hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

A Kihívás

2008.01.16. 14:16 Vérszegény éjszakai dúvad

Igen így nagy betűvel. Vannak bizonyos feladatok, problémák, amelyek már eleve a létükkel feltüzelik az embereket, hogy csináljuk meg! Oldjuk meg! Gyerünk! Gyerünk! Ezeket le kell győzni, mert a létük irritáló, kihívó, olyan érzéseket keltenek az emberben, mint Hillaryben a Csomolungma. (Állítólag Sir Edmund Hillary válaszolta arra a kérdésre, hogy miért mászta meg a Csomolungmát, azt, hogy azért mert ott volt). Na, most nyilvánvalóan ilyen himalájai probléma volt a BKV vezér alulfizetettsége.

Mert senki nem találna normális indokot arra, hogy miért is kéne megduplázni a fizetését. Még a gazdasági bizottság elnöke, Somlyódi Csaba sem értette, miért is kéne megindokolni, hogy miért futottak neki (és oldották meg sikeresen!!!) ennek az embert próbáló feladatnak. Hát micsoda embertelen kínokat kell kiállnia Antal Attilának, hogy bármiféle gond esetén a lehető legalacsonyabb szinten találja meg a felelősöket. Ezért a Magyarországon egyébként teljesen megszokott felelősség-elhárítási munkálatokért bizony a vezetőknek kőkemény szenvedéseket kell kiállniuk, talán rendszeresen szembe is kell nézniük az ún. munkavállalókkal. Ráadásul Antal Attilának nyilvánvalóan iszonyatos kínokat kell kiállnia a budapesti dugókban, és ki tudja, hogy van-e a kocsijában légkondi.

Somlyódi Csabának sajnos nem jutottak az eszébe ezek a remek érvek, ezért Csatlós Csaba érdeklődésére csak annyit mondott: Azért. (Kár hogy nem ment el a viccekből jól ismert zseniális visszavágások mesteréhez, mert ez az 'azért' elég gyenge. Mondhatta volna, hogy 'Mi közöd van hozzá vazzeg?', esetleg 'Én sem turkálok a te zsebedben, akkor te mire fel?', stb.)

Azért érdemes elképzelni a jelenetet:

Csatlós befejezi a kérdését, és még mielőtt elhangzana a válasz, az előtte fekvő kis papíron már elkezdi gyűjtögetni az érveket, amivel megcáfolhatja Somlyódi válaszát. Csak hogy a jól megszokott rituálé most kisiklik a megszokott vágányról. Somlyódi ugyanis csak annyit válaszol, hogy azért.

-Azért? - kérdez vissza döbbenten Csatlós, majd körülnéz, hogy tényleg a Fővárosi Közgyűlésben van-e, majd kicsit belecsíp a karjába, hogy nem alszik-e, végül ellenőrzi a határidőnaplóját, hogy nem töltött-e pár hónapot kómában, ami miatt január 16. helyett április 1-t írnánk.

-Azért! - válaszolja Somlyódi, és felhelyezi a terminátor típusú napszemüvegét, amivel az egyébként már eddig is kifejezéstelen arca tényleg robotszerűvé változik.

-Azért? - kérdezi ismét Csatlós kissé magasabb hangon, miközben körülnéz, hogy van-e Somlyódi közelében valamilyen fegyver.

- Azért! - feleli lassan ismét Somlyódi magabiztos és mély hangon.

- Azért? - kérdezi Csatlós miközben egyre lejjebb csúszik a székén és az arcán a csendes őrület jelei jelennek meg.

- Azért - feleli Somlyódi...

És így tovább, és így tovább. Jó móka lehetett.

Zárszóként csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy ezen ügy kapcsán akár ünnepelhetnénk is, hiszen most egyvalamiben biztosak lehetünk: Somlyódi nem hazudott!!!

5 komment

Címkék: bkv botrány abszurd antal attila somlyódi csaba csatlós csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr18299633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2008.01.16. 19:50:44

Nem kedvelem ezt a stílust,ezért csak nagyritkán zuhan ki belőlem.Még az Aba Botond végkielégítésénél is összeszorítottam a pofámat,de most aztán tényleg MENJENEK A BÜDÖS SZÁJBABASZOTT JÓ KURVA ANYJUKBA!!!(ha valakit zavar a szóhasználat,attól bocs)

hokuszpk 2008.01.16. 21:40:51

vazze. megirtad Hofi Ruzsa Sandoros jelenetet :D)
"
- mögágyaztam
- azé ?
vazze azé ige azé.

amúgymeg a frappáns visszavágások nagymestere jut eszembe.

Maddness69 2008.01.24. 15:27:50

Mondom a főnőkömnek:
- Duplázd meg a fizetésem.
- Nem duplázom.
- Aztán miért nem?
- Azé!

rokica · http://rokica.blog.hu/ 2008.01.25. 09:40:26

Engem mélyen elgondolkodtat, hogy mennyivel jobb, hatékonyabb és fontosabb emberek lehetnek ők nálam?
Ugyanis én kerek egy év alatt keresek annyit, amennyit ők egy hónap alatt. Nem mintha irígy lennék, de tényleg! Csak nem értem. ha én a melóhelymen "nem teszem oda magam", akkor nagyon hamar kirúgnak, mert:
1. a gazdi tönkre mehet bele (a munkám hiányába)
2. a kiadó belebukik
3. a partnereink elhúznak a konkurenciához
és még sorolhatnám.
Tehát, elvárják tőlem a maximumot alig többért, mint a minimálbér. És én teszem, mert ebből él a családom.
Hadd kérdjem már meg, mennyi a maximum tizenkétszerese (hiszen egy évben 12 hónap van - és akkor nem számoltam a tizenharmadikkal, meg az összes prémiumokkal), amennyivel jobb, termelékenyebb, fontosabb emberek ők nálam?
süti beállítások módosítása