hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

A papírfecnik szociológiája a Copán

2007.07.16. 01:58 Vérszegény éjszakai dúvad

Szóval éppen véget ért a Copa America döntője, amit volt szerencsém végignézni. (Nyertek a brazilok, most tudok csak igazán örülni annak, hogy elfelejtettem az argentínokra fogadni). Úgy néz ki, hogy idénymunkásokat vettek fel a Sportklubhoz, és a mai meccset egy olyan emberre bízták, akinek van egy elsőéves szociológus hallgató ismerőse. A következőt volt képes ugyanis az éteren át világgá kürtölni (Nem pontos idézet, de ez érthető is szerintem, mert ilyen alkalmakkor az ember inkább egy üveg sört tart a keze ügyében, mintsem tollat és papírt):

...fúj a szél, ez látszik is a pályán lévő konfettik migrációjából.

Jó, jó, tudom, hogy egy sportriportertől ne várjunk korrekt időjárás-jelentéseket, meg tényleg milyen snassz csak annyit mondani, hogy erős szél van, ez látszik azon, ahogy a pályára szórt konfettiket fújja.

Persze, értem én azt is, hogy ha valaki egy olyan adónál kezd el dolgozni, amelyet Horti Gáborral kapcsolnak össze a legtöbben, akkor megpróbál valami mást, jobbat, élvezhetőbbet csinálni. No, de ehhez bőven elég lett volna annyi, hogy a játékosokat a nevén nevezi "manus" helyett, vagy nem tesz rájuk viccesnek gondolt, azonban inkább degradáló megjegyzéseket. Ennek speciel Hetthesi (nem biztos, hogy pont ez a neve, de hasonló. Majd ha pontosan megtudom, akkor javítok) eleget tett, de ő jó sztahanovista módjára úgy gondolta, hogy még tovább fokozza a fokozhatatlant egy általa nyilvánvalóan ismert idegen szóval, amely pontos jelentésével azonban nem volt tisztában.

Vagy mégis? Mert egyébként nem mondott ám hülyeséget, tudom. Őszintén szólva, ha egy papírfecni lennék, akkor erős - de talán gyenge szélben is - én is migrálnék. Legalábbis változtatnám a helyem. Hm, nem, tényleg nem akarom kettétörni egy fiatal reménység leendő csodálatos karrierjét. Most hirtelen csak egy tanácsot tudok neki adni: Ne adja fel! Adja be jelentkezését a Spektrum televízióhoz is, és Magyarország vándormadarairól szóló ismeretterjesztő filmekben is vállaljon úttörő munkásságot. Vándormadár?!?! Piha! Migráns madaraink! Sőt mivel ciklikusan teszik meg a Magyarország - Észak-Afrika távolságot, ezért nevezzük cirkuláns migráns madaraknak!

Egyébként meg innen küldöm minden tiszteletemet a Sportklub HR-es embereinek, mert valószínű sok energiájukba került ennyi inkompetens emberkét összeszedniük egyetlen feladatkörre.

Szólj hozzá!

Címkék: foci sportklub hülye mondat

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr57118652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása