hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Én tudom a megoldást, de nem mondom meg, bi-bi-bííí!

2007.08.27. 12:45 Vérszegény éjszakai dúvad

Szóval internacionalista összefogás keretében készül el a Fidesz programja. Én a magam részéről már azt sem értem, hogy miféle program ez, hiszen sem kormányzati, sem választási nem lehet. Vagy ha mégis választási, akkor a Fidesz prominensek valószínűleg a jövőbe látnak, mert a 2010-es választásokra, egyébként nem most készítenék el a programjukat. Na, de ez még mind semmi!

Ugyanis működik még az 1998 és 2002 között jól bevált reflexük, és mivel most nem tudnak állami, vagy egyéb érdekekre hivatkozni, ezért egész egyszerűen azt mondják, hogy nem fogják elárulni, hogy mi lesz benne, mert a kormány szétszedné azt, és úgysem szakmai vita folyna róla.

Hahó!!! Mi az srácok, megijedtünk a saját módszerünktől? Hát, mi folyik mostanában konstruktív ellenzékiség címén ebben az országban? Hát, csak nem az, amitől most rettegnek a Fidesz vezetői? Hát vajon melyik párt az ma Magyarországon, amelyik előszeretettel dobálózik az újonnan kitalált fogalmakkal, szimbólumokká emeli őket, és a Parlamentben pedig masszívan tagadnak és elleneznek mindent, már ha éppen nem vonulnak ki? Egyébként is, az talán szakmai vita, hogy ha bevezetik az egészségügyben a több-biztosítós modellt, akkor azt mi majd jól megszüntetjük? Szakmai vita már évek óta nem folyik ebben az országban semmiről, mert annyira a politika uralja a közélet minden színterét, hogy ez lehetetlenné vált.

Azért jobban belegondolva, tételezzük fel, hogy ebben a leendő programban van olyan tézis, amitől jobb lenne az országnak. Tételezzük fel, hogy a Fidesznek esetleg van egy használható ötlete. Hát, baromi jó! Ne is mondják meg! Még a végén jobb lenne nekünk, és és nem kellene olyan nagyon és olyan hosszan nyomorognunk.

De azért azt még elárulom, hogy én tudom azt a kérdést, amire a válasz 42. De nem mondom meg. Persze, még a végén belekötnétek!

 

5 komment

Címkék: fidesz botrány idióta

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr59150150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rokica · http://www.rokica.blog.hu 2007.08.27. 13:38:35

Jobb is, ha nem mondják meg. Még a végén sikerülne maguk mellé állítani négy és fél ingadozó szavazót. Frászt! Nekik gondolatolvasókra van szükségük. Varázsolni (eltüntetni?) meg ők szeretnének.

P.s.:
Már én is tudom, mire 42 a válasz. Itt látható alul, csak be kell gépelnem. Látod, a titkokkal nem mész semmire. :-)))

Vinitor · http://omagyar.blog.hu 2007.08.27. 20:21:47

A fidesz használható ötlete (akármelyik) nagyjából pár évtizeddel ezelőtt megvolt már. Szerte a fejlett országokban mindenhol használható ötleteket alkalmaznak, és nincs új a Nap alatt. Nem tudnak olyant kitalálni, ami ne lenne már kipróbált módszer valahol. Ötletezés helyett dolgozni kéne, az nem lenne baj.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2007.08.28. 00:01:57

hát jé
ezt offoltam volna (a 42-re)

hannibal.blog.hu/2007/08/16/egzisztencia_es_unicitas

ha mégis elment az előző kommentem, ezt nyugodtan töröld ki...
(refresh volt vagy ötször....)

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.28. 00:24:53

A 42 arra válasz, hogy hány egység a bemondott XXI-fogás Paskievics-tarokkban.
süti beállítások módosítása