hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

A magyarok nyilaitól ments meg...

2007.12.16. 13:28 Vérszegény éjszakai dúvad

Az egész történet ott kezdődött, hogy megverték Csintalant. Erre persze ugrott mindenki, nagyon megsajnálták szegény ex-alelnök műsorvezetőt, de csak miután rúgtak is rajta egyet, a la Demszky. Ezzel kapcsolatban született is egy nagyon jó bejegyzés Papírgyári Sztrájtörőtől. Most viszont itt ez a hír, egy olyan hír, amit általában csak külföldön történt terroresemények után szoktunk hallani, miszerint a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg nevű szervezet vállalta magára Csintalan megverését.

Korábban, még augusztusban, azt írtam a Magyar Gárda kapcsán, hogy ne kiáltsunk farkast ott, ahol egy kiskutya mászkál a kertek alatt. Most viszont azt hiszem, hogy itt az ideje farkast kiáltani.

Ugyanis míg a Magyar Gárdát egy, a Parlamentbe igyekvő politikai erő irányítja (és tulajdonképpen használja fel a saját céljaira), a MNYNFH nevű szervezetet nem irányítja senki, csak néhány forrófejű tizen-, huszonéves, akiknek tulajdonképpen semmi más hibájuk nincs, mint hogy a demokrácia nevű államberendezkedési forma Magyarországon látványosan kiütköző hibáira igen rossz választ adtak. Sőt, a rossznál is rosszabbat. Sőt alig hiszem, hogy meg fognak állni. Nem hiszem, hogy Csintalan megverése után hátradőlnek, azzal a felkiáltással, hogy megcselekedtük, amit megkövetelt a haza. Talán pályaudvarokon nem fognak robbantani, talán tényleg csak a közszereplők ellen irányul a haragjuk. Talán.

"Szétlopták az országot az ilyenek. Ennyi járt." - áll az Index szerint abban a közleményben, amit kiadtak az esettel kapcsolatban. Holnap pedig majd minden bizonnyal jönnek a parlamenti elhatárolódások, pedig ezek után kár a bal oldal által pénzelt szélsőjobbról beszélni, kár szélsőjobbról beszélni, sőt kár beszélni. Kár beszélni, mert előbb-utóbb mindenkiből kibukna az a mondat, hogy a fene egye meg, igazuk van. Ezek tényleg szétlopták az országot.

Persze most ezzel nem buzdítok arra senkit, hogy ragadjon vascsövet és essen neki az általa leginkább nem kedvelt közszereplőnek. A figyelmeztetést már megkapták.

Mert ez figyelmeztetés volt, de nem Csintalannak, hanem az egész magyar politikai elitnek. Az összes magyar parlamenti és egyéb képviselőnek. Ebben az országban már mindenkinek elege van abból, ami itt folyik, kivéve nekik és a holdudvaraiknak. Ez a figyelmeztetés nekik szólt. És azon túl, hogy mindenkinek elege van, úgy néz ki nő azoknak a száma, akik tennének is valamit. Itt az ideje a Parlamentben farkast kiáltani, és tenni valamit. Nem elhatárolódni, hanem tényleg csinálni valamit. Konszenzussal, vagy megfelelő kormányzással, vagy konstruktív ellenzékiséggel. A Magyarok Nyilai nyilaitól az Úr nem fog megmenteni senkit. Mindenki csak saját magát mentheti meg, ha betartja a többek között általa is megszavazott, és elfogadott törvényeket.

Egyébként egy dologban biztos, hogy tévedtem. Nem Csintalan megverésével kezdődött. Ez az egész történet ugyanakkor és ugyanott kezdődött, amikor az őszödi beszéd. Az őszödi beszéd által megénekelt állapotok még mindig tartanak, reformok ide, vagy oda. Az a beszéd volt az első figyelmeztetés. A Magyarok Nyilai a második.

Talán tényleg vissza kellene csempészni a normalitást ebbe az országba, lehetőleg még a harmadik figyelmeztetés előtt, mert ki tudja mi lesz az.

69 komment

Címkék: demszky gábor szerintem parlamenti pártok az köznek állapotja csintalan sándor magyarok nyilai

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr47265724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akárki · http://szabadszaj.extra.hu 2007.12.16. 15:33:46

Na az ilyen idiótákat már sokkal inkább károsnak tartom, mint mondjuk a Magyar Gárdát.
Inkább az ilyeneknek kéne a faszukra lépni.

b-max 2007.12.16. 17:10:05

Ezaz Akárki, rabszolgáknak kuss a neve. Mit pattog itt, majd jól elvitetjük, blogját meg majd töröljük a lecsóba.

Sabesz Emil 2007.12.16. 17:12:48

Azért az mégsem mindegy, hogy ki finanszírozza ezeket. És hogy ki lövetett a rendőrszékházra. És hogyha Debilről, meg Totyáról azt is tudjuk, mennyi a székletük vastartalma, akkor miért nincs meg még mindig Fenyő János gyilkosa. Mert sajnos, ahhoz, hogy a normalitást vissza lehessen csempészni ebbe az országba, ezekre a kérdésekre választ kell adni. Márpedig ez az elit nyakig benne van, a normalitás visszacsempészése azzal járna, hogy sokan kénytelenek lennének börtönbe csücsülni. És mindegyikük vinne magával még egy embert. Szóval normalitás helyett majd testőrökkel járnak (egy részük már most is azzal jár), a gyerekeiket soför viszi az iskolába, a házuk körül még magasabb lesz a kőfal. Az illúziók kora lejárt. A pokol még nagyon messze van...

Flea 2007.12.16. 17:20:14

Ez sajnos korrekt diagnózis

nyistapista 2007.12.16. 17:20:19

Hány napon túl gyógyuló sebeket érdemelnek azok, akik "pult alól" szerzett diákmatricával vonatoznak, buszoznak? Ha Csintalan megérdemelte, akkor ebben az országban mindenki megérdemelne ilyen véres "figyelmeztetés". Meg időnként egy-egy Molotov-koktélt. Szeretném látni a blog íróját, amint törött ujjacskáival még begépeli, hogy "Megérdemeltem. Három éve elsunnyogtam egy BKV-pótdíjat."

Akárki · http://szabadszaj.extra.hu 2007.12.16. 17:22:01

Kedves b-max!

