hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Egy új betegség Magyarországon

2007.09.07. 00:23 Vérszegény éjszakai dúvad

Turisták magyarországi élménybeszámolóinak vizsgálata alapján angol tudósok egy csoportja megállapította, hogy új betegség ütötte fel fejét hazánkban. A kutatócsoport a barlanglakó-szindróma megnevezéssel illeti az új kórt.

A furcsa betegség az agy azon részét támadja meg, amely a mindennapi tárgyak használatát irányítja, azonban annyira specifikus, hogy csak az ajtók megfelelő használatát gátolja. A kutatócsoport teljesen értetlenül áll ezen tény előtt. Nem tudnak logikus magyarázatot adni arra a tényre, hogy azok az emberek, akik képesek eljutni egy pubba (itt persze főleg kocsmára, sörözőre, borozóra, stb. kell gondolni V.É.D.), ott képesek maguknak sört rendelni, majd a korsót rendeltetésszerűen használni, és elfogyasztani belőle a sört, miért nem képesek arra, hogy becsukják maguk után az ajtót. Miközben az ajtó kinyitásával nincs semmi gondjuk. A kutatócsoport vezetője szerint a barlanglakó-szindrómában szenvedőknek problémájuk lehet az ok-okozatiság megértésével is, hiszen minden normális ember tisztában van azzal, hogy adott esetben, ha becsukja az ajtót, akkor nem csak a már helyiségben tartózkodókkal, hanem saját magával is jót tesz, mert nem fog a későbbiekben kővé fagyni.

Az élménybeszámolók alapján azt is megállapították, hogy a betegeket a sörözőkön kívül még a MÁV szerelvényein lehet a legjobban megfigyelni, persze, ha nem automatikusan záródó ajtóval vannak azok felszerelve.

A betegségben főleg a fiatalabbak szenvednek, bár néha egy-egy idősebb emberen is megfigyelhetők a tünetek.

A tanulmány összegzésül megállapítja, hogy bár a kiváltó okot még nem ismerik, de azt ajánlják, hogy - mivel betegségről van szó - ne használjuk rájuk a 'bunkó', 'paraszt', 'köcsög' elnevezéseket, hanem fogalmazzunk inkább úgy, hogy 'retardált', 'agybeteg', vagy 'ennek is a seggébe nőtt a keze'.

Ugyanakkor erre reagálva az angol Átlagemberek Érdekvédelmi Szövetsége kiadott egy közleményt, amely szerint a jelenség Angliában sem ismeretlen, bár nem tudják, hogy angolok, vagy magyar vendégmunkások, turisták csinálják-e, azonban ők úgy vélik, hogy nem betegségről van szó, hanem gondatlan szülői nevelésről, megoldásképpen pedig egy hatalmas seggberúgást ajánlanak.

6 komment

Címkék: álhír az köznek állapotja

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr16159276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atis 2007.09.07. 09:04:47

Hm... a 'Túristák' mit is túúúrnak?

gmihaly 2007.09.07. 09:30:23

"Nincsenek régi viccek, csak öreg emberek. Egy újszülöttnek minden vicc új."

Manyizga (törölt) 2007.09.07. 10:20:44

Ezért kell beszerezni a MÁV-vonalain, egy "jogtalan szakaszkulcsot". Magyarán kalauzkulcsot. Ezzel az ajtót a jónép számára oldhatatlan kötéssel fixen bezárjuk magunk után, így a retardáltak kívül maradnak.
Sajnos az ártatlanok is, de 1.0 verziónak jó... :)

Vinitor · http://omagyar.blog.hu 2007.09.07. 10:31:10

nem baj, nekem akkor is tetszett :)

rokica · http://rokica.blog.hu/ 2007.09.07. 10:48:44

:-))))))))))))))
Én azt hittem eddig, hogy nálunk az ajtók gyárilag hibásak. Jól nyílnak, de bezárni nem lehet őket. Azért érdekes különösképpen, mert behajtani lehet, de azt az utolsó kattanást, amikor a zárnyelv a neki készült résbe csúszik, azt a jó égnek sem teszik meg.
Nekem persze sikerül, de ez nem lehet véletlen. Valami földöntúli tehetséggel bírok. Azt hiszem, családtagjaim többek közt ezért (is) tartanak.
süti beállítások módosítása