hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Britney feneke főműsoridőben

2007.07.21. 13:20 Vérszegény éjszakai dúvad

Tegnap mazochista hajlamainkat kiélendő, megteketintettük a magyar labdarúgó bajnokság nyitómeccsét. A szünetben pedig mi mást tehettünk volna, elkezdtünk kapcsolgatni, így sikerült belefutnunk a Tv2 legújabb műsorába, a Favoritba.

Éppen Britney-ztek, ami végül is érthető, mert egy magára valamit is adó kereskedelmi csatornán nem telhet el úgy nap, hogy legalább egy Britney-ről szóló hír bele ne kerüljön az adásba. Vasárnap például a Sláger rádión dobták fel a híreket azzal, hogy Britney vett egy kutyát háromezer dollárárt.



A hír felvezetése az volt, hogy Britney már megint villantott. Csak most nem seggrészegen, vagy egy kocsiból kiszállva,
 

hanem a munkája miatt, azaz újra elkezdett dolgozni. Ismét videóklipet forgat, amiben utcalányt alakít, ezért kellett egy olyan rövid szoknyát felhúznia, amiben kilátszik a fél feneke.
Jól van, gondoltuk, megvolt a Britney-s hír, bár inkább marketingfogás, de legalább találékonyan volt felvezetve, mert arra gondoltunk, hogy megint valami botrányáról fognak beszámolni. Azonban a tudósításnak itt még nem volt vége, mert akkor megmutatták már közelről is az ominózus feneket. S most kapaszkodjon meg mindenki, mert Britney feneke

narancsbőrös. Bizony, bizony. Most vagy itt van a világvége, vagy csak süllyedünk tovább az ostobaság tengerébe.
Az utolsó képen természetesen nem Britney feneke látható.

Szólj hozzá!

Címkék: hülye hír

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr51122421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása