hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Néhány kérdés Demszky Gáborhoz

2007.10.02. 15:25 Vérszegény éjszakai dúvad

A Hírszerzőn megjelent ma egy interjú Demszky Gáborral. Nem akarok mélyebben belemenni ebbe, de az utolsó két válasza után azért fogalmazódtak meg bennem kérdések.

Ön korábban azt mondta, hogy nem kíván újra elindulni, ugyanakkor már most sokan azt rebesgetik, hogy Demszky 2010-ben is ringbe száll a főpolgármesteri posztért.

Nem tervezem. Amit lehet, ebben a ciklusban el kell végezni, mert nem akarom örökké csinálni. Ezért vágok bele a dugódíjba is. Az ilyet akkor vállalják a politikusok, amikor már nem terveznek újraindulást, mert a dolog nem túl népszerű. Inkább jót akarok a városnak hosszabb távon, létrehozni néhány dolgot, ami a következő húsz évben is stabil fejlődést tesz lehetővé.

Jól értem, hogy Demszky eddig úgy végezte főpolgármesteri tevékenységét, hogy nem a budapestiek érdekeit, hanem a saját újjáválasztását tartotta szem előtt?

Ha igen, akkor miért gondolja azt, hogy az utódja nem fogja megszüntetni a mostani népszerűtlen (pénzkiadással járó) intézkedéseket -amelyekre Demszky Budapest stabil fejlődésének zálogaként gondol -, pusztán az újjáválasztása reményében?

Ebben az esetben tehát nem ön adja át a 4-es metrót.

Hát, ez lehetséges, de elvenni tőlem senki nem tudja. Persze nagyon szeretném, ha 2010-ig az első próbajárat elindulna.

Jól értem, hogy Demszky önmagának emelt mementóként gondol a négyes metróra?

Vajon mit gondol Demszky a négyes metró hallatán hány ember gondol arra, hogy szobrot kéne állítani Demszkynek? S vajon hány ember gondol arra, hogy azért kéne szobrot állítani Demszkynek, hogy utána legyen mit ledönteni?

4 komment

Címkék: demszky gábor négyes metró

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr56183602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2007.10.03. 02:29:08

"Jól értem, hogy Demszky eddig úgy végezte főpolgármesteri tevékenységét, hogy nem a budapestiek érdekeit, hanem a saját újjáválasztását tartotta szem előtt?"

Igen,jól érted.Ez a világ összes politikusára igaz,döbbenjünk meg együtt!

"Jól értem, hogy Demszky önmagának emelt mementóként gondol a négyes metróra?"

Igen,jól érted,de nem csak rajta múlt,hogy ez így alakult.Azért ne csináljunk úgy,mintha nem újították volna fel a nagykörútat,az Andrássy utat,a földalattit,a kettes metrót,az Operaházat,a Vígszinházat,a Margit körútat,a Nemzeti Múzeumot,a Műcsarnokot,a Lehel,Fényutcai,stb piacot,a szt.István parkot,a Dísz teret,a Bazilikát,a Szabadságteret,Erzsébetteret,56-osok terét.Épült Lágymányosi híd,folytatták az MO körgyűrűt,befejezték a szemétégetőt,kicseréltek egy csomó buszt és villamost,felújították a fürdőket.Ez azért mind igaz,még akkor is,ha csak egy töredékük jutott most eszembe.

Ami igazán gáz,az a rohadó Ifipark,a parkolás megoldatlansága,a turisták alultájékoztatása,a Duna nevű izé úgy néz ki,mint egy szennyvízcsatorna,az árvizek ellen meg nem csinált semmit.
Ne azért baszogasd a Dzsentry Gábort,amiért a Tarlós lúzer marad,hanem azért,ami tényleg egy halom szar.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.10.04. 09:31:08

Az a helyzet - szerintem -, hogy mindazt, amit Demszky tett/csinált/elért, stb. most a porba rombolja a négyes metróval.
A négyes metró biztosítja a főváros fejlődését, hanem azzal, hogy erre megy el a fejlesztési források zöme (nemtom mennyi, de jóval 50% felett), gátolja azt.
Miközben a négyes metró kb. a piros hetes és a 49-es villamost helyettesíti. Erre így kár volt ennyi pénzt költeni...

Leeroy of SMV Design 2007.10.04. 22:36:27

Ugyanakkor a XVII. kerületben pedig nincs normális közlekedés. Tudtátok, hogy ez az egyetlen kerület Budapesten, ahol nem jár villamos?

középpárti demagóg 2007.10.12. 08:19:59

morphó drága, ne keverd már te is össze a fővárosi, az állami és a netán magánberuházásokat könyörgöm!!!! megaztán volt ami volt. a földlatti, nagykörút, andrássy 10-12 évvel ezelőtti renoválásárt meg lett választva demszky '98-ban újra. ez akkor ért szavazatot. de azóta????
süti beállítások módosítása