Fogalmam sincs, hogy van-e blogjuk, ha van az nem különösebben zavar, írnak amit akarnak, nem kell azt törölni.
Itt viszont, ha jól olvastam a bejegyzést (és a híreket) nem éppen blogírásról volt szó...
Sokkal inkább valakinek az elkalapálásáról.
Persze az, hogy valójában ki (és kinek az utasítására) végezte valószínűleg nem fog kiderülni.

b-max 2007.12.16. 17:25:55

ja bocs félreétettelek, azt hittem a szerző ellen kelsz ki. Azt hogy itt ki verte meg és ki volt a felbújtó - a lehetőségek végtelenek - mindenesetere az a kulcstartó érdekes jel.

Netuddki. 2007.12.16. 17:27:23

Az a helyzet, ez nem megoldás. Az igazi megoldás az lenne, ha az emberek össze tudnának fogni, nem pedig a politikusokra várnának.
Azt hiszem nem újdonság, ha azt mondom, ma Magyarországon nincsen olyan párt, és pártkatona amelyik az állampolgárok érdekeit képviselné. Két év múlva sem lesz.

Forsyth 2007.12.16. 17:42:06

Teljesen egyetértek ezzel a blogbejegyzéssel. Megjegyezném h örülnék ha minél több politikust megvernének....mindkét oldalon. Mindegyik megérdemli.

ati 2007.12.16. 17:46:41

Szerintem nem az öszödi beszéddel kezdődött, nekem spec. az öszödi beszéd nem sok újat mondott. Gondolom vagyunk így még pár százezren. Ha már az illúziók felszámolásánál tartunk, vegye ki a részét a politikai elit is. Nevezetesen: ha pofánvernek elégedetlen emberek vascsővel, az fáj.

vernyul 2007.12.16. 17:48:54

Magyarországon az emberek nem képesek összefogni, az elit velejéig romlott, mindenki mutyizik, mindenki ott lop és csal, ahol tud. Mindenkit kihasználnak, mindenkit hülyének néznek, mindenkit leszarnak. Mindenki felesleges. Itt mindent meg lehet csinálni következmények nélkül, bármikor bárkit meg lehet lopni, bármekkora adót el lehet csalni, bármekkora bűnt el lehet követni, bármekkorát lehet bárkinek hazudni, majd az egészet letagadni. Bármikor lehet támogatásokkal visszaélni, embereket kizsigerelni, másokat tönkretenni, százmilliókat lenyúlni.

Ha ez így teljesen nem is igaz...
Ki nyitott szemmel jár, sokat disznóságot látott, sok mindenben benne volt, az bizony abban mindenképpen egyet kell értsen velem, hogy mi itt tartunk, és nem moccanunk már évtizedek óta.
Szerintem nem is fogunk.

Ne legyen igazam!

omg 2007.12.16. 17:57:18

Egyetértek a cikkel. Ha majd 40 év múlva visszanézik az eseményeket, igen durván szembetűnő lesz a sok jel. A többség nem veszi észre most sem. Akik meg észreveszik, nem nagyon tudnak mit tenni. Azt gondolom, hogy aki kicsit odafigyelt, ezt is láthatta előre.
Kisdubos pedig megintcsak.... A tipikus ember, akivel szinte lehetetlen lenne konszenzusra jutni. Persze, vedd egy lapra mondjuk a Kulcsár-ügy lassú elsimítását a BKV-s lógással. Gratulálok!

sztrájktörő 2007.12.16. 18:05:33

Hmm, vajon a Kóka házára dobott molotov koktélok a következő amit magukra fognak vállani??

T228 2007.12.16. 18:13:58

Figyelmeztetésnek jó volt ez a Csintalan-ügy, de még kár lenne eltenni azokat a vascsöveket, "kívánják" még néhányan a verést...

Átlátó 2007.12.16. 18:32:56

Könnyű testi sértésként egy vödör fost a nyakába minden hintaló,pállottszájú politikusnak. Mondom PÁLLOTTSZÁJÚ HINTALOVAK! És még humánus megoldásnak tartom ezt büdös seggfej bandának!

VicGilson · http://spiritus.blog.hu 2007.12.16. 18:38:52

Vernyul! Egyet kell értsek Veled!
Illetve: van elmozdulás. Megyünk egyre lejebb. Megyünk!? Zuhanunk!

Azért én hiszek abban, hogy lesz innen konstruktív elmozdulás! Meg úgy 'globálisan' is (világszerte, ha úgy tetszik) - mert külföldön se olyan hú de jó. Igaz: a Mi hazánk a legnegatívabbak között van a kapitalista országok közül.

De ezzel együtt: lesz jobb ennél!
Ha nem hinnék benne, már fel is kötöttem volna magamat :)

Átlátó 2007.12.16. 18:44:06

Horn Gábor most nyilatkozott a híradóban,miszerint a "szélsőségesek egyre durvábbak". Csodálkozik ez a faszkalap ezen? Hát mit gondol ez totvás bűzbogár,hogy meddig hallgatja az egyszerű fogyasztó azt a szlogent,hogy csak még ezt csináljuk meg,aztán majd jobb lesz! Ezt mondta a János is (a Kádár),ezt hallottam eddigi életemben minden "uralkodómtól". Húzzon a nadrágszíjon most már a kurva anyjuk,de a saját nyakukon!

A blogtulaj, aki most lust bejelentkezni 2007.12.16. 18:44:34

Kisdubos!

Te hogy olvastad ki ebbol a szovegbol, hogy egyetertek azzal, hogy megvertek Csintalant? Csak mert szvsz nincs benne. De, ha az un. elit erre sem lep semmit, az esetek szaporodni fognak. Mert a zembereknek eleguk van.

Vernyul!

Ne legyen igazad...

Ami meg Kokat es a molotovkoktelt illeti, hat kivancsian varom a fejlemenyeket... nem tudom mi lesz itt...

picky 2007.12.16. 18:50:11

piti bűnözők, ennyi. négyen egy ellen, ez olyan igazi melldöngetős hungarykum,
hajrá magyarország, hajrá, hajrá

Tew 2007.12.16. 18:51:47

Debil ota tudjuk, nem biztos, hogy nincs benne a NBH. De most tegyuk fel, hogy tenyleg nehany hulye kovette el. Miert nem Kaposit, vagy valamelyik baloldali barmot kaptak el?

