hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

"épphogy lejöttek a fáról Afrikában, és már hozzák is őket”

2007.07.13. 12:26 Vérszegény éjszakai dúvad

mondta tegnap Mészöly Kálmán a Sport1 tv élő adásában. Azt ugyan nem tette hozzá, hogy fehér az isten, de könnyen kiolvasható a mondatból. Természetesen az itt futballozó fekete bőrű játékosokra gondolt, róluk tette ezt a kijelentést, amely mai bocsánatkérése szerint csak egy meggondolatlan kijelentés volt, nem volt benne sértő szándék.

Mészöly a mai nap kifejtette, hogy ő nem rasszista, mert:

Amikor külföldön edzősködtem, több fekete játékos is dolgozott a kezem alatt, és mindig nagyon szerettem őket.

Márpedig Mészöly Kálmán rasszista. Mert az, aki tényleg nem utálja az afro-amerikai embereket, az eleve nem gondol úgy rájuk, mint majomivadékokra, tehát még ötletszerűen sem merül fel benne egy ilyen mondat.

Aki nem tartja alacsonyabb rendűnek a feketéket, homoszexuálisokat, azaz bármely, a normálistól eltérőnek gondolt kisebbséget, abban egész egyszerűen a gondolata sem merül fel egy ilyen mondatnak.

Rengetegszer keveredtem már vitába emberekkel a cigányokról. A véleményeknek van egy meglehetősen érdekes csoportja. Ezek általában úgy kezdődnek, hogy: "Én nem vagyok rasszista...", vagy "Én nem utálom a cigányokat...". Ezek után kerül elő a "de" szócska, amit egy kb. félórás szózuhatag követ arról, hogy a cigányok mennyire szemét emberek. Na, ők rasszisták, csak nem merik felvállalni, hogy gyűlölik valamely kisebbséget, ezért megpróbálnak takarózni akár azzal is, hogy "vannak ............. barátaim is". Ez az effektus tapasztalható most Mészölynél is, csak ő utólag kénytelen ezzel takarózni.

És akkor kb. itt bukik az egész MLSZ-féle rasszizmus elleni harc. Hogy lehet az MLSZ vezetőségében olyan ember, aki ilyen kijelentésekre képes? Hogy fenyegetheti az MLSZ a csapatokat büntetéssel, a meccs félbeszakításával, ha saját berkeiben nem képes rendet tartani?

Hogy Mészöly bocsánatot kért? Eső után köpönyeg, parasztvakítás, kinek hogy tetszik. Nem jelent semmit. Ettől függetlenül ki kell rúgni. Persze nem fogják, de ez már más történet.

Mai napi fejlemény az ügyben, hogy Mészöly Kálmán lemondott az MLSZ-ben viselt pozíciójáról, de hogy nem utoljára hallunk róla, azt Kisteleki István nyilatkozata bizonyítja.

10 komment

Címkék: foci mlsz rasszizmus sértés hülye mondat mészöly kálmán

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr91117316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

salander · http://ld50.hu 2007.07.13. 18:58:36

Nekem az a véleményem, hogy a Mészöly Kálmán nem igazán rasszista. Helyette szimplán buta, mint a föld, ami legalább olyan rossz. [A rasszista, azért hasonlítja a feketéket majmokhoz, mert az lealacsonyító. A Méstöly meg csak azért ereszt meg ilyen fajsúlyos hülyeséget, mert egyszerűen nem tudott végigfutni az agytekervényein, hogy itt igazából a majmokhoz hasonlítja őket és ez sérthető.] Viszont, aki ilyen szinten sötét, annak szintén repülnie kéne az MLSZ vezérkarából, akár rasszista, akár nem.

rokica · http://rokica.blog.hu 2007.07.13. 19:05:00

Igenis, rasszista. A tényen még az sem változtat, hogy egy hígagyú hülye. Én így hiszem.

Erről jut eszembe:

Egy néger bölcs írása egy dél-afrikai fehér szomszéldja ajtajára:
Mikor megszületek: fekete vagyok;
Mikor felebredek: fekete vagyok;
Mikor lesülök a napon: fekete vagyok;
Mikor fázom: fekete vagyok;
Mikor meghalok: fekete vagyok.

DE TE!!!!

Mikor megszületsz: rózsaszín vagy,
Mikor felébredsz: fehér vagy,
Mikor rosszul vagy: zöld vagy,
Mikor leszülsz a napon: piros vagy,
Mikor fázol: kék vagy,
Mikor meghalsz: lila vagy.

