hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Rasszista Új Generáció?

2007.12.11. 12:39 Vérszegény éjszakai dúvad

Gusztos Péter szerint "ordítóan hiányzik", hogy Sólyom elhatárolódjon végre a Magyar Gárdától. Nos, szerintem meg ordítóan hiányzik, hogy az Szdsz rájöjjön végre, hogy a Magyar Gárda az egyik legkisebb probléma jelenleg Magyarországon. Az a vicc Gusztosékkal kapcsolatban, hogy szemtől-szembe látták a Rasszizmust (így nagybetűkkel), de saját elvakultságuk miatt fel sem ismerték. Csak a Magyar Gárdával tudtak foglalkozni, mert ők vannak akkora hülyék, hogy egyenruhában utálják a cigányokat. De itt nem a Magyar Gárdával van a baj.

Léderer András az Szdsz Új Generáció elnöke egy interjúban elmondja, hogy vasárnap lent voltak Tatárszentgyörgyön szolidarítani a cigányokkal. No, ez tök jó, van olyan vasárnapi program, mint bármi más. A probléma a következővel van:

Végig ott voltunk a cigánysoron egészen addig, amíg a gárda nem ment el a faluból.

Halló! Otthon vannak az Új Generációnál, kérem szépen? Magyar Gárda fúj, büdös, határolódjunk el, a cigánysor viszont rendben van, sőt mi több, természetes? A Magyarországon létező rasszizmusnak nem a Magyar Gárda a bizonyítéka, hanem a cigánysor, meg az, hogy a fene nagy liberális ifjú nemzedék is szinte már természetesnek veszi.

Nem azt kell elérni, hogy a MG többet ne vonuljon fel, hanem azt, hogy a mindennapi szegregáció szűnjön meg, hogy a romákra vonatkozó negatív sztereotípiák alól legalább azok a cigányok mentesüljenek, akik megtartják a nem cigány társadalom normáit, és mégis naponta büdös cigányozzák őket. Hogy az álláskeresés során ne küldjenek el senkit pusztán a bőrszíne alapján, hogy az iskolákban ne a bőrszín alapján kerüljenek a kisegítő iskolába a gyerekek, vagy hogy a délelőtt 11-kor seggrészeg hajléktalanok ne dakotázhassák le az én kétdiplomás cigány ismerősömet.

Ja, persze tudom, ez ellen édeskevés felvonulgatni, meg elhatárolódgatni, meg kiemelni egy-két díszcigányt, aztán ujjal mutogatni rájuk, hogy tessék, nálunk ilyen is van. Ezért csinálni is kéne valamit. Egy kicsivel többet, mint ruhát meg szaloncukrot osztogatni

14 komment

Címkék: idióta rasszizmus gusztos péter új generáció magyar gárda léderer andrás

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr41260246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2007.12.11. 18:26:46

Idealista vagy.Ez itten az elmebeteg Magyarország!
Azt mondjuk nehezen döntöm el,hogy a tiszaburai romákat kedveljem-e jobban,akik rendszeresen elhordják a nagyanyám kerítését(tél van,fűteni kell) és harminc éve csinálják,mert csinálhatják,vagy inkább a szánalmas gárdistákat tapsoljam-e meg,akik miatt a barátom Auschwitzot megjárt édesanyja nyár óta nem mer kijönni a lakásából.Nagy dilemma.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.12.11. 19:56:11

Morpho!

Egyiket sem! A fa-, termény-, vagy bármilyen tolvaj cigányok ellen fel kell lépni, és ha előjönnek az etnikus kártyával (de most azért, mert cigány vagyok?), akkor a képükbe kell vágni, hogy nem, azért mert tolvaj vagy. Sajnos (többek között) épp a pc az, ami hátrányosan érinti a romák egy részét.

A gárda miatt viszont szerintem nem érdemes aggódni. (Másrészt viszont megértem a barátod anyukáját, ha én túléltem volna Auschwitzot, nem tudom, hogyan reagálnék rájuk. Az biztos, hogy semmiképp sem úgy, ahogy most...)

Akárki · http://szabadszaj.extra.hu 2007.12.15. 21:45:32

Morpho!