Ha megis ok lettek volna, akkor viszont bortonben a helyuk, lehetoleg a Csintalane mellett levo cellaban.

speciel 2007.12.16. 18:52:06

Emberek! Össze kellene állni (már nem pusztán az akolmeleg miatt), üssünk rajtuk. Ha nost nem, győznek a gyökerek.
(A századom bármikor mozdídható.)
Találkozzunk valahol, beszéljünk, és döntsünk!
A fa..om tele van, így az ünnepek előtt. Ne fossatok.
Sokan és jobbak vagyunk.

picky 2007.12.16. 18:52:11

minden gyujtogatónak és támadónak,
anyukátokat a ravatalon, gyökerek

speciel 2007.12.16. 19:01:01

Persze nem nost, hanem MOST.
Meg fogunk b.szni titeekt büdös köcsögök!
A qrva anyátok tart tőletek!
Élni szeretnénk, félelem nélkül, és ti ebbe belefingotok. Ergó; amit ígértek, annak a dupláját kapjátok!
Common anarchisták!!!

picky 2007.12.16. 19:03:43

speci, te most miről fröcsögsz???

Magam 2007.12.16. 19:03:54

Jövőhéten a sztrájk betesz majd az elitnek.

picky 2007.12.16. 19:06:23

félelmetesek vagytok így együtt, legalább annyira mint egy teleszart glottgatya
és kinek tesz be a sztrájk?? ostba

göloáz béla 2007.12.16. 19:29:48

nemigazországban nem is igaz, hogy gond lenne.

Magam 2007.12.16. 19:31:38

ostba = ostoba

Andor 2007.12.16. 19:53:06

Mindazoknak, akik ünneplik a vascsővel politizálókat: nem tudjátok, mit beszéltek.

Bő egy évvel ezelőtt az ex-kommandós, ma biztonsági szakértő Tarjányi Péter több fórumon nyilatkozta: olyan folyamatok zajlanak az országban, amelyek más országokban terrorszervezetek létrejöttét előzték meg. Már akkor úgy éreztem, hogy oda kéne figyelni a faszira. Ma még inkább úgy érzem. Nem az eset súlya miatt, mert Csintalan szánalmas kis alak, szocinak is az volt, meg ez a vascsöves akció sem egy agyonszervezett, bonyolult logisztikájú profi valami, csak hát...

Ha jól tévedek, ez az első eset kishazánkban, amikor egy akciót követően jelentkezik egy illegális szervezet, hogy "magára vállalja" azt. Ez a terrorizmus modora, szóhasználata. A szervezet neve is emlékeztet az IRA-ra és több ismert terrorcsoportra. Nem akarok károgni, de szerintem a szerzőnek igaza van: ideje farkast kiáltani. Remélem abban is igaza lesz, hogy nem fognak robbantani, de attól tartok, ha nem ők, idővel majd robbant más.

Tarjányi 4 president!

(Remélem jól emlékszem a nevére, most lusta vagyok megguglizni.)

Tábornok 2007.12.16. 19:58:55

A listás szavazás miatt bármelyik barom bejuthat a parlamentbe, egyedüli megoldás lenne, hogy csak egyénileg lehet bejutni, s visszahivható lenne a képviselő.
Amig ez nincs, addig ezek leszarnak mindenkit és játszák játékaikat, a mi zsebünkre.

Csintalan egy ártalmatlan kis marha, felesleges az ilyet bántani.

Andor 2007.12.16. 20:03:39

Tábornok:

Nem jó, nézd meg a legutóbbi választás egyéni győzteseit. Csak két párt lenne meg a Gyenesei István. Még jobban bebetonoznánk a hülyéket, és esélye se lenne senki másnak. (Mondjuk így se sok van.)

Tábornok 2007.12.16. 20:15:11

Andor:
akkor milyen megoldást javasolsz?
számomra egyértelmű, hogy a jelenlegi garnitúra a korrupción, a mutyizáson, s az ország rombadöntésén kivül másra nem alkalmas, ergo a lehető leggyorsabban meg kell tőlük szabadulni.

vascsövezés, akasztás és egyebek - bár soknak kijárna - nem jó megoldás, az erőszak mégnagyobb válságba sodorna az országot és a népet.

Oregon (TM) 2007.12.16. 20:44:40

Felek, amig nem hal meg valaki, addig csak a gyuloletet keltik es mumusnak hasznaljak az ilyen szervezeteket a (sz)jobboldalt basztatasara ahelyett, hogy elgondolkodnanak: MIERT!

speciel 2007.12.16. 20:56:24


T. Picky!
Ameddig nyomorult hallgatói-nézői vagyunk a szélsőjobbos-neonáci akcióknak, addig meg is érdemeljük a tohonya-barom jelzőt. Lehet itt tökölődni, kivárni, csak az halott történet. Ezeket csírájukban kell eltaposni.Jó, nem okvetlenül az ő eszközeikkel, de legalább a mocsok elleni személyes, illetve verbális fellépéssel.
Aztán, ha ez nem megy, hát hadd szóljon....

harcimaci 2007.12.16. 21:05:01

Amig ebben az orszagban kovetkezmenyek nelkul lehet barmit tenni,addig semmi nem fog megvaltozni.Hany politikus lett birosag elott felelosegre vonva a hibas dontesek miatt?Pedig volt szamtalan.Nagyon konnyu azt mondani ,hogy "elbasztuk" csak ezzel nincs megoldva.A legszornyubb,hogy olyan penzbol epitik a hatalmukat ami a letminimumon elok adojabol van.A visszahivhato kepviselo otlete nem is rossz,lenne egy kis vesztenivalojuk legalabb.

fourgee 2007.12.16. 21:17:33

Nem kell csodálkozni. Ha megfogok egy faágat, elkezdem hajlítani és "túlhajlítom", akkor eltörik. Mondhatom, hogy "milyen szar gyenge ez", de a lényeg az hogy én törtem el. Ha megfogok egy kanalat két kézzel, és erőt fejtek ki rá, akkor ugye elhajlik. Mondhatom azt, hogy de szar, de a tény az az, hogy én hajlítottam el, hiába hibáztatom a kanalat.

Ha a politikai "elit" szarik a demokráciára, logikus, hogy "túlhajlítják" a dolgokat, és törés lesz belőle. Most ez van. Ugye kémiából tanultuk, hogy minden atom a legkisebb energiaállapotra törekszik, vagy mire (régen volt kémia órám :) ), azt az ember meg folyamatosan tapasztalja, hogy a természet mindig középre igyekszik. Más szemszögből nézve, ha valamit nagyon kibillentünk egyik oldalra, akkor mielőtt visszatérne középre, a túloldalra magától fog átbillenni. Ilyen ez a világ.

