hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Fogatlan cápák

2007.09.28. 23:43 Vérszegény éjszakai dúvad

Van egy rossz szokásom. Ha úgy rendesen nekiállok enni, akkor azt hajlamos vagyok a tévé előtt tenni, ilyenkor viszont arra is hajlamos vagyok, hogy a tévé előtt ragadjak. No, a mai este során azt hiszem, hogy letettem erről a szokásomról, ugyanis kénytelen voltam szembesülni a Tv2 Médiacápák című műsorával.

Előre kijelentem, hogy nem néztem végig a műsort, ugyanis kb. 10 perc után sikítógörcsök közepette távoztam. A Médiacápák című műsor ugyanis hivatalosan szórakoztató műsor. Egyébként meg valami Szeszélyes évszakokra és Parabolára hajazó nézhetetlen izé.

A Bagi - Nacsa páros korábbi műsora, a Banánhéj tartalmazott nézhető elemeket. Nacsáék jók voltak abban, hogy a meghívott vendégeket szembesítették saját paródiájukkal. Viszont ez a műsor megtestesíti a közön/s/ség elleni bűntett fogalmát.

Politikai eseményekből próbálnak meg vicceket csinálni, de nagyon nem megy nekik. Ezzel speciel a Szeszélyes évszakok meg sem próbálkozott, és a Parabola is csak addig élt, amíg a kommunizmus szocializmus. A rendszerváltás után ebbe a műsorba belebukott a köztévé is, majd évekkel később az Rtl klub is, amikor Váncsa István próbálkozott valami hasonlóval. Ráadásul a Heti hetes is csak addig volt nézhető, amíg a Fidesz volt hatalmon, azóta csak szoci seggnyalás van ebben a műsorban.

Szóval Bagiék politikai humorral próbálkoznak. Persze megjelenik a jól begyakorolt számuk, amikor is Orbán és Gyurcsány telekszomszédok, ami régen jól működött, de könyörgöm aztóta volt egy ösződi beszéd, ami után egy évvel ezek előjönnek azzal, hogy Orbán és Gyurcsány pillangókra vadászik? És a párbeszéd során Orbán ilyen szavakat használ a virágokkal kapcsolatban, hogy magyar, meg nemzeti. Ez vicc? Hát, ha jót akarnék mondani, akkor azt mondanám, hogy szánalmas. De nem akarok jót mondani.

De voltak ám az utóbbi hónapokban más események is. Pédául a folyamatosan habzó Rába. Például Kálmán Irén esete. Ebből ez a két töketlen a következő "poént" volt képes összhozni (belekeverve még a népszavazást is): Egyetért-e Ön azzal, hogy Kármán Irént a habzó Rába partján is verjék meg? Mégis mit gondolnak a Tv2-nél? Hogy ezt meghallva az emberek a térdüket fogják csapkodni a nevetéstől? Hát hol van itt a vicc? Ráadásul mindezt még műröhögéssel is megfejelték, amivel tényleg arra késztetik az embert, hogy valami nagy és kemény tárggyal zúzza szét a készülék képcsövét, de ha ilyen nincs a kezében, akkor legalább kapcsoljon el.

Ó, hova tűnt a sokat emlegetett magyar kreativitás?

Jöjj vissza Hofi Géza, Árkus József, Romhányi József! De ha ez mégsem megoldható, akkor legalább ezt a kabarénak szánt látványos szenvedést vegyék le a műsorról, mert egyébként alig hiszem, hogy a Tv2 megéri a 11. születésnapját.

3 komment

Címkék: rtlklub tv2 mtv médiaipar nemvicces bagi nacsa

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr21180252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2007.09.29. 01:26:01

Ennyire azért nem volt szar.Szerintem.
A Parabola egyébként addig élt,amíg az Árkus meg nem halt.Aztán feltámasztották(a Parbolát)Szuhay Balázs nyomult benne a Fidesz érában,később Szatelit néven évekig ment Selmeczi bácsival.(jó az nem volt,de létezett).Csak a miheztartás végett. Dehát tudom,hogy van aki a Sas kabaréra bukik...
Sajnos a tv2 nem a baginacsától trágya.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.09.29. 15:12:53

A Szuhay-féle Parabola az Antall-Boros érában volt, és kormánypárti humort akart csinálni, azt meg tudjuk milyen, ld.: Heti hetes most.
A Szatelitről tényleg elfeledkeztem, de hát arra nem is igen lehet emlékezni.
Egyébként az igaz, hogy a Médiacápák nem volt rosszabb, mint bármelyik mai magyar kabarépróbálkozás. Itt az utóbbi időben csak Hofi és Gálvölgyi tudott vicces lenni, de az előbbi már meghalt, az utóbbi meg már jóideje nem vicces. Tulajdonképpen még az Irigy Hónaljmirigy is jó volt, addig, amíg a Tv2 el nem hitette velük, hogy ők sokkal viccesebbek, mint amilyen viccesek valójában.

Egyébként van nekem (most éppen nem is tudom hol) egy kazettám, amelyen két világháború közötti Hacsek és Sajó jelenetek vannak. Érdekes azokon még akkor is tudok röhögni, ha már sokadjára hallgatom meg.

morpho 2007.09.29. 18:52:03

A Szuhay-féle Parabola tényleg az Antall-Boros érában volt.Ezt ekúrtam.
süti beállítások módosítása