Mondjuk megértem nagyanyádat, fél. De miért is? Mert a ballib megmondóemberek telehisztizték a fejét, hogy neki most iszonyatosan rettegnie kell. A média meg nagyvonalúan segít nekik, mint mindig.
A Magyar Gárda sem a romák ellen tüntetet, hanem azok a romák ellen, akik képtelenek beilleszkedni, munka helyett lopásból élnek.
Én tegnap megnéztem a honlapjukat, csak úgy kíváncsiságból. Van ott egy képtár, érdemes megnézni. Majd' lefordultam a székről meglepetésemben, mikor az egyik rendezvényük képeit nézegetve (nem emlékszem melyik faluban volt) azt láttam, hogy egy teremben osztogattak ajándékokat (mikuláscsomagot, gyümölcsöt, stb.) és ami igazán meglepett, a képeken jól látható, hogy ott bizony nem kevés roma kisgyerek volt... Az egyik kezébe mikulás csomag, a másikéban narancs, meg együt fényképezkedtek a gárdistákkal.
Érdekes, erről miért hallgat a "korrekt" média?
Meg az emlékmű rendbetételekről, hadisír gondozásokról amiket végeznek...
Szóval nem kell ám mindent elhinni a hivatásos rettegőknek.
Egyébként tudtad, hogy a Magyar Gárda alapítói közt van zsidó is?

Akárki · http://szabadszaj.extra.hu 2007.12.15. 21:57:39

Na, meg is találtam, érdemes megnézni a képeket a cikk végén. Kérem jelezze aki rettegő romákat lát rajtuk!
Én csak mosolygós cigánygyerekeket látok:
[url]magyargarda.hu/node/192[/url]

Itt csak a politikai elit retteg, és próbál hisztériát kelteni, nehogy egyszer csk tényleg elkezdjenek összefogni az emberek...

morpho 2007.12.16. 02:58:20

A nagyanyám nem fél,csak nehezen viseli,hogy éjszaka a romák elhordják a kerítését,ellopják a tyúkjait és se a rendőrség,sem pedíg az önkormányzat nem tesz semmit évek óta.
Aki fél,az a nyolcvan éves néni,aki hazajött Auschwitzból és még látta,hogy hogyan lövöldözték bele a testvéreit a Dunába a nyilasok.Ő konkrétan szarik a médiára és hiába mondjuk neki,hogy ez a Gárda nem az a gárda,akkor is félni fog.
Ami a Magyar Gárdát illeti.Hol vannak azok az emlékművek,amiket rendbetettek?Konkrétan melyik hadisírokat is gondozzák?Nyilván a hazúg ballib média miatt,de valahogy én erről nem hallottam.
Akárki,kérlek segíts!
A képek egyébként nagyon édesek,semmi kirakatjellegük nincs,kész örömünnep az egész,jó sokan is vannak rajta,a krampusz pedíg kifejezetten bűbájos.Első látásra a szívembe zártam.Egyébként tudtam, hogy a Magyar Gárda alapítói közt van zsidó is.Az NSDAP alapítói közt is volt...

Akárki · http://szabadszaj.extra.hu 2007.12.16. 15:26:25

Morpho!

Igen, valahogy a fősodratú média "elfelejti" leközölni a hatalom számára nem megfelelő híreket.
Gondolj csak a 2006-os választási kampányra. Szó nélkül nyomatták a Gyurcsányi hazugságokat az országról, hát nem érdekes, hogy egyik tévécsatornának sem jutott eszébe kicsit utánnanézni a valós gazdasági helyzetnek? Valahogy "elfelejtették" tényszerűen tájékoztatni az embereket arról, hogy hogyan is áll az ország. Pedig pontosan tudták. Mindenki a Gyurcsány nyakába varrja a hazugságokat, de kérdem én, ha a média nem segít neki, ha nem titkolja el az emberek előtt a valódi helyzetet (magyarul ha hazudozás helyett végezte volna a dolgát) akkor vajon tudott volna így hazudozni Gyurcsány? Persze, hogy nem. Ehhez kellett az MTV, RTL, TV2 trió is... Ébredjünk már fel!

Egyébként a teljeség ugénye nélkül pár esemény amiről "elfelejtett" beszámolni a média a Magyar Gárdával kapcsolatban:

-Gyűjtést szerveztek a kárpátaljai Tiszabökény magyar óvodája részére.
-Adventi keresztállítás Nagykanizsán.
-Adománygyűjtés Kecskeméten /ruha, élelmiszer/ a kárpátaljai magyarok számára.
-Árpád emlékév megrendezése. /Gondolom azt sem tudtad, hogy idén 1100 éve halt meg Árpád fejedelem/
-Az Árpád emlékhely rendbetétele /Zugló és Rákospalota határán/
-A szarvasi evangélikus temető megtisztítása.
-Szegedi hadisírok gondozása.