Ezért nem csodálkozom azon, hogy a fenti események megtörténtek. Le lehet hülyézni engem, de a természet logikáján akkor sem tud változtatni senki... Kipusztíthatunk egy erdőt, de a természet visszaveszi egy idő után... Emberek, most billenünk a túloldalra, ami semmivel sem jobb mint a mostani, de legalább tudjuk, hogy haladunk a közép felé.

qrvaélet 2007.12.16. 21:18:35

Senkinek nem tűnt fel, hogy megint egy súlyponti szavazás előtt történt a dolog? Hogy megint a náci veszéllyel riogatnak? Szerencsétlenkémet néhány feketeöves komcsi verhette el, mint árulót, oszt ennyi. Nem kell ebből hülye következtetéseket levonni- magyar gárda, náci veszély, stb.
Unalmas.
Speciel: éppen te akarsz náci módszereket alkalmazni?
Fogadjunk, hogy véresszájú liberális vagy?!

qrvaélet 2007.12.16. 21:23:54

harcimaci: olvastam egyszer egy sci-fi története. Ott az állami köztisztviselő egy nyalkáncot hordtak, amiben egy kis robbanószerkezet volt. Az összes választópolgárnak joga volt 1x szavazni x év alatt, hogy elégedett-e vele, vagy sem. Ha nem, bizonyos szavazat után a nyaklánc felrobbant, és leszedte a fejét az illetőnek.
Nos, itt MO. -on tele lenne a parlament fejnélküli lovassal. :-DD

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2007.12.16. 21:34:13

Ha mondjuk holnap az újságban az lenne hogy Gyurcsán apánkat megagyalta egy csapat fickó vascsővel nem hiszem hogy bánatos könnyeket hullatnék...

Amíg valami MSZP-s kocsiját robbantják addig nincs gond...

Akárki · http://szabadszaj.extra.hu 2007.12.16. 21:41:54

Egyébként nekem több ponton is sántít ez a Csintalan sztori. Meggyőződésem, hogy ez egyáltalán nem annak indult, mint amit mostanra csináltak belőle.
Elverik, közben büdös zsidóbérencezik, meg elmondják neki, hogy miért kap. Na én eddig értettem.
Aztán pénzt kérnek tőle, pár ezer forintot, hogy rablásnak álcázzák a dolgot (miután verés közben egyértelműen tudtára adták, hogy miért kap???). Na ez már eleve marhaság.
De közben belenéznek a táskájába is, amiben ott van több százezer forint, de azt meg otthagyják (rablásnak akarják álcázni, de a pénzt otthagyják???)
Eleve miért akarja rablásnak álcázni (meg eleve, hogy, ha előtte elmondta, hogy nem rablás?), ha két nap múlva meg nyilvánosan bejelenti, hogy nem rablás volt?
Ez egy baromság gyerekek.

Valakinek keresztbe tett, elverték érte. Na most ő sem hülye, tudja, hogy nem kéne újat húzni az alvilággal, úgyhogy jobb ha nem is említi kik lehettek. Viszont a „szélsőjobbra” kenni a dolgot, az a Fidesznek és az MSZP-nek is jól jön. Így két legyet üt egy csapásra. Nem kezdenek el nyomozni a valódi verőlegények és a megbízójuk után (ki tudja, lehet legközelebb még le is lőnék a picsába, ha nem fogja be a száját), meg a „szélsőjobból” is szar alakot tud csinálni.
Az MSZP meg persze lecsap a dologra és megspékeli egy ködös email-el is.
Ezt már jobban elhiszem.
Főleg, hogy tudjuk, Csintalan eléggé benne volt a sötét ügyekben anno...

cooper 2007.12.16. 22:16:32

Sajna,a magyar ember képtelen kitekinteni a világra, egyáltalán látni, mi van máshol. Bármilyen fura lesz a höbörgöknek, Magyarország a béke egyik szigete a világban, és az a röhej, ezt nem tudjuk értékelni. Valóban, én is úgy gondolom, ez a hájfej disznó ocsmány tolvaj. Már rég börtönben lenne a helye. Ehelyett osztja a butákat a Hír TetVekbe. Volt komcsi, csak mellesleg. Nem sajnálom, megérdemelte!

Megmondtam má nemértő? 2007.12.16. 22:25:52

A legfontosabb, ki szelet vet, vihart arat. Az erőszak nem jó módszer, ráadásul lejáratja a még oly nemes ügyet is.
Azt viszont nem mondom, hogy mi, fineszes magyarok nem törhetnénk borsot a gyűlölt nagyurak orra alá. Érezzék, hogy nincsenek biztonságban, és ne legyen nyugtuk egy percre sem. Legyünk találékonyak, furfangosak, inkább mint erőszakosak.
Csintalan hatszázadik (minimum) a politikailag számottevők listáján, ugyanígy a tolvajok listáján is, ha ugyan lopott, nem tudom. Miért éppen őt?
Másik amit nem értek, mit keres az indítókulcsán egy héber nyelvű medalion? Vagy igenis értsem??

speciel 2007.12.16. 22:37:05

qrvaélet!
1./ mi a fasz köze van ehhez a Scifi-nek?
Ez a gyatra valóság.
2./ Véresszájú liberális?
Lövésed sincs a liberalizmusról, nem is segítek, vazze\': olvass!
3./ Az ilyen szerencsétlen pöcsök hoztak mindig átkot Magyarországra.
Na, most mivel én Magyar ember vagyok, te meg itt fikázol, a formális ligika szerint te 1 nemzetidegen féreg vagy.
Üdv, te beszari

! 2007.12.16. 22:40:33

Ötletes lenne "Ön kit verne meg?" címmel szavazást indítani mondjuk az Index-en, amíg aktualitása van a dolognak, jobboldali és baloldali szereplőket egyaránt összegyűjtve.

El Condor 2007.12.16. 23:06:10

Így kezdődött anno a nácik hatalomrajutása is.
Először csak bakancsos fiatalok masíroztak, majd a nemegyetértők megverése következett, végül egy iszonyú népirtás. Ne hagyjuk, hogy orbánék ránk szabadítsák a farkasokat!

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2007.12.16. 23:06:23

"kisdubos · kisdubos.blogspot.com 2007.12.16. 17:20:19
Hány napon túl gyógyuló sebeket érdemelnek azok, akik "pult alól" szerzett diákmatricával vonatoznak, buszoznak? "

Igen, ez a maffia módszere: ránts bele másokat legalább kisebb balhékba, hogy utána zsarolhasd őket, és cinkosaid legyenek.

Nem azok a hibásak, akik kis stikliket elkövettek, hanem azok, akik ebbe a helyzetbe belekényszerítették őket.

Rég kellett volna itt törvényt hozni, hogy mindenféle tisztség (állami és céges) eltiltjuk azokat, akik a régi rendszert szolgálták (titkosszolgák, kisz-esek, mszmp-sek). Ezt mulasztotta el Antall.

