hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Gyurcsány vs kiskirályok

2007.10.29. 12:36 Vérszegény éjszakai dúvad

Az a vicces dolog történt, hogy a kőbányai volt alpolgármesternek, jelenlegi Mszp frakcióvezetőnek bíróság elé kellett állnia korrupciós ügyben. Persze az esetnek nem ez a része a vicces, hanem az, hogy az ítélet ugyan megszületett - elsőfokon -, de hogy mi az, azt nem mondják meg.

Persze tulajdonképpen nem kötelesek ország-világ tudomására hozni, hogy Kaszab Csabát bűnösnek találta a bíróság, mert valószínűleg annak találta, egyébként miért fellebbezett volna. Ugyan lehet, hogy az ártatlanság vélelmét akarják továbbra is fenntartani a köztudatban, de hát könyörgöm, ha egyszer egy politikus ügye bíróság elé kerül, akkor már csak hivatalosan jár neki az ártatlanság vélelme, ténylegesen azonban mindenki tudja, hogy jókora valami lehet a füle mögött. Tehát emiatt nem titkolhatják az ítéletet.

Marad egy másik ok: Az ítélet annyira durva, hogy nem merik elmondani. Kínában, ha valakit korrupciós ügyben bűnösnek találnak, ki is végezhetik. Mivel azért Magyarország mégsem Kína, valószínű, hogy a bírósági verdikt nem kivégzés, hanem mondjuk kézlevágás. Esetleg szemkitolás, vagy a fülekbe forró ólom, viasz, nyersvas, stb. öntése.

Csakhogy ezek a középkori megtorlási gyakorlatok nem elemei a jelenlegi magyar jogrendszernek (de szerintem sokan lelkesen bólogatnának, ha esetleg bevezetnék, mint büntetési tételt). Azaz, ha mégis ilyen ítélet született, akkor abban Gyurcsány keze van, aki az általa meghirdetett tisztasági csomagon belül háborút indított a polgármesterek ellen. Kaszab ugyan nem polgármester, és nem is volt az, csak biztos a jelenlegi polgármester embere ebben a mutyizós országban, ahol hivatalosan már nincs mutyizás.

Ezek szerint viszont Gyurcsány afféle Károly Róbertnek képzeli magát, és szent célul tűzte ki maga elé a mostani kiskirályok (polgármesterek) szarvának letörését. Kíváncsi vagyok, hogy vajon körbe fogja-e hordoztatni a véres kardot, vagy megelégszik pusztán adminisztratív csapásokkal.

Hivatalosan persze hatalmi harcok sincsenek, meg kiskirályok sem.

Zuschlag sem volt az Bács-Kiskunban.

5 komment

Címkék: mszp gyurcsány ferenc szerintem kaszab csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr67211754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SevenDeadlySins 2007.10.29. 15:11:14

Sok kis vörösördög egymás torkán.
Remélem elő se került többet ez tébolyult majom, lásd e mire vezet fiam ha az önkormányzat szabadon tesz vesz őtet a sajtó nem puhítja, s mit demokráciának néznek a (rendőr)századok az élősködő pol-maffia virágzása csupán

Jah és első

SevenDeadlySins 2007.10.29. 15:18:07

Egyébként meg,

Nem igaz hogy a központosított politika a helyi közéletet önmaga tükörképé alakította.
Nevetséges.

Talán ha lenne helyi sajtó, az egyszeri polgár tájékozódása oly drága, hogy csak asajtó segítségével formálhat véleményt, még szerencse hogy ez úgy ahogy működik országos szinten, de kisközösségeknél, városi szinten a sajtó gyönge, lekötelezett, kis számú és alulfinanszírozott(plusz jobbára tehetségtelen).

Csoda ha ezt az űrt a nagypolitika tölti fel? s semmi hely nem marad a demokratikus ellenőrző ( döntéshozó? ugyan már!) mechanizmusoknak.

mxplanet 2007.10.29. 18:08:53

amúgy nem értem min CSODÁLKOZUNK MÉG???
ezek már nem hír értékűek

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.10.29. 20:13:06

Néztem ma híradót, asszem a tvkettőn, ott bemondták végre, hogy két évet kapott felfüggesztve (Ha jól emlékszem). Ami túl soknak nem tűnik, de legalább ennyi.
Viszont állítólag már 2005 előtt (vagy -ben, a memória időnként lenni problémás...) megírták Hillernek, hogy Kaszab vandálkodik ott, és mivel ők nem tudják eltávolítani, tegyen valamit Hiller. No, hát annyit tett (tudott tenni?), hogy Kaszab most szeptemberben mondott le a posztjáról. Pedig büntetőeljárás folyt ellene...
süti beállítások módosítása