hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Nem én vagyok a hülye, hanem...

2007.11.27. 19:07 Vérszegény éjszakai dúvad

Azért jó politikusnak, rendőrnek, gazdasági szakembernek, vagy ilyen mások által hírességnek gondolt személynek lenni, mert az embernek akkor biztos vannak ellenségei. Persze nem ez a jó, mert ezek az ellenségek vannak olyan gonoszak, hogy megpróbálják leleplezni a gyanús üzelmeimet, hanem az a jó, ha már egyszer kiderült rólam valami, akkor visszakézből le lehet az egészet tagadni, és rájuk lehet kenni, miszerint ez csak lejárató kampány, vagy politikai támadás.

A legújabb ilyen kampány áldozata Kiss Ernő dandártábornok, akit egy (azóta törölt) blogbejegyzés alapján indokolás nélkül távolítottak el (most éppen) a XIII. kerületi kapitányság éléről. Persze nem ez a lejárató kampány része, ez inkább a következménye, hanem az, hogy aztán jól ellopták a rendőrkapitány szolgálati autóját és azzal törtek-zúztak Budapesten. Ráadásul Kiss Ernő szerint az autót az alteregója vezette, mert bizonyos bűnöző csoportok vannak ennyire elszántak, hogy őt eltávolítsák az útból.

Persze nem azért történt az eltávolítása, mert esetleg a blogger igazat beszélt, hiszen a bűnözési statisztikák szerint "Angyalföld megelőzte a közvélemény által zűrösnek tartott Ferencvárost, valamint a zsebtolvajok által sűrűn felkeresett Várkerületet."

 

(Forrás Hvg.hu, érdemes ránézni a táblázat miatt)

 

Az egészben az a vicces, hogy Kiss Ernőnek akár még igaza is lehetne. De egyrészt valószínűleg nincs, egész egyszerűen a sértődöttsége miatt tényleg szartbotálta a munkáját, másrészt, ha igaza is lenne, ki a franc hinne neki.

Ki a franc hinne neki, akkor amikor mindenki mindenért politikai támadást kiált. Politikailag támadják Herman Istvánt és Janzsó Tamást is, amikor pénzmosással gyanúsítják őket, mert pártjuk a Fidesszel kötött "stratégiai szövetséget". Tudja valaki, hogy kik ők? Nem, ugye? Hát a Vállalkozók Pártjának két ügyvezetője. Aha, Gyurcsány biztos rájuk uszította a Nemzeti Nyomozóirodát, mert a stratégiai szövetségtől való rettegésében már alig tudott gondolkodni.

De politikai támadást kiáltott Lengyel Zoltán és a Veres fiak is, Lengyelnek még igaza is volt talán, de a rendőrök egyáltalán nem ilyen célzatból állították meg, ha akkor nem izgágáskodik, akkor még ma is boldogan szívhatná a Fidesz frakció levegőjét.

De kiáltott már politikai támadást EHÖK elnök, egyesületi elnök, és püspök is.

Szóval lehet, hogy vannak, akik tényleg politikai támadás áldozatai, de a legtöbben csak szarul végzik a munkájukat, vagy tényleg elkövették azt a baromságot, amivel vádolják őket. Ez esetben pedig illene inkább csöndben maradni, és szépen nyugodtan kislisszolni a hátsó ajtón.

2 komment

Címkék: botrány politikai kultúra szerintem kiss ernő

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr45244649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2007.11.28. 00:56:31

Ez a Kiss Ernő azért nem kispályás.Már régen eltűnésben kéne lennie.Azóta,hogy még KBI-s korában körbepisálta a Teve utca parkolóját.Menedzsergyógyszereket szedett ugye.Aztán leváltják,de mégsem és ő lesz a XIII.kerületi rendőrkapitány.Miért is?Tele lehet otthon a fiók ezzel-azzal.Meglehet rólad is van neki valami fecnije.Persze ha megint megússza,akkor ez csak feltételezés...Úgyhogy vigyázz dúvad,mert a tábornok úr is az.
Nekem már az is gyanús volt,hogy Bordás őrnagyot pont Angyalföldre helyezték..

rokica · http://www.rokica.blog.hu 2007.11.28. 05:27:47

Úgy gondolom, elég sok emésztési végterméket kent el a régebbi időkben és pozíciójánál fogva sokat tud másokról. Most elvárja, hogy az ő hasonló anyagait ugyanúgy elkenjék - mások. És nemcsak elvárja, hanem ki is követeli. Mert mindenkinek akadhat egy hulla a szekrényében.
süti beállítások módosítása