hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Gyuri papagáj

2007.10.18. 16:42 Vérszegény éjszakai dúvad

Szilvásy György engem egyre inkább kezd egy papagájra emlékeztetni, szerintem teljesen úgy működik az agya, mint a címben említett madáré. Megtanul pár szót, és amikor az eszébe jut, akkor kimondja. Csak amíg a papagájok általában annyit mondanak, hogy Gyurrrrrrrika vagyok, addig Szilvásy rendszeresen szélsőséges erőket, meg rendzavarást böffent ki magából. Persze neki a pártszervezetben valószínű pont ugyanaz a dolga, mint Mikolának a Fidesznél, a nagyon nagy hülyeségeket ő mondja ki.

Itt most nem is azzal van a bajom, hogy Szilvásy rendzavarást vízionál, ez az utóbbi egy évben mindig lehetséges volt, akkor, ha legalább tíz ember összegyűlt egy helyen, hanem az, hogy ezt csak a Fidesz rendezvénnyel kapcsolatban tartja elképzelhetőnek. Méghozzá ráépüléses rendzavarást, egy olyan fogalmat, amire még a Google is csak két találatot tud kihozni, ráadásul mindkettő a Szilvásy nyilatkozat.

Szilvásynál ez a fogalom azt takarja, hogy: 

"...a Fidesz nemcsak egyszerűen nagygyűlést tart, hanem még vezeti is az összegyűlt embereket egy másik helyszínre és ez azt a kockázatot rejti magában, hogy úgynevezett ráépüléses megzavarást el lehet követni (...) szélsőséges szervezetek ráépülhetnek a demonstrációra"

Érthető? A konkrét veszélyt tehát az jelenti, hogy a Fidesz az embereket átvezeti az egyik helyről a másikra. Tehát abban nincs veszély, hogy csak egy helyen álldogálnak, mert ezek a szélsőséges szervezetek annyira hülyék, hogy csak a mozgást érzékelik, mint az orrszarvúk, ezért a helyben álldogáló tömegre nem tudnak ráépülni.

Persze az is lehet, hogy Szilvásy tud valamit, amit mi még nem. Esetleg ezek a szélsőséges szervezetek valami olyan álcát találtak fel, ami csak akkor takarja valódi kilétüket, ha mozgásban vannak. Azaz amíg gyalogolnak, addig joviális öreg bácsiknak és néniknek néznek ki, de ha megállnak, akkor rögtön kivillan a homlokukra tetovált turulmadár, és vérben forgó szemekkel nekiállnak megostromolni a...

Na, igen, a Terror Házát. Ugyanis a Fidesz oda vezeti át a népet. Hát, ez aztán tényleg valószínű. Legalább annyira valószínű, mint hogy Szilvásynak akkora agya van, mint egy papagájnak.

3 komment

Címkék: tüntetés idióta szélsőjobb szilvásy györgy hülye hír

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr4200341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2007.10.18. 17:59:53

Szilvásyt most hagynám,mert nem érdekel.
A ráépüléses megzavarás,vagy rendzavarás NBH szakkifejezés,nem valószínű,hogy a keresőmotorokkal részletes információkat kapsz róla.
Ami a Fideszt illeti.Ha tudom,hogy zavargások vannak a belvárosban,akkor nyílván eszembe sem jut,hogyha az Astóriához szervezek naggyűlést a kormány ellen,akkor a zavargók és a békés megemlékezők összekeveredhetnek.Azt már fel se merem vetni,hogy pont azért szervezem oda,hogy összekeveredjenek.Van egy csomó 56-os helyszín,ahol meg lehetne ezt tartani és nincs a belvárosban. Ami pedíg a békés megemlékezőket illeti,khm,szóval GYURCSÁNYTAKARODJ!ELKÚRTAD!VESSZENAKORMÁNY!című történet szólna 56-ról?Ez lenne az ünnepség a forradalom kitörésének51.évfordulóján?Ez lenne a megemlékezés a Fidesz szerint?Nem,ez egy mezei kormányellenes tüntetés lesz,amivel nekem nincs bajom,csak nem október23.-án kéne tartani,hanem mondjuk bármikor.Visszaélni egy évfordulóval és behülyíteni az embereket békés ünnepség látszatával,az több mint ocsmányság.Még akkor is,ha Szilvásy egy fasz.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.10.18. 19:12:31

Persze a Fidesz most ugyanugy kokettál a szélsőségesebb csoportokkal, mint eddig, szvsz jól meg is fogja szívni 2010-ben, mert sokkal többet bukik ezzel, mint amennyit nyerhetne. Ez az ő hülyeségük. Ettől függetlenül Szilvásyt le kéne már állítani, mert szerintem ez az állandó rémisztgetés sem jó taktika.

Koketta 2007.10.19. 15:49:44

papagájkorus hurrá, kokettál, kokettál, kokettál...
az persze nem baj, hogy az mszp meg a komcsikkal kokettál, az nem baj, hogy havas szonja vagy szófia vagy mi a bánat, konkrétan ellenforadalmat vizionált 56ra, és azota is ott ul a drága elvbarátai között, mert "ahány ember annyi 56"...
persze... ez a kokettálás meg már kurvára unalmas, azért hajtogatják ennyire, hogy a papagájkorus jol betanulja es mindenhol ezt hajtogassa...ahogy látjuk, sikerrel tanitjak be az agymosott idiotaknak...

jonapot
süti beállítások módosítása