Megmondtam má nemértő? 2007.12.16. 23:18:37

Mielőtt az El Condor féle ostobák nagyon belejönnének, nézzük mi a helyzet a mai napig.
Egy személyt a Magyar Gárdába való avatása előtt két nappal arcon lőttek gázfegyverrel. Tatárszentgyörgyön pedig két gárdistát megfenyegettek a cigányok.

Mi van a másik oldalon? Nem tudok róla, hogy akár egyetlen gárdista is lekevert volna egy sallert valami cigánynak.

A vonulás bárhol is történt eddig, mindig békés volt, még a provokatívan megjelenő Horváth Aladárnak és Gusztos(talan) Péternek sem lett semmi bántódása.

Egyébként pedig lássunk tisztán az ok és az okozat között, mi miért van...?

Egy fogadás: a Magyar Gárda sosem fog felvonulni Solymáron vagy Hidegkúton.

Horváth Aladár pedig tartsa féken a tyúktolvaj cigányokat, mielőtt fasisztázik. A fasisztáknak is joguk van megóvni a tulajdonukat. Az extrém-liberális jogvédők meg lakjanak a cigánysoron és húzzanak a fejükre egy moslékosvödröt, ha már mindenüket ellopták a védenceik.

speciel 2007.12.16. 23:36:26

Egyetlen szarházi se higgye azt, hogy, megfélemléthető a civilizált-józan többség.
Hiszünk benne, pontosabban tudjuk; végső esetben odabaszunk. Kevesek vagytok, köcsögök.
Le vagytok szarva nem(új)nácik.

Tábornok 2007.12.16. 23:58:25

"Az extrém-liberális jogvédők meg lakjanak a cigánysoron és húzzanak a fejükre egy moslékosvödröt, ha már mindenüket ellopták a védenceik. "

ott a pont, könnyű a fotelből jogvédeni

ez a nácizás meg egyenesen baromság, még a párhuzam vonása is, radikálisnak inkább nevezhető.

A cigánykérdésben - mert van ilyen - elfogyott a türelem, nagyrészük nem más, mint élősködő, s ez minden oldal tudja, ha az ország gazdasági állapota rózsás lenne akkor is nehéz lenne bármit is tenni az ügyben, jelenlegi állapotban meg lehetetlen. Bebizonyosodott, hogy a pénz pumpálása csak ront a helyzeten. Felesleges feszültséget okoz, tovább fesziti a hurt.

Megmondtam má nemértő? 2007.12.17. 00:32:28

Egy utolsó gondolatfutam.
A Magyar Gárda tagjai és szimpatizánsai Magyarország megannyi településén laknak családjaikkal, fogatlan asszonyaikkal, koszos kölkeikkel stb., a gárdatagok jó erőben vannak, de munkahely és dolog helyett inkább a segélyből és a családi pótlékból élnek, utóbbit természetesen cigarettára és kevertre költik, a gyerek vagy megy iskolába vagy nem, ez a legkisebb gond. A gárdatagok romos háza előtt méteres a gaz, de a gárdás inkább bent heverészik, vagy fogatlan asszonyával ordibál/veszekszik/verekszik. Nem tudnak megélni a jól megérdemelt segélyből, ezért egyre többet lopnak, rabolnak, fenyegetnek....
A faluban egyszer csak megjelenik néhány szép szál cigánylegény, netán egyenruhában, és masíroznak, mert meghallották, hogy a gárdisták oly dolgokat művelnek mely nem szép...

Ez fasizmus!!!

Daily Shark · http://dailyshark.blog.hu/ 2007.12.17. 00:34:16

Szánalmasan gyáva akció volt, függetlenül attól, megérdemelte vagy sem.
Alighanem párezer ember akad, aki nála sokkal nagyobb bűnöket követett el, akár politikus, akár szimpla maffiózó.
Csak hozzájuk nem mernének nyúlni az ilyen álarcban, túlerőben nagylegényt játszó köcsögök.

Epikurosz: micsoda tipikus magyar önmentegetés, megideologoziálni a mindennapi kis stiklijeikent. Az említettek nagy részét nem kényszerítik, egyszerűen ilyen a magyar mentalitást, szeretünk kiskapuzni, szeretünk arra hivatkozva sumákolni, hogy "dehát a nagyok sokkal többet lopnak, akkor az én kis blicceléseimet ők kényszerítik ki..."

vernyul 2007.12.17. 00:41:52

Hagyjuk már azt, hogy ki konzervatív, szocialista, liberális meg mit tudom én, pápista, mert ezek csak világszemléleti kérdések! Ez olyan, mintha különbség lenne két ember között aszerint, hogy az egyik szerint volt ősrobbanás, a másik szerint meg a világegyetem statikus. Lényegtelen! Mindkettő ember ugyanarra képes, legyen az jó vagy rossz. Büdös komensita, nyilas disznó, nem érdekes!

Szerintem:
Itt inkább arról van szó, hogy egyre többen vannak olyanok - és ezt az őszödi beszéd erősítette fel mérhetetlenül - akiknek elege van abból, hogy ebben az országban bármit meg lehet tenni következmények nélkül. És ez most legyen attól is független, hogy ki mit gondol erről a beszédről és annak tartalmáról. Igen, hazudtak, elcsalták, átvertek (engem ugyan nem, mert rendszeres napi -és hetilap olvasóként pontosan tudtam, hogy mekkora szarban vagyunk, de nem akarom ezzel magam fényezni, félre ne értsétek: csak így van). Aztán Viktorék mit csináltak? Erre a nagy f*szságra még ráraktak két lapáttal, mert pontosan tudták, hogy egyszerűen nem lehet mást csinálni. Ugyanakkor mind a két banda alatt mik mentek, te jóég. A Fidesz alatt Happy End, (az elsüllyedt) Ezüsthajó, Josip Tot, Kaya Ibrahim, a székház-ügy még az elején... aztán volt azelőtt egy Tocsik, később Kulcsár, előtte-utána két olajügy, nagy átverés az ország állapotáról.

Csak a Fecó meg a Viktor, meg a Gyula? Szart!
Sólyom apósa - apósa, vagy egyéb közeli rokona, itt bizonytalan vagyok - vérbeli nagy komcsi volt, szegény Lacika alá tolta a vérbő külföldi utakat, ott nyomta előre, ahol tudta. A kapcsolatok, ugye. Aztán a Mádl - drága elvtárs volt ő is, nekem nagyon is közeli elbeszélésem van arról, hogyan osztotta az észt a nagy szocialista világról még az átkosban egyik rokomnnak, akit be akartak fenyíteni. Ő akarta befenyíteni, bizony. A nagy elvek, ugye.
Hagyjuk már a szentbeszédet!

