hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Verbális önkielégítés

2007.10.01. 17:02 Vérszegény éjszakai dúvad

Összegyűltek megint a srácok Lakiteleken a 20 évvel ezelőtti találkozó emlékére, de nem nosztalgiázni, hanem... Hát nem is tudom mit csinálni... Így elsőre talán a verbális önkielégítés a legjobb kifejezés erre a találkozóra.

Azt, hogy mennyire nem érdekel senkit a 20 évvel ezelőtti találkozó, jól mutatja, hogy jelenlegi Mdf-es politikusok nélkül rendezték meg az emlékezést (ők most árulók), a találkozónak egyetlen célja volt: Jó alaposan a földbe döngölni Gyurcsányt. De minek kellett ehhez ekkora feneket keríteni? Hát nem ez történik mindennap?

Persze értem én, hogy ha ott mondják el Gyurcsányról mindazt, amit mindennap elmondanak máshol, ahol korábban Kádárt küldték el a fenébe, akkor rögtön megvan a kommunista rendszer és Gyurcsány, valamint az akkori ellenzék és a mostani Fidesz közti kontinuitás, még akkor is, ha most Szűrös és Pozsgay is ott volt. Azaz új rendszerváltás szükséges.

"A minden fordulatot túlélő bolsevik párt vezényelte a rendszerváltást és vezényel ma is. Gyurcsány Ferenc pártdiktatúrává fokozta le a demokráciát."

(Vigyázat! Népszabadság idézetek! Önálló, a szövegből kiragadott mondatok, ám szerintem azért beszédesek!)  

De hogy történjen ez az új rendszerváltás? Talán csináljunk megint forradalmat? Nos, úgy tűnik, hogy erről már Csurka is letett, és Für Lajos sem tartja állandó készültségben a Gárdát. (Valószínűleg a szocik legnagyobb bánatára...) Nem, az igazi rendszerváltozás

"Az "öreg lakitelki veteránok" segítségével (...) megvalósítható a változás."

Na, ez egy hatalmas tévedés. Már sokan megírták, de nem árt újból és újból megismételni, hogy éppen az az egyik legnagyobb problémánk, hogy a jelenlegi elitünket öreg veteránok képezik. Ha szabad egy hasonlattal élni, akkor a rendszerváltozással az analógból átléptünk a digitálisba. A kommunista szocialista korszakban bőven elég volt az ellenálláshoz az, hogy amire a kormány hatalom igent mondott, arra a lakitelkiek nemet. De ez ma már nem elég. A posztmodern végtelen lehetőségei közül fel kell villantani a lehetséges alternatívákat az automatikus tagadás helyett.

Milyen alternatívákat tud felkínálni ez az új rendszerváltó elit? Csak néhány kiragadott példa.

Csurka munkásságát ismerjük jól, ő deportálna minden zsidót mindenkit, aki nem tetszik neki, azzal, hogy zsidónak nyilvánítja és cionista világuralmat vízionál.

Für Lajos segédkezett egy félfasisztoid szervezet létrehozásában. Ez volna a jó megoldás?

Aztán itt van még Orbán Viktor, aki esetleg tényleg tehetne valamit. De nem, a -külföldi segítséggel - most készülő Fidesz programot inkább titkosítja - úgy látszik még működik a négy év kormányzat reflexei - és még mindig a népszavazástól remél valamiféle megváltást. Kreatív, igen kreatív. Érthetetlen, hogy miért nem rúgták még ki a Fidesz éléről.

Na jó, de hogyan kell nekiállni az új rendszerváltásnak? Hát, az a

"fontos, hogy létrejöjjön egy széles körű nemzeti koalíció, akár Csurka Istvántól Orbán Viktorig."

Értem. Aki meg rühelli Csurkát, meg Aviktort sem szereti, vagy esetleg nem érez késztetést arra, hogy melegfelvonulókat verjen, az tehet egy szívességet, ugye?

Persze egy dologban igazuk van. Gyurcsányék hazugsággal maradtak hatalmon, és bár maffiamódszereket emlegetni túlzás, annyi bizonyos, hogy erős klientúrájuk van, akik folyamatosan 'helyzetben vannak'. Persze fel kéne tenni a kérdést ott jobboldalon, hogy ezt vajon honnan tanulták el Gyurcsányék. Mert ezek a módszerek azért Orbánék berkeiben sem ismeretlenek.

Csak emlékezetfrissitőül egy rövid idézet ebből a cikkből:

Alperesi képviselő:

Változatlanul fontosnak tartom a felperes nyilatkozatát abban a vonatkozásban, hogy a kifogás érdemben mire irányul. Más lehet ugyanis a bizonyítás tartalma akkor, ha a felperesi álláspont az, hogy a megjelölt időpontokban a felperesi társaság tagjai nem jöttek össze, nem vitatták meg a társaság ügyeit és nem hoztak döntéseket. Más a helyzet akkor, ha önmagában az összejövetel tényét és a cikkben leírt tartalmát felperes nem vitatja, csupán arra helyezi a hangsúlyt, hogy ezek az összejövetelek nem felelnek meg a kft. taggyűlésével szemben támasztott alaki, formai, jogi követelményeknek valamilyen szempontból. Amennyiben a felperes az utóbbi álláspontra helyezkedik, akkor a további vizsgálat leszűkülhet arra, hogy ez az alaki, formai, jogi helytállóság megvalósult-e vagy sem.