És még van pofád engem színesbőrűnek nevezni?

Lalolib · http://lalo.blog.hu 2007.07.13. 19:15:47

Ezt azért nem lehet azzal elintézni, hogy Mészöly buta. Még jó, hogy nem a szokásos fordulattal intézték el, miszerint a kijelentés "edzői munkásságának" a része. Aki európainak vallja magát és ráadásul egy hivatalos szerv vezető tagja, egyszerűen nem engedheti meg magának az ilyen elszólást. Népszerű szavakkal mondva: mondjon le! Bár ez talán kevés. Egyszerűen csak szégyelje magát...de nagyon!

azAttis 2007.07.13. 20:07:38

Mészöly már csak egy fekély a magyar foci testén. Rég ki kellett volna vágni a többi nagy "nemzetközileg el(meg)ismert" régiséggel együtt.

Ezek az ember ki meri jelenteni, hogy a magyar fociedzők világszínvonalon dolgoznak.. "csak a játékosok.." - node hol a világszínvonalú edző ha a játékosai nem tudnak focizni?

Sajnos változás itt csak kihalásos alapon történik. Vissza kéne térni a magyar alapokhoz játszani a magyar stílust! Meg kéne nézni, hogy mit tanultak az 50es 60as években. Mi volt akkor amikor ez a szerencsétlen rasszista top futbalista volt?

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.07.13. 23:32:12

Hogy Mészöly rasszista-e, vagy vagy egész egyszerűen ennyire idióta, tulajdonképpen részletkérdés. Az igazi probléma az, hogy mindezek után sem fogják kirúgni az MLSZ-ből.
Egyébként szvsz az egész MLSZ káros a magyar a focira. Kihalásról meg legjobb esetben is csak álmodozni lehet egyelőre... Sajnos.

Rokica: Az én kedvenc mondásom így hangzik: Kifordítva mindenki rózsaszín.

nincsen 2007.07.14. 19:10:56

monkey see, monkey do
majomparades index.hu

cody111 2007.07.15. 10:43:09

Mészölyt szerintem már rég elkellett volna távolítani a futbal közeléből. De vannak még mások is akik nem oda valók.Az egész magyar foci már rég halott. Elment melletünk a világ mi meg csak néztük. mert okoskáink mindig megtudták magyarázni miért nem megy.De a pénzt azért mindig lenyúlták, és magyarúl( szartak) bele mi lessz a focival.

magyarfoci 2007.07.24. 01:35:00

Mészöly hülyeséget mondott, de nem rasszista arról szó sincs.

Kell a cirkusz a beszédhibás, tehetségtelen, alulképzett \\\"médiasztároknak\\\" !

Szerintem ez is ugyanolyan gumicsont, mint a többi figyelemelterelő színjáték, amivel hazánk folyamatos kirablását próbálja fedezni a seggnyaló libsi médiacsürhe.

kukac 2007.08.01. 19:36:52

Igazatok van, Mészöly hülye. Hiszen semmi mást nem akar, mint a magyar fiúkat itthon látni focizni, a külföldieket pedig otthon.
Ugye milyen szar lenne, ha a magyar fiúknak nem kellene kint keresni a lehetőséget? Képzeld el, ha lenne itthon helyük a pályákon. Akkor szurkolhatnánk a saját fiainknak. Fú de szar lenne. Igazatok van. NE LEGYEN! Miért is lene, hiszen magyarok. Menjenek külföldre, szakadjanak el itthonról, mi majd vendégül látjuk az idegeneket. És szurkolunk nekik, csak mert valamelyik klubban játszanak.
Mészöly hülye, mert ő megmondta.
Én is hülye vagyok, mert nem akarom, hogy a fiaim kimenjenek. Egy marha. Hiszen jobb szurkolni idegeneknek, mint a sajátjainknak.
Mészöllyel együtt hülyülök...
De kiknek is szurkoltok ti? Saját fiaitoknak, barátaitoknak, gyerekeiteknek,vagy különféle színben pompázó klubboknak? Elgondolkodtatok?
Kukac.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.08.02. 08:50:25

Kukac!
Nem a tartalommal van bajom, hanem a stílussal. Amit Mészöly mondott meg lehetett volna fogalmazni úgy is, hogy "Felháborító, hogy ahelyett, hogy a magyar tehetségeknek biztosítanának játéklehetőséget, inkább Afrikából igazolnak olcsón fiatal játékosokat."
süti beállítások módosítása