hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Megtartották az őszi ülésszak első plenáris ülését a Parlamentben

2007.09.01. 15:18 Vérszegény éjszakai dúvad

Mármint Gyurcsány és Navracsics. Igaz, hogy nemzetközi sajtótájékoztatót hívtak össze, de hát gondolom, ők ketten nem olvasták el a tájékoztatót, hiszen a haza megvédése és felemelése tengernyi gonddal jár, a talpnyalóik az irodai alkalmazottaik viszont ezek szerint vagy diszlexiások, vagy csak spontán hülyék, mert egyiküknek sem szóltak, hogy nem plenáris ülésre mennek. A létszámból meg nem tűnhetett fel nekik, mert öt fő a 386-ból így a nyár végén jó aránynak mondható.

Szóval a nemzetközi sajtótájékoztatón is folytatták egymás anyázást, vagyis belpolitikai összecsapásnak, és országimázs(le)építő leégetésnek lehettek szemtanúi a helyszínen megjelent külföldi tudósítók, akik azért szerintem tudták jól, hogy szélsőségek tekintetében egyáltalán nem állunk rosszabbul, mint bármelyik volt szocialista állam, vagy, mint a nyugat-európai államok zöme.

Viszont hallhattak érdekes megjegyzéseket az autókról, a bogarakról és rovarokról, meghallgathatták, hogy ki és mikor zsidózott, már csak pár dakota közmondás és néhány Kuncze beszólás hiányzott ahhoz, hogy elöttük álljon az utóbbi néhány év minden fontosabb belpolitikai történése. Mert őszintén szólva egymás baszogatásán kívül csak elkúrásokat tudnak felmutatni mindkét oldalról, függetlenül attól, hogy ezt egyelőre még csak az egyik oldalon mondták ki.

Az én hozzáfűznivalóm a történésekhez a következő: Mivel most nagy divat, szívem szerint elhatárolódnék ettől a két idiótától, de nem teszem, mert nincs semmi értelme.  Sajnos jelenleg ők képviselik a magyar közéletet, a legtöbb, amit tehetek, az az, hogy, ha jövőre külföldre megyek nyaralni, akkor célpontként Lengyelországot választom. Ott legalább nem fognak szánakozva rámnézni, az országképviselő szánalmas politikusaink miatt, mert nekik is megvan a maguk baja.

2 komment

Címkék: botrány idióta parlamenti pártok

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr93154778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2007.09.02. 18:47:42

Ezt minek írtad le??Ezt most tényleg nem értem.Igen így van.Elég régóta így van.És???Most már legalább tudom,hogy te is tudod.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.09.03. 08:21:55

Én meg már legalább tudom, hogy tudod, hogy tudom.

Nem, egyébként én most csodálkoztam rá először egy nemzetközi sajtótájékoztatóra. Tényleg azt hittem, hogy érvényes az a mondás, hogy a szennyest szándékosan ne teregessük ki, mert azok a tudósítók amúgy is itt vannak, tudnak mindenről, akkor mi a francért kellene egy ilyen eseményen is segget csinálni az arcunkból?
süti beállítások módosítása