hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

A nagy hízás

2007.11.29. 13:33 Vérszegény éjszakai dúvad

Mivel nem vagyok híve a nagy, országosan fogható kereskedelmi tévéknek, ezért csak most jutott el hozzám az a hír, hogy a TV2-n futó A nagy fogyás című műsornak egyáltalán nem az a célja, amit a címe sugallna.

Kínomban ma ugyanis az egyik hetente megjelenő bulvárlapot olvasgattam, amelyben az első oldalakon a fentebb említett műsorból kiszavazott versenyzők nyilatkoztak, amolyan bulvárlapba való dolgokat. Na most ezen azért komolyan meglepődtem. Nem azon, hogy nyilatkoznak, hanem azon, hogy ebből a műsorból kiszavaznak embereket. Üssetek meg, és nevezzetek hülyének, de én (így látatlanban) azt hittem, hogy ez a műsor arról szól, hogy bebizonyítsuk a népnek (amely - hiába élünk rosszabbul, mint négy éve - egy dologban biztos fejlődik: az egy főre eső kilogrammok számában), hogy akaraterővel és megfelelő módszerrel (mozgással) lehet lefogyni, nem pedig tizen-, huszonezer forintos 'csodagyógyszerekkel'. Hát olybá tűnik tévedtem.

Mert úgy tűnik, hogy nem az a cél, hogy az emberek felfogják, hogy a túlsúly komoly betegségekhez vezethet, valamint, hogy a normális fogyás nem úgy néz ki, hogy két hét alatt ledobsz magadról húsz kilogramot, ami aztán vagy kicsinál, vagy nem, hanem kizárólag az, hogy az embereket a tévé elé ültessék. Egyébként mi másra lenne jó ez a kiszavazósdi. Nem biztosít elég nézettséget az az alázás, amiben a két edző (valószínűleg) részesíti a fogyni vágyókat? Ja, ha meg a nép úgy nézi ezt a műsort, hogy közben izgalmában eszeget is valamit, az tiszta haszon, mert akkor el lehet kezdeni gyúrni a második részre, folyamatosan termelődnek a potenciális játékosok.

Nem tudom, hogy mi a jutalma az utolsónak (aki valószínűleg a legtöbbet fogy majd, lehet, hogy csak ennyi, hogy ő tényleg lefogyott a sorozat végére?), viszont az érdekelne, hogy hogyan búcsúznak a műsorvezetők a kiesett játékosoktól. Hát, ez most nem sikerült, de majd találkozunk a legközelebbi szívrohamodnál a kórházban? Vagy viszünk virágot a sírodra, ha majd kicsinál a cukrod, vagy a vérnyomásod?

1 komment

Címkék: tv2 médiaipar

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr1246611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KEhelyKE · http://kehelyke.blog.hu 2007.11.30. 11:42:49

Ez kb. olyan, mint, hogy én tudom, hogy a dohányzás káros az egészségre, de egyszerübb rágyújtanom, mint kínlódni a leszokással.
Egyszerübb leülni a tévé elé és hülye műsorokat bambulni, mint lekocogni néhány házkört, vagy megnézni milyen az Élet a vadonban.

az idő megállt 1984-ben....
süti beállítások módosítása