Ezen a linken keresztül olvashatsz kicsit bővebben róla:
[url]szabadszaj.extra.hu/index.php?page=37[/url]

morpho 2007.12.16. 16:46:09

Na akkor ébredjünk. Aki 2006 májusában nem tudta,hogy milyen az ország valós gazdasági helyzete,az vagy teljesen hülye,vagy simán csak hazudik.Ha a tv-ben azt monják,hgy nyertél kétmilliárdot a lottón,akkor elhiszed??

A manipuláció persze kizárólag a ballib média sajátja,tudom én.Amire te hivatkozol,az nem manipulál senkit. Nézzük csak:

"Dr. Szabó László a Szögedi Védegylet nevében fölkérte a Magyar Gárda tagjait, hogy Szegeden gondozzák a város történelmi emlékeit. A csongrád megyei gárdisták erre válaszul felajánlották, hogy az első és második világháborús hadisírokat és emlékműveket fölkeresik, és ha szükséges, méltó módon megtisztítják azokat, és igyekeznek azokat helyreállítani."

A gárdisták kaptak egy felkérést,amire felajánlották,hogy felkeresik és ha szükséges,megtisztítják a sírokat.
Szó sincs itt megtörtént sírgondozásról,de tőled ez már úgy jön át,hogy:-Szegedi hadisírok gondozása.

Gyűjtéseket évek óta szerveznek a szeretetszolgálatok és a vöröskereszt.Adventi keresztet állítanak az önkormányzatok országszerte.A temetőket az iskolások is meg szokták tisztogatni.Ehez nem kell gárdistának lenni.Az Árpád emlékhelyet gondolom te is láttad,hogy milyen szépen rendbetették,az Árpád emlékév varázslatos programjait még átnézem,mert hírtelen nem is tudok választani a sok színes szélesvásznú kultúrzümmögő közül.

Akárki · http://szabadszaj.extra.hu 2007.12.16. 17:45:36

Morpho!

Persze-persze, mert egyébként az átlag magyar proli gazdasági lapokkal, ellemzésekkel kel és fekszik ugye. Hát nyílván, hogy így van. Meg a Maris néni is. Éjjel-nappal bújja a különböző ellemzéseket, és persze érti is őket.
Elmondom, hogy él az átlag proli. Teggel irány a meló, délután ha van akkor egy kis maszek, ha nincs, akkor Balázs meg Mónika show, este Barátok közt.
Na, ezekből aztán biztos tudta, hogy mi az igazság.
Magyarázhatod ezt jobbról-balról, a tény tény marad. A fent említett 3 tévécsatorna elhalgatta az emberek elöl a valós helyzetet.
Érdekes, például amikor a Fidesz elkezdte hangoztatni a katasztrófális államháztartási hiányt, Gyurcsány meg (élő adásban is) kijelentette, hogy "köszöni szépen jól van, nem kell azzal foglalkozni) eszébe sem jutott a műsorvezetőnek közbeszólni, hogy miniszterelnök úr a számok mást mondanak.
Amikor azt hangoztatták, hogy dübörög a gazdaság, egyszer sem hallottad azt, hogy "na de miniszterelnök úr, a statisztikák nem ezt mutatják". Érdekes, nem?

Akárki · http://szabadszaj.extra.hu 2007.12.16. 17:49:42

Morpho!

Talán azért jön át úgy, mert azóta már megtörtént a hadisírgondozás (is).
A többihez annít, hogy nem az a lényeg, hogy mások is csináltak-e már ilyent, hanem, hogy ők csinálják-e? És a "korrekt" média erről miért nem beszél? Miért csak arról, amiben negatívumként lehet beállítani őket?
Ez lenne a korrekt tájékoztatás? Na ne...

morpho 2007.12.16. 20:40:41

Ellentmondás arzenál.Nem gyenge.

1.Nem tudom,hogy néz ki egy magyar "átlagproli",de ezek szerint nem olvas semmit,tehát a Balázs,Mónika,Barátok közt jelentik az autentikus hírforrásokat számukra.Ezekkel a műsorokkal tájékoztatják félre őket??
2.Amikor Orbán(még élő adásban is)kijelentette,hogy bevezeti a 14.havi nyugdíjat,olcsóbb lesz az áram,az autópályadíj és csökken a tb járulék,akkor ugyanazok a műsorvezetők tőle sem érdeklődték meg,hogy miből tetszik majd kicsengetni?(Akkor egyébként még nem hangoztatták a "katasztrofális államháztartási hiányt,pedíg tudtak róla)
3.Ha a gárdista barátaink még arról is képekkel emlékeznek meg,hogy szaloncukrot osztanak öt romagyereknek,akkor pont arról hallgatnának,hogy hány emlékművet és katonasírt suvickoltak csillogóra?Szép képekkel és hosszú szöveges anyaggal,mely név szerint említi meg a legodaadóbban polírozókat.Mégsem teszik.Lehet,hogy félretájékoztatnának?Na nem,az ki van zárva.

