hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Gyurcsány, az emberarcú

2007.11.21. 17:39 Vérszegény éjszakai dúvad

Az történt, hogy ma - kétoldali munkaundorból kifolyólag - ránéztem Gyurcsány blogjára, mert miért is ne. Olyat olvastam, hogy attól majd hanyattvágtam magam, és persze rögtön beindult a fantáziám.

Azt írta Gyurcsány, hogy a gyerek szülinapi partija előtt még elrohantak egy áruházba (amelyet elég sűrűn emlegetnek a homáron is) fotelt, vagy széket vásárolni, de végül is nem kaptak.

Szóval elég vicces elképzelni, hogy Gyurcsányék kirongyolnak a rózsadombi villájukból, bepattannak a kis Opel Zafirájukba, átverekedik magukat a szombat délelőtti dugón, majd bevonulnak az Ikeába, ahol is az eladók egy része ütemes 'Gyurcsánytakaroggy!', illetve 'Monnyonle!' kiáltásokkal fogadja, míg az ott dolgozók másik fele biztosítja a miniszterelnököt arról, hogy teljesen egyetértenek az egészségügy átalakításával, a nyugdíjrendszer reformjával, sőt még a majdani népszavazáson is a tandíj mellett fognak szavazni.

Gyurcsány elégedetten bólint a reformpárti hozzászólásokra, míg a túloldalról érkező tojászáport ügyes tánclépéssel kerüli el. Az ülőgarnitúra szekció felé haladtában még elejt egy - két jobbító szándékú megjegyzést a konyhaszekrény részleg elrendezéséről, bár úgy gondolja, hogy a terem elrendezése nem szorul radikális reformra, továbbá biztosít mindenkit arról, hogy az ingatlanadó nem fog kiterjedni a nagyértékű franciaágyakra.

Az ülőbútorok előtt viszont már csalódottan álldogál. Az egyik narancssárga, hát azt mégsem veheti meg, a másik nagyon is vörös, ez biztos sok választóban visszatetszést keltene. Van ott egy kellemes zöld színű, de hát annak meg oldalról meg sarló alakja van. Amannak meg tulipánt hímeztek a huzatába, hát azt sem vehetjük meg hiába támad minket feleannyit az Ibolya, mint a Viktor.

Lógó orral távozik hát az üzletből, nem felejtvén odavetni az üzletvezetőnek, hogy Magyarország azért nincs annyira túlpolitizálva, hogy politikailag korrekt bútorokat már ne is tartsanak.

Hazafelé kissé tanácstalan, mit is fog csinálni bútorösszeszerelés helyett, amíg a kölykök buliznak, de majd csak kitalál valamit és megcsinálja. Este meg várja a mozi. Egy pillanatra felbukkan a fejében, hogy hátha a Mechanikus narancsot adják, de aztán inkább arra gondol, hogy azt a filmet nézi meg, amiben Bruce Willis lenyomja az összes rohadt terroristát.

5 komment

Címkék: vicces gyurcsány ferenc

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr86237203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2007.11.21. 17:55:57

első!!

yeah

(Aki elsőz, az sikeres ember stb)

morpho 2007.11.21. 19:42:06

Aztán elhúzott a baltikumba és megnézi,hogy a tallinni IKEÁ-ban milyen a felhozatal...

morpho 2007.11.21. 19:42:06

Aztán elhúzott a baltikumba és megnézi,hogy a tallinni IKEÁ-ban milyen a felhozatal...

morpho 2007.11.21. 19:43:35

Na jó,kétszer azért csak nem nézi meg.
süti beállítások módosítása