Csintalan szegény, mert én senkinek nem kívánok verést - egyáltalán nem hiszek erőszakban, csak elszigetelésben - 2002-ben összebalhézott a szocikkal, beállt jobbra. Aztán majd ha velük gyűlik meg a baja, beáll középre, aztán ki tudja, hova, belőle még gárdista is lehet... ne feledjük, ahogyan Viktor tolta az észt: "Ki a csuhásokkal" - aztán első sorban térdepelt a székesegyházban. Hajjaj...

Nem ezekkel kell foglalkozni, az ilyeneken csak röhögni lehet: ez politika, nagypálya, diplomácia. A nagy biznisz, mint egy család, ezek együtt csinálják maguknak a jövőt. Lóf*szt nem lehet ellene tenni, jó reggelt kívánunk! Erre nyugaton már száz éve rájöttek, csak ott egy kissé kifinomultabban működik ez a történet, nálunk csak 17 éve lehet ezt ennyire ordasul csinálni (előtte mást lehetett ordasul művelni).
A környezetedben nézz körül, ott mi megy.
Nem hinném, hogy egy olyan környéken, ahol az emberek arra nem képesek, hogy a rohadt papírzsebkendőjüket dobják ki a szemetesbe maguk után, rögtön a relativitáselméletet kellene tanítani! Ennyi! A "közfejet" kellene rendbe tenni, nem a világot megváltani, meg korcs összeesküvés-elméletekkel a saját szerencsétlenségünk, problémáink nyilvánvaló elismerését tompítani!

Groomy 2007.12.17. 00:56:56

Speciel, te speciel egy fasz vagy, semmi okod rá, hogy magad a \"civilizált-józan többség\"-hez sorold

toxx 2007.12.17. 02:23:37

Sajnos nem értek egyet a többségetekkel. Nézetem szerint hibás az a gondolkodás, amely az elitre mint valamilyen sajátságosan zárt csoportra tekint, egy olyanra, amely külön elbírálás alá esik. Lehetne ugyan elvben ilyen is, pl. a rendi társadalmak ilyenek, de a magyar jellemzően nem ilyen. Én semmilyen lényegi különbséget nem látok a közember morálja és a politikus (elit, ahogy ti nevezitek) viselkedése között. Továbbá, a politikus nem egy meteor hátán érkezett a földre, hanem innen, miközülünk került oda, ahol most van. Velünk együtt szocializálódott, és pontosan ugyanazokat a simlisségeket ismeri és alkalmazza zsigeri szinten, mint amiben mi itt mindannyian nagy mesterek vagyunk.

Ja hogy a köz pénzét lopja? Egyrészt nem lopja. Na ezzel most marhára nem leszek népszerű. Szerintem hibás az a kép, hogy a politikus mással sem foglalkozik, mint az ország pénzének szétlopásával. Ez egész egyszerűen nincs így. Már évek óta azt hallom, hogy az országot gyakorlatilag ellopták. Körülnézek évek óta naponta, és azt látom, hogy az ország a helyén van, nem lopták szét. (Szerintem többeteknek egy furcsa köd ereszkedett az agyára.) A politikus mutyizik, persze, mint ahogy mindenki mutyizik, aki él és mozog ebben az országban. Számla nélküli költségtérítés, a saját cégünk vagy az érdekeltségünkbe tartozók sunyi helyzetbe hozása, alapítványok, you name it. Csakhogy ez kicsiség. Milliókról, tízmilliókról van szó, amit a politikus így le tud nyúlni, ezek pedig az ország GDP-jéhez képest mikroszkopikus összegek. Nagyságrendekkel nagyobb összegeket nem magánzsebbe irányítanak, hanem az elcseszett pártfinanszírozási törvény által kiszikkasztott pártkasszákba irányítanak, de ebbe se rokkan bele az ország. Egy normális, reális pártfinanszírozási törvény legalább ugyanannyit juttatna a pártoknak legálisan, mint amennyit most ellopnak, és ettől nem kell beszarni. A Gripen-ügy lesz a szemfelnyitó, reméljük kiderülnek a szaftos részletek, de előre borítékolom hogy legalább a két nagy párt benne volt, de szinte biztos hogy bevonták a két kicsit is. Erre ti megint fel fogtok háborodni, egyébként csak korlátozottan joggal. A pártok működése az ország elemi érdeke, és ha már sajnos belelavírozták magukat ebbe a patthelyzetbe, hát korruptkodnak egy kicsit, hogy valahogy össze ne omoljanak. Megintcsak lehet felháborodni, de egyben tekintünk magunkba-magunkra, pártszerűen itt is ugyanazt a morált látjuk, mint az országban, a közemberek között bármelyik nap, bármelyik helyzetben.

Térjünk vissza a közpénzlopásra. Fáj, ugye? Csakhogy mi, simlisek, mindannyian a köz pénzét lopjuk amikor számla nélkül veszünk amit tudunk, minimálbérre vagyunk bejelentve, nem fizetünk jutalékokat, tb-t, miegymást, nem is beszélve a számlavásárlásról, és egyéb, a köz által teljesen el- és befogadott "kreatív" módszerekről. Ez egy nagy-nagy zéró összegű játék, és amit ilyen módon - eufemisztikusan szólva - megtakarítunk, azt a köztől vonjuk, na, mondjuk ki, lopjuk el. Ismétlem, pont ugyanazok az elvek alapján, ugyanolyan erkülcstelenül intézzük az ügyeinket, mint a politikusok a sajátjaikat. Hamis és téves és álságos az a hivatkozás, hogy mi azért lehetünk ilyenek, mert mi "ezt látjuk", meg a politikus legyen példakép. Nem, uraim, nem. A dolog fordítva működik. Nem a politikus a nép példaképe, hanem a nép a politikus példaképe, mint ahogy a politikus maga is a nép egyszerű fia. Kutyából nem lesz szalonna, szarból arany, fából vaskarika.

És ha ez nem tetszik, az "elitbe" bármikor be lehet lépni. Hol az a sok feddhetetlen erkölcsű, mutyimentes, sumáktalan, fehérmellényes lovag? Rajta uraim, alapítsatok holnap pártot, mutassátok meg kik vagytok, legyen nyitott könyv az életetek, a múltatok, a jelenetek és a jövőtök. Mindenki rátok fog szavazni, és 2010-ben ti fogtok kormányt alakítani.

