hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Kakastollas sértődékenység

2008.01.19. 22:20 Vérszegény éjszakai dúvad

Jó hír a keszthelyi szélsőjobboldali érzelműeknek (és rögtön bocsánatot is kérek, amiért ezzel a durva kifejezéssel megbántottam őket...), hogy van végre mind a Jobbiknak, mind a Magyar Gárdának irