hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Amitől még Oszama is halálra röhögné magát, avagy egy hír, amely jottányit sem...

2007.07.23. 13:42 Vérszegény éjszakai dúvad

A szombati Borsban olvasható a következő cikk:

Bin Laden rajong a tojásrántottáért


Öt éven át dolgozott Oszama bin Laden személyi szakácsaként egy Akhtar nevű afgán férfi, aki mesélt a terroristavezér szokásairól. A most gyümölcsárusként dolgozó 65 éves Akhtar azt mondta, Oszama reggelire mindig rántottát fogyasztott, ebédre és vacsorára viszont egy afgán ételt tálaltak fel neki. A "mutton korma" rizses hússal, narancshéjjal és mazsolával készül.

-Azt gondolják róla, hogy kegyetlen ember, de erről szó sincs, melegszívű, közvetlen és nagyon jó a humora - állította a szakács egy angol lapnak.

Hát, bitang jó humora lehet Oszamának, bár valószínűleg "kissé" eltér az átlagostól, mert az ikertornyok elleni merényletet igen kevesen gondolták jó poénnak. Én elhiszem, hogy ő jól szórakozott, talán még a térdét is csapkodta a nagy kacagásban, ki tudja talán még Akhtar is jókat vigyorgott, talán nem és ezért dolgozik most gyümölcsárusként, (persze sokkal valószínűbb, hogy egy Frei-féle "bérgyilkos"), de ha tényleg Oszama szakácsaként dolgozott, akkor inkább felelősségre kellene vonni, hogy miért nem mérgezte meg.

No, de még nincs vége!

A Bors a politika rovatban közölte ezt a cikket, mi más lehetne még itt, mint magyar politikusok vicces megnyilvánulásai.

Orbán Viktor:

Engem elmarasztal az Országos Választási Bizottság, a jogászok meg megvédenek, oszt jó napot.

Az Európai Unión kívül is van élet.

Gyurcsány Ferenc:

El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!

Nincsen sok választás, azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni... Nyilvánvalóan végighazudtak az utolsó másfél, két évet.

Borzalmasan vicces mondatok. Én nem találom egyiket sem annak, de Oszama minden bizonnyal halálra röhögné magát mindegyiken. Javaslom, hogy írjuk össze ezeket a politikusi bölcsességeket, küldjük el Oszamának poste restante, hátha érte megy, elolvassa, és akkor egy kisebb postaköltséggel megoldottuk azt a problémát, amely az Usának már eddig is dollármilliárdokba került, eredmény nélkül.

Egyébként vannak még Medgyessy Péter megnyilvánulások is. Na, azok tényleg viccesek.

6 komment

Címkék: hülye hír

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr5123535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rokica · http://www.rokica.blog.hu 2007.07.23. 14:16:10

Azért én megnézném végre, mennyit tud röhögni pár napig napra kötve, víz nélkül.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.07.23. 22:35:16

Én is.
Egyébként a legbrutálisabb megnyilvánulás, amit hallottam 2001.09.11-i eseménnyel kapcsolatban az az volt, hogy igenis tisztelni kéne a bátorságukért azokat az embereket, akik nekivezették a gépeket a tornyoknak. Hirtelenjében nem tudtuk, hogy azt az illetőt üssük-e, vagy a saját arcunkról kaparjuk le a bőrt. Próbáltuk neki elmagyarázni, hogy ezeket az embereket már kb. 6-7 éves koruktól arra nevelik, hogy a megfelelő időben egy zsúfolt helyen robbantsák fel magukat, de azt hiszem hiába...

The Fan 2007.07.24. 08:14:22

Tudod mit?!

Igenis bator emberek voltak. Az onfenntartas oszton, elnyomni nem kis dolog.

Eleg baj az hogy ilyen eszkozokhoz kenytelenek folyamodni egyesek... es meg fikazza is oket a media (es ennek hatasara az egesz "civilizalt" vilag)!!!

Tessek megerteni a masik oldalt is!

rokica · http://www.rokica.blog.hu 2007.07.24. 09:13:52

Látszik, hogy bezárták az OPNI-t.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.07.24. 11:37:10

Az a para, hogy nem ők nyomták el, hanem egy többéves kiképzés során kiirtották belőlük. Ez a kiképzés pedig olyan életkorban kezdődik, amikor még nem döntésképesek, azaz gyermekkorban.
Az iszlám fundamentalizmus válasz ugyan az amerikai geopolitikai törekvésre (mondjuk egész konkrétan a fundamentalizmus a modernizáció ellenében jött létre), de nem a helyes válasz.
Ugyanakkor nem tartom helyesnek azt az európai/amerikai magatartást sem, amely tavaly az izraeli - libanoni háború után retorziók nélkül hagyta az izraeliek magatartását, hiába bomáztak le egy NATO megfigyelőtornyot, 10 európai ember halálát okozva, és hiába volt a libanoni áldozatok zöme polgári személy. Ezek után jogos feltenni a kérdést, hogy ha a Hamasz egy terrorszervezet, akkor Izrael egy terrorállam-e?

TheFan (törölt) · http://www.4muzik.com 2007.07.25. 09:58:06

Izraeli politika: ha megdobnak kovel, loj vissza raketaval amerikai Apache helikopterrol!!! :D
süti beállítások módosítása