És persze nem. Nem lesz ilyen. Magyarországon nincs feddhetetlen ember, legfeljebb olyan, akinek simlisségei - pl. közérdeklődés hiányában - még nem derültek ki. Tegyük fel egy pillanatra, hogy tévedek (akkor meg hol vannak?!), képzeljük el, hogy előlép a kellő számú feddhetetlen ember, pártot alapítanak, programot alkotnak és indulnak a választásokon. Megbuknának! A választó nem viselné el, hogy olyan pártot juttasson hatalomra, amely egyfelől puszta létével is őt magát a saját korruptságára emlékezteti, másfelől pedig egy ilyen párt szükségképpen a korrupció felszámolását kellene hogy a zászlajára tűzze, ami paradox módon senkinek sem érdeke, aki ebben érintett lehet. Márpedig mindenki érintett, ezért sem érdeke senkinek.

Magyarországon ezzel szemben mindenki abban érdekelt, hogy ez egy korrupciómentes és élhető ország legyen, értve ez alatt azt, hogy senki se legyen korrupt, de minden egyes egyén azért a saját maga kiskapujait és simlisségeit és mindennapos korrupcióját szeretné tovább folytatni. És pont ezért nem lesz itt érdemi változás, és ezért mérhetetlenül álnok dolog a politikusokat kárhoztatni.

Daily Shark · http://dailyshark.blog.hu/ 2007.12.17. 06:21:47

Toxx,
Gratulálok, nagyon jó összefoglaló.
Erről van szó. Amilyen a nép, olyan a politikus, azt kapjuk, amit "kitermeltünk" magunkból, ő mindannak a sűrített esszenciája, ami mi vagyunk kicsiben...

ikkoka 2007.12.17. 06:55:10

Hát ettől már csak az álnokabb, hogy a politikusokat ezzel az "okkal" próbálod mentegetni.Igenis az emberek többsége tisztességes, és nem azért, mert a törvények kényszerítik rá, hanem a belső kényszer, a neveltetés,a gerinc, stb, (vagy amit akarsz) miatt. És ezek az emberek nem járnak lopott(?) szerzett(?) hamis diákigazolvánnyal, nem lógnak a buszon, és nem csalnak adót... Nem azért mert tiltja a törvény, hanem mert égne a pofájuk ÖNMAGUK előtt. És pont ezért nem lesz soha belőlük politikus nem.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.12.17. 07:23:30

"...a politikus mással sem foglalkozik, mint az ország pénzének szétlopásával."

Persze, hogy foglalkozik mással is. De ha lehetősége van rá, akkor szvsz nem habozik egyik sem. Én idesorolnám azokat az eseteket is, amikor rokonok, üzlettársak nyernek egy-egy állami pályázaton, vagy kerülnek jó pozíciókba.

"...mindannyian a köz pénzét lopjuk amikor számla nélkül veszünk amit tudunk, minimálbérre vagyunk bejelentve, nem fizetünk jutalékokat, tb-t, miegymást, nem is beszélve a számlavásárlásról"

Azért az emberek zöme nem vállalkozó. És amikor az a választási lehetőséged, hogy vagy úgy lesz munkád, hogy minimumra jelentenek be, vagy sehogy nem lesz munkád, akkor nehéz válogatni.

"És ha ez nem tetszik, az "elitbe" bármikor be lehet lépni."

Na, ez viszont óriási tévedés. Sehova nem lehet csak úgy belépni. Maximum egy lakásba.

pic_46 2007.12.17. 07:52:49

Az egész csak egy tehetségtelen, dilettáns "emberek" gyülekezete, akik saját nyomorúságukat másokon akarják megtorolni.
Dolgozni kell, a saját és családunk életét jobbá, szebbé tenni, nem másokét megkeseríteni. De hát ez Magyarország. Amíg van egy Orbán Viktorunk, nem kell nekünk ellenség és minek a béke.
Elhiszem, hogy egyszerűbb a fröccsös poharat szorongatni és a Kossuth téren hőbörögni, de a jobb életért tenni is kell valamit. Kapitalizmust, szabadságot akartunk, az pedig "megeszi" a sültgalambra várókat. Tessék felébredni, vagy szabadság, vagy az Orbán féle centralizált, egyszemélyű irányítás (lásd Sztálin apánk).

ati 2007.12.17. 07:59:56

toxx: Én spec. mióta az eszemet tudom így mennek a dolgok azok között, akik közel ülnek a tűzhöz. Hogy ide bárki alulról spontán bekerüljön: áhhh, ugyan. Pláne reform gondolatokkal: ugyan már!
Nézzük már meg mennyi lehetősége van egy politikusnak tenni a dolgok helyrehozatala érdekében, és pl. nekem. Reálisan, és abszolut értelemben. Egyszerűen "más a fegyvernem". Arról nem is beszélve, hogy mi a túróért ment egyáltalán politikusnak?
Azért van ebben az országban egy csomó tisztességes ember is. Akár hiszed, akár nem.

rolika 2007.12.17. 08:06:57

én már a gárda alakulásakor arra gondoltam, hogy nem ez a jó eszköz akárminek is az elérésére, csak az a baj, hogy a hatalom az égvilágon semmit nem tesz.
nem tesz semmit a cigányokért, nem tesz semmit a közvagyon szétlopása ellen, hát akkor majd jön egy-két forrófejű, és tesz a maga módján.
én azt mondom, rossz vége lesz.

Daily Shark · http://dailyshark.blog.hu/ 2007.12.17. 08:27:54

Rolika,
A forrófejűek nem a "közvagyon szétlopása" ellen tettek. Prosztók, akik levezették a feszültséget valakin, nagy hiba bármiféle hangzatos ideológiát keríteni köré, ezek szimpla balhézók, mint akik hajléktalanokat vernek időnként heccből, csak nekik más a célcsoportjuk, és úgy gondolják, ha leöntik a politikai szósszal, akkor majd hős ellenállóknak tekintik őket, holott kisstílű, piti vandálok.

kutymorgó 2007.12.17. 08:45:31

Vérszegény éjszakai dúvad!