Felperesi képviselő:

Röviden arra kívánok ismételten utalni, hogy a taggyűlés törvényi kritériumait a GT-ről szóló törvény tartalmazza, a helyreigazítás pedig egyértelműen úgy fogalmaz, hogy annak közlését kérjük, hogy a jelzett időpontokban a társaság nem tartott taggyűlést.

Emlékszünk még az Orbán vs ÉS perre? Hegyaljáról, szőlőkről (és ez is ide tartozik), állami pénzekről, stb.

Szóval ott jobboldalon sincs akkor morális tisztaság, amire olyan nagyon büszkének lehetne lenni.

És ha ők azt gondolják az igazi rendszerváltásnak, hogy összegyűlnek ott, ahol anno transzparenssé vált a kommunizmus szocializmus megdöntésére irányuló szándék, ahol habzó szájjal hergelik saját magukat, de egy értelmes ötletet, javaslatot nem képesek vitára bocsátani (és nem csak most, hanem már évek óta), akkor én a magam részéről nem kérek ebből a rendszerváltásból, és ezeket a verbális önkielégítéseket továbbra is csak gúnyos mosollyal tudom figyelni.

10 komment

Címkék: gyurcsány ferenc orbán viktor csurka istván szerintem magyar gárda für lajos

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr50182593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2007.10.01. 20:54:59

Ezek teljesen hülyék,dugni sokkal jobb!
(még verbálisan is).
A Pozsgay egyébként véletlenül az első Lakitelki bulleren is ott volt.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.10.02. 08:58:54

Pozsgay ott volt az elsőn? No, azért ezen meglepődtem...

morpho 2007.10.02. 13:50:53

Bezony,a Hazafias Népfront nevében(asszem).
Kb ennyire volt kibaszottellenzéki az egész cucc.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.10.02. 17:18:22

hazaffy · mondjonle.blog.hu 2007.10.02. 14:19:48

Ez vicces.
Vagy szánalmas.
Nem is tudom melyik a helyes kifejezés...

Ty. 2007.10.04. 20:17:38

Öregem, kétoldalnyit fikázódni úgy, hogy fogalmad sincs a témáról...
De ennyi erővel 56-os megemlékezéseket se kéne tartani

Leeroy of SMV Design 2007.10.04. 22:34:02

No meg a kép, amint Szűrös kezet fog Csurkával. Hiába no, összenő, ami összetartozik...

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.10.04. 23:47:42

Az 56-os megemlékezések és a eközött a találkozó között óriási különbség van, miközben akár párhuzamot is vonhatunk...
De erről asszem akkor holnap írok majd inkább, mert most az agyam már kikapcsolt.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.10.05. 09:40:23

Na, nem hiszem, hogy lesz ma időm ezen filozofálgatni, szal csak röviden
Az 56-os ünnepségek tényleg megemlékezések, általában némi politikai felhanggal.
Ez a lakiteleki összeröffenés viszont egy aktuálpolitikai esemény volt, némi megemlékezési felhanggal. Magasról tettek arra, hogy ki volt ott húsz éve, a meghívottakat a jelenlegi politikai felállásnak megfelelően válogatták ki.
Azért az 56-os megemlékezésekre ez nem jellemző.
A céljuk pedig egyértelmű volt, az Mszmp és a Gyurcsány féle Mszp közti kontinuitás megteremtése, ezzel az egyszer már hivatalosan lezárt rendszerváltás újbóli megnyitása, ahol is a most Lakiteleken megjelentek jelentik a 20 évvel ezelőtti rendszerváltó értelmiségiek, Gyurcsányék pedig az állampárt.
Csak akkor volt előttük egy minta, amit követni lehetett, tehát volt javaslatuk, most viszont nem volt semmi javaslatuk (ahogy már évek óta nem hangzott el ebben az országban egyetlen értelmes javaslat sem), csak hergelték magukat.

m.á. 2007.10.05. 19:47:13

Nem kell azt a kontinuitást teremtgetni, megvan az anélkül is.
Javaslatuk persze hogy nem volt, de egyszer már félresiklottunk a javaslataik ellenére/miatt, jobb ha csak emlékeznek. Arról meg nem tehetnek hogy sok akkori "értelmiségi" az utódpárt szekértolója lett.
De talán megérteném a fölindultsáodat ha megnéztem volna az összes lakitelki beszámolót a tv-ben:D
Ja, és: Miért nem voltak MDF-esek Lakitelken? Kizárták őket, azért. Szerinted Dávid Ibolya és csapata hol volt 87-ben? Antall is utólag ejtőerny.... lépett a fórumba. Érdekes dolgok ezek.
süti beállítások módosítása