hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

RAGYA, avagy: Reagálás a gyakori alázásokra

2007.11.20. 14:35 Vérszegény éjszakai dúvad

T. Mindenki!

Ez amolyan alázás megelező posztnak készül, mivel mostanában többször is a fejemhez vágták, hogy plagizálok, szöveget lopok, stb., illetve, hogy mennyire hülye vagyok, meg lófasz a számba, ezért rakjunk rendbe pár dolgot. Alázni továbbra is lehet majd, de csak akkor fogok foglalkozni vele, illetve mindenkit arra kérek, hogy csak akkor küldje el, ha mindezek elolvasása után még mindig relevánsnak érzi.

1. számú alázás: 'Ezt már más korábban és/vagy jobban és/vagy szebben és/vagy stb. megírta'.

Lehet. Sőt biztos, ha te mondod. Ha azt is tudod, hogy ki volt és hol írta meg, akkor légyszíves írd is meg nekem, hátha érdekel. Az agyam nem arra való, hogy a világ minden tudását és írását őrizgessem benne, arra ott vannak a könyvtárak. De ha én tudok más szövegek, cikkek létezéséről, illetve azokat, vagy azok egy részletét felhasználom, akkor dobok rájuk egy hivatkozást. Ha nincs hivatkozás, akkor nem ismerem az adott szöveget, úgyhogy teljesen felesleges plagizálási vádakat a fejemhez vagdosni, mert többre tartom magam annál, mintsem hogy plagizáljak.

Ha meg korábban már megírták azt, amit én is, akkor az azért van, mert A., az illető előbb élt, mint én B., az illető hamarabb jutott arra az elgondolásra, mint én. Ez van. Ha az eredetiséget hiányoljátok az alkotásokból, vagy a mai világból, akkor alig hiszem, hogy ennek számonkérését rajtam, vagy a bloggereken kell kezdeni. Én a magam részéről ajánlanám pl.: a Wachowski fivéreket, mert szerintem a Mátrixban annyi eredetiség volt, mint barnakőszénben a C-vitamin.

2. számú alázás: 'Egy újságírótól többet várnék', vagy 'az ilyen képzeli magát írónak'.

Nem vagyok sem író, sem újságíró. Sőt nem is képzelem magam annak. Senki nem lesz attól egyik sem, hogy egy blogot ír. Ugyanúgy, ahogy nem lesz attól sofőr sem senki, ha az illető azt mondja, hogy ő blogot nem írja, hanem vezeti. Egész egyszerűen időnként kifejtem véleményemet arról, ami érdekel, vagy arról, amiről éppen van véleményem.

3. számú alázás: 'Lófasz a szádba', vagy 'te hülye vagy bazdmeg', esetleg 'mit ugatsz te idiocc'.

Lehet ilyeneket írni nyugodtan, nem fogok megsértődni. Csak kevés ember bírja ezt a privilégiumot, ti. hogy én meg tudok rájuk sértődni. Csak annyit kérek mindenkitől, hogy ha már ezt írja, akkor legyenszíves írja mellé azt is, hogy miért gondolja azt, hogy nekem lófaszt kéne szopogatnom, vagy miért vagyok hülye/idiocc. Ha valaki veszi a fáradságot ahhoz, hogy az engem lekicsinylő véleményét közli velem, akkor már nem kerülhet olyan nagyon sokba hozzágépelni azt is, hogy miért gondolja ezt.

Ha nem tudod az okokat is hozzáfűzni, akkor légyszíves ne is fáraszd magad a billentyűzeten való kopácsolással.

Egyelőre ennyi.

13 komment

Címkék: szógálati bejelentés

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr6235666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2007.11.20. 18:02:41

4. számú alázás: Miért nem a szakdolgozatodat írod inkább bazdmeg????????????????

rokica · http://rokica.blog.hu/ 2007.11.21. 14:55:50

Mit törődsz velük? Végülis nem kötelező Téged olvasni, nem? Ez a Te blogod, ezen a dombon Te vagy a kapirga. Kár is rá a szó.
Én kedvellek, szívesen olvaslak, csináld az ilyenek miatt, mint én is vagyok, oszt annyi.

nemecsek 2007.11.23. 22:18:11

Ha lehetőséget adtam beírásommal egy általános sajnáltatásra, akkor elnézést kérek. Veled is előfordult az ezek szerint, ami velem többször, hogy azt olvastam ki a leírtakból, amit én akartam. Ilyenkor a varjú azt mondja: Kár... és tovább repül.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.11.27. 11:18:29

Ja, jut eszembe nem sajnáltatás, meg semmi ilyesmi, csak állandóan erős késztetést érzek a reagálásra, és gondoltam ismételgetés helyett írok inkább egy amolyan használati útmutatót.

KEhelyKE · http://kehelyke.blog.hu/ 2007.12.18. 16:11:39

én leegyszerüsítenem a dolgot :) - akit érdekel, az olvassa, amúgy meg mindenkinek a kurva anyjat :))))

egyiketsem · http://egyiketsem.blog.hu 2007.12.21. 01:07:02

Azt hiszem a legtöbb blogger ezt belinkelhetné magánál is, minek ismételni magunkat. :)

Nagy Irén 2008.02.06. 12:12:26

Szeretném annak az összegnek a 10 %-át magasménak tudni amit a Gaskó úr kapott és még kap az u.n. SZTRÁJK cirkuszért.

Pók · http://poooOOoook.blog.hu 2008.03.07. 16:08:02

Pl. mert nem hángörien, hanem hángérien.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2008.05.02. 23:08:24

Nem rossz használati útmutató :)

Ezt röviden úgy fogalmaznám meg, h akinek ÉRDEMI mondandója van, szívesen olvasom (nekem is van blogom), de annyit beleírni pl h "ez egy szar poszt" nem sok értelme van.
Le lehet írni, h nincs megszerkesztve, szar a téma, ezért nem tetszik (gyk.) szar.

kranführer 2009.06.30. 19:27:30

Azt hogy apád faszát te hülye köcsög lehet írni?
Írom.
süti beállítások módosítása