Néha érdemes ránézni az érme másik oldalára is.Sokat segít. Cut here.

Akárki · http://szabadszaj.extra.hu 2007.12.16. 21:55:48

1. Arra céloztam a Balázs/Mónika/Barátok "szentháromsággal", hogy kb ilyen szinten érdeklődnek a világ iránt. A lakosság többsége nagyjából arról tud, amit a tévében lát. Ha a tévében nem beszélnek valamiről (pláne ha nem rágják a szájába) akkor az számára nincs is. Ez van.
Tudod a kőműves meg a varrónő nem igazán a Heti Világgazdaságon él, inkább csak a Blikken.

2. Nem? Vajon miért? Talán mert akkor el kellet volna árulniuk, hogy mekkora szarban van az ország?
Gondolkodj már egy kicsit! Pont azt akarták eltitkolni, hogy szinte csődhelyzet van. Na most ezt el akarja titkolni, de azért rákérdez az Orbánra, hogy miből akarja finanszírozni, amikor nincs pénz? Ez tényleg marha logikus lett volna...

3. Ezekről is vannak képeik...
Bocs!

Vidéki 2007.12.21. 22:46:55

Nagyon jó a cikk. Én is úgy érzem, hogy a Magyar Gárda ügyet túldimenzionálják, megpróbálnak vihart kavarni egy teáscsészében, ugyanakkor azt, hogy van cigánysor olyan természetesnek veszik, mint azt, hogy reggel felkel a nap.
Már elég régóta vezetik az országot, lehetőségük volt, hogy tegyenek azért, hogy a cigányság integrálódjon a társadalomba. Régi reflex, hogy saját tehetetlenségünket bűnbakkereséssel próbáljuk kimagyarázni.
Az integrálódást nem segíti, ha bevezetik a „megélhetési bűnözés” (bocsánatos bűn) fogalmát, mert az csak növeli a társadalmon belüli ellentéteket, ha kisebbségi csoportoknak engedélyezik a társadalmi normák megsértését. Ez talán választásoknál hasznos lehet, de a probléma megoldását nem segíti.

simonmondja... 2007.12.22. 10:17:20

A Nemzeti Bank elnöke a fidesz volt pénzügyminisztere és szilárd oszlopa.

Ő sem tudta, mi a helyzet?

Vagy nem mondta el a párttársainek.

Esetleg elmondta, de azok a napi 20 médiamegjelenés alatt nem voltak képesek ezt előadni.

Vagy rosszul láttam, és a kampányban Gyurcsány kolbásztöltését adták 24 órában a tévék és nem
Szíjjártók és
Deutschot a hüvelykujjával.

Egyébként, én, mint teljesen bugyuta választópolgár,
szarok a kis médiaköcsögök kritikai kérdéseire.

Olyan mélyre nem süllyedek, hogy az ő gazdasági leleplezésükre várjak.

A voksomat, mint mindenki, pofára adom.

A jobbosok gyíkarcok és kretének.

Szarok a számokra.

Azt, hogy szarban van az ország, nem én fogom helyretenni.
És a helyretevést nem zászlólengető koronatalicskázóktól bírom elképzelni.

morpho 2007.12.23. 17:52:19

A Nemzeti Bank volt elnökére gondoltál,gondolom.Egy bizonyos Járai nevű arcra.
Ez a Járai tényleg érdekes figura.Amikor ki akarták venni a költségvetésből az autópályaépítések finanszírozását("trükkök százai,amiről nektek nem kell tudnotok"),akkor felnyomta Magyarországot Brüsszelben.(Ilyen az igazi hazafi) Amikor telekampányolták a pártok az országot az igérethalmazokkal,akkor kussolt róla,hogy mekkora a hiány.Kussolnia kellett,mert az Orbán is ígérgetett,padíg tudta jól,hogy akárki nyer,megszorítások jönnek.A túlköltekezésről mindenki kussolt,de a fidesz volt a legjobb a "rosszabbul élünk mit négy éve" dumával.Na jó,azzal nem lehet kampányolni,hogy a másik párt az ország lehetőségein felül dobott kurvanagyot az életszínvonalon,mert kiröhögnek.(Még jobban)
süti beállítások módosítása