Nem, nem az őszödi beszéddel kezdődött, hanem amikor a "Tanár úr", (nem, nem Havas Henrik, hanem Antall József)
azt mondta: "A kormány szava nem úri becsületszó."
Ez volt a jelzés arra, hogy ne várjuk, (különösen tőlük ne) hogy majd a becsület, az önzetlenség, a jobbító szándék felülkerekedik a mutyizáson, lásd: székházügyek.

azta 2007.12.17. 11:23:52

úgy látom az sokmindenkinek feltűnt, hogy a vascsöves támadás után alig néhány nappal csak egy kis bizbasz sebtapasz utalt a történtekre...
az kinek tűnt fel, hogy a nemtudomhányszázezer forint csak két (vagy három) nappal később lépett a sztoriba?
meg: képek a slusszkulcsról (mintegy bizonyítékként) a valamilyen nyilazós bandától, aztán meg rögtön a támadás utáni hírtv-s felvételek: "nem láttátok a slusszkulcsomat?" - a válasz nem az, hogy "nem", vagy hogy "megkeressük", vagy, hogy "hogy néz ki", hanem: "mi volt rajta?"!!!! mint egy rossz krimiben, ahol előre becsempészik a fontos momentumokat, hogy aztán visszaidézve a homlokunkra csapjunk (vascsővel? :) ),hogy hát persze!
eddig sem hittem el a történet valódiságát, de az új "információk" hátterében szinte biztosra veszem, hogy ez egy rosszul leszervezett, rosszul megírt kamudarab!

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.12.17. 12:52:03

Nem, persze, nem az őszödi beszéddel kezdődött, hanem ugyanott, ahol az őszödi beszéd. Tehát igen, valahol a rendszerváltás környékén.

azta, és sajnos el tudom hinni, hogy ez nem egy megírt kamudarab. Azok a dolgok, amikről írsz, akkor léptek a képbe, amikor Csintalan először megszólalt. Bár most azért nem bánnám, ha igazad lenne.

Ja, és hogy miért épp Csintalan? Hát, mert ő egy nímand. Kutya-macska nem védi, könnyen megtalálható, ellentétben a nagykutyákkal.

Netuddki. 2007.12.17. 13:28:40

toxx 2007.12.17. 02:23:37
"Térjünk vissza a közpénzlopásra. Fáj, ugye? Csakhogy mi, simlisek, mindannyian a köz pénzét lopjuk amikor számla nélkül veszünk amit tudunk, minimálbérre vagyunk bejelentve, nem fizetünk jutalékokat, tb-t, miegymást, nem is beszélve a számlavásárlásról..."

Na nemá! Csakhogy az a különbség az egyszerű simlis és a politikus simlis között, hogy az utóbbiak teremtik meg azokat a körülményeket, amit az egyszerű simlis ki tud használni. Sokan, csak azért, hogy meglegyen a családnak a betevő plussz, és ne nyúlják le a nagy részét akik nagyban játszanak.
Hát ez itt a gond ma.

toxx 2007.12.17. 14:23:45

A szívem mindjárt megszakad. Tehát ma Mo.-on azért csal mindenki ahol tud, "hogy meglegyen a családnak a betevő plussz"??? Egyébként mi az a betevő plussz? (Ha tudnám, lehet hogy én is betennék magamnak egyet rögvest.) Ha a betevő falatra gondolsz, tévúton vagy. Empirikus tény, hogy a csalások (pl. adó~), lopások, lenyúlások, svindlik, mutyik, umbuldák, megvesztegetések túlnyomó részét szinte sohasem azért követik el, mert éhezik a család. Ez rutin, már összekacsintani se kell hozzá.

Lehet persze megspórolni a karácsonyi plazmatévé vagy csilivili mobil vagy az épp esedékes családi (kis)autó árát úgy, hogy a köz pénzét az ezer mód egyikével lenyúljuk, aztán kikombináljuk, hogy ha lenyúlás nélkül költekeztünk volna, akkor ételre biza már nem tellett volna, TEHÁT mi igazából az életbenmaradás okán voltunk rákényszerülve a lopásra, de ennek neve kognitív disszonancia, és a pszichológia témaköre, nem az erkölcsé. Az erkölcs idevágó állítása ezzel szemben az, hogy a tolvaj ne kiáltson rendőrért, ha mást lopni lát.

Ha most megint azzal jön valaki, hogy de hát mennyi becsületes (nem csaló, nem mutyizó, stb.) magyar ember van, akkor az vagy nem erről a világról való (és/vagy nem érti hogy mi minden tartozik a korrupció témakörébe), vagy a polgároknak egy nagyon kisszámú, statisztikailag elenyésző kisebbségére gondol, amikre viszont csak pont annyi joggal lehet hivatkozni, mint ahogy bizton állítható, hogy találnánk makulátlanul becsületes politikust is. Csak eléggé keresni kellene, mert ezek számaránya nagyon hasonló lehet a fent említett becsületes nem politikusok számarányához, mindegyik a saját csoportjában. Elenyésző.

Nincs hivatkozási alap, a probléma mondvacsinált. Hisztéria, szemforgatás.

azta 2007.12.17. 14:56:14

-amikor először megszólalt, valami 7-9000 Ft-ot emlegetett, ezzel is bizonyítván, hogy nem a pénz köllött a nyilazósoknak. aztán két nappal később már párszázezer Ft-ról beszélt, ami nála volt, de nem köllött a nyilazósoknak, vagyis napnál világosabb, hogy a nácik által veretett meg.
-a slusszkulcs is ilyen: pont amivel később bizonyítani lehet, hogy a Csintalané (zsidó/arab jelkép v. mi), PONT arra kédez rá a segítségére érkező haver!!! na neee! kilóóóóóg a lóóóóláb!

szerény vélemény szerint: szélsőségeseknek "takarodj!" a nevük, jobbról vannak é, vagy balról - nem érdekel. de ez a történet nekem annyira erőltetett és silány, hogy a pofám leszakad, és egyre több benne a "dramaturgiai hiba". a legelső telefonos nyilatkozatába már nyomatta ezt a "nem érdekel ki mit mond, én tudom, hogy miért történt, és ebből nem engedek" történetet.
nem tudom miért agyalták meg. illetve azt sem tudom, megagyalták e. (sőt!!! azt sem TUDOM, hogy valóban vannak e akvilági kapcsolatai, üzletfelei, haverjai. csak igen erős a valószínűsége - szerintem.) de hogy nem az a történet aminek látszik....az szerintem biztos.

decoati 2007.12.17. 17:28:46

toxx, mi vagy te? Statisztikus?

morpho 2007.12.17. 20:06:02

Nem tudom,hogy toxx statisztikus-e,de hogy teljesen osztom a véleményét,az biztos.Ez az egész történet 40 év cocializmusnak a hozadéka.Néhány generációnak fel kell nőnie,hogy új fény gyúljon az új agyakban.

toxx köszi hogy leírtad,nekem ínhüvelygyulladásom van.(most adtam a dokinak kétezret zsebbe)
süti beállítások módosítása