hangosan kiabál: "Országgyűlési képviselő vagyok, bántalmaznak a rendőrök."

Nevetséges, kiprovokált mártíromság. A félreértések elkerülése végett: szerintem Lengyel Zoltán tudta volna kezelni ezt az esetet, ha akarta volna. Másnap tarthatott volna sajtótájékoztatót, panaszt tehetett volna az ügyészségen. De nem, ő inkább a rendőrterror áldozatává vált, mert felviláglott benne a mártíromság lehetősége. Pedig csak ócska kurva módjára viselkedett.

Ja. Ha már rendőrterror. Parlamenti képviselői terrorról mikor kezd már el végre beszélni valaki? Mert lássuk be, megtehetik. Kibújhatnak minden jogszabály, felelősség alól a mentelmi joguk révén.

1 komment

Címkék: botrány mentelmi jog igazoltatás heti idióta lengyel zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr61116062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása