hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Egy igazán boldog vég

2007.11.13. 12:47 Vérszegény éjszakai dúvad

Emlékszik még valaki erre? A Fidesz-éra és a Happy End Kft rég volt ugyan, sokan valószínűleg el is felejtették, ami nem baj, de sokkal nagyobb baj az, hogy az Apeh és a Vpop is elfelejtette. Mert mi más oka lehet annak, hogy idén májusban elévülés miatt ejtették az ügyet? Azaz a máskor oly gyors Apeh öt év alatt (hiszen 2002-ben indult a nyomozás) sem volt képes eredményre jutni.

Méghozzá úgy ejtették, hogy közben kimondták azt, hogy a Happy End Kft körül semmi sem volt rendben. Ennyire lusták lettek volna a hivatalok tisztviselői? Azok a tisztviselők, akik manapság okkal és ok nélkül is róják ki a százezres nagyságú büntetéseket. Vagy pedig a politikailag független(nek kikiáltott) Apeh esetleg mégis úgy táncol, ahogy a... De tényleg, vajon ki az a politikai Korda Gyuri, aki táncoltatja a hivatalt?

A kormány? Gyurcsány, vagy esetleg Kóka személyesen? Hiszen Orbán Viktort is vizsgálják, nem nehéz a vizsgálat mögé politikai támadást vízionálni. Igen, vizsgálják. És most jön a vicces rész. Ha Orbánnak van valami vaj a füle mögött, akkor az még valószínű abból az időszakból keletkezett, amikor miniszterelnök volt, azaz mára már elévült. Tehát Orbán ezzel a vizsgálattal csak nyerhet. Egy ilyen Apeh vizsgálatot csak két - három éve lehetett volna politikai támadásként felfogni, amikor még lett is volna tétje.

Ezek szerint lehet, hogy Orbán Viktor irányítaná a háttérből az Apeh ellenőröket? Ez kissé irracionális feltételezés, az Mszp-nek az évek során volt annyi ideje, hogy saját embereket  (harmadik bekezdés!!) ültessen bizonyos pozíciókba.

De akkor vajon mi történik? Hogy történhet meg az, hogy amikor a két nagy ennyire utálja egymást, és saját híveiket szinte fanatizálják a másik ellenében, amikor annyira nyilvánvaló, hogy ahol és amikor van rá lehetőség ütnek egymáson egyet, akkor az Mszp egy ennyire nyilvánvaló lehetőséget veszni hagy?

Azt hiszem a válasz sokkal egyszerűbb, mint amit a kérdés sejtet. Azok az emberek, akik a nyilvánosság előtt habzó szájjal ugranak egymás torkának, a háttérben, ahova nem jutnak el újságírók és televíziós kamerák, egészen jól meg tudják érteni egymást. A választásoknak így tétje nincs, a srácok a Parlament valamelyik kis szobácskájában néhány sör mellett megbeszélték a taktikát. Hergelni a népet, hergelni, aztán az az oldal nyer, amelyik jobban fel tudta hergelni a sajátjait. Ha meg vége az intenzív hercehurcának, akkor kéz kezet mos, senki nem jár rosszul, egy igazi Happy End.

Néha - néha azért odadobnak egy Zuschlagot - koncnak. Legyen min rágódni.

7 komment

Címkék: mszp fidesz apeh botrány happy end kft

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr12227640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2007.11.13. 14:36:03

A dolog azért nem teljesen így ment.Háttérmutyik persze vannak a pártok között,de Happy End ügyben orbánista ügyeskedés húzódik meg a háttérben,ami egyébként nagyon ügyes.Röviden így néz ki:Megnyerem a választást '98-ban egy bizonyos Wermer András(és T.j.Bubu)segítségével.Ez a Wermer történetese tulajdonosa egy bizonyos Happy End kft nevű cégnek.Miután kormányt alakítok tök véletelenűl telenyomom ezt a céget milliárdos állami megerendelésekkel.Közben az APEH élére kinevezek egy bizonyos Simicskát,aki történetesen volt kolesztársam és régi haverom és rendbe rakatom vele a fideszes cégek,valamint a Happy End adóügyeit.(lásd,hosszú bájtok éjszakája).Ezt követően kinevezek hét évre legfőbb ügyésznek egy bizonyos Polt nevezető volt fidesz képviselőjelöltet és az ügy el van kapálva.A választást 2002-ben elvesztem ugyan,de kedvenc legfőbb ügyészem minden vizsgálatot megtagad Happy End és Ezüsthajó ügyben.Csórikám Keller közpénzügyi államtitkár mindent megpróbál,de a legfőbb ügyész szarik rá és nem csinál semmit,a rendőrség összes indítványát visszadobja és hiába utasítja el a parlament 25 interpellációjából 25-öt,röhög a markába velem együtt.Aztán mire lejár Polt barátom mandátuma,nagyjából el is évült minden.Hát ennyi.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.11.13. 16:17:44

Lehet. Jó trükk.
Mindenesetre nagyon nagy csöndben halt el az egész...
Azért kíváncsi vagyok, hogy a Parlamentben lesz-e folytatása.

morpho 2007.11.13. 19:26:23

A Parlamentben?Nem lesz.Miért lenne?

Benkő Pál 2007.11.15. 13:39:46

ld. Weöres Sándor: Kétfejű fenevad

fonak 2007.11.16. 18:56:32

Nem gondolom, hogy mondjuk viktor és feri a színfalak mögött együtt söröznek és röhögcsélnek vagy valami ilyesmi. Azt sem, hogy a választásoknak ne lenne tétje számukra és a pártklientúrák számára. Van, nagyon is. Pl. hogy ki lophat 4 évig:) Viszont feltehetőleg van egy íratlan megállapodás, hogy nevezhetjük egymást korruptnak, az ország tönkretevőjének stb., de börtönbe nem juttatjuk egymást (Szabadit, Zuschlagot kvázi a "saját oldaliak" juttatták oda). Ha elindulna egy valódi tiszta kezek akció, azzal mindkét fél túl sokat veszíthetne, szétverné az egész politikai elitet. És ha az egyik fél elkezdene leszámolni (nem csak tolvajozni, azaz inkább többnyire a csahosaival habzó szájjal tolvajoztatni a túloldalt), akkor a másiknak is lenne mivel visszavágni, az borítékolható. A heppiendezésre, poltozásra, simicskázásra pedig csak a balra mélyen elkötelezettek emlékeznek még egyáltalán (és most már kicsit lejárt), akik a "saját" oldaluk szemében persze a gerendát sem látják meg... illetve, ha látják, megbocsátják nekik, miért ne bocsátana meg, aki maga is azt csinálja kicsiben, ha lehetősége van, amit azok fent nagyban (persze nem csak a balosok). Azért ennél nagyobb ügyeket is megúsztak egyesek, mint a happyend/simicska/kayaibrahimjosiptot, amiket már a balos agymosodák sem erőltetnek tovább, a szezonja lejárt kb. 5 éve.

morpho 2007.11.16. 22:54:41

Aha 5 év alatt pont el is évül minden.Egyébként attól,hogy nem tegnap volt,attól még igaz.Ja és még valami,azért mert valaki emlékszik valamire,az nem azt jelenti,hogy az illető vérbalos,hanem azt,hogy jó a memóriája.Én mint vérbalos(muhaha) még arra is emlékszem,hogy Baja Ferkó barátunk hogyan vodkázott Zsurkon,sőt a belterületi földek sajátságos kivásárlása is dereng,egy bizonyos Tocsik nevű hölgy rémképével együtt....

faster 2007.12.11. 14:36:35

Nagyon furcsa, hogy az adórevizorok állítólag súlyos hiányosságokat tárnak fel, majd az APEH nem tesz semmit, pedig Medggyesy külön államtitkárt nevezett ki azért (Keller Lászlót), hogy az Orbánék alatt elkövetett állítólagos törvénysértéseket gyorsan fe lehessen deríteni.

Két magyarázat van erre:

1. Valójában semmit nem találtak, ezért kellemetlen lett volna, ha az ügyészség bűncselekmény hiányábn ejti az ügyet, a jobboldal ebből óriásit profitált volna, főleg a választások előtt.

2. Tényleg igaz az összeesküvés elmélet, miszerint bal- és jobboldal a háttérben alkut kötöttek, a cirkusz, az ellentét csak a felszín.
süti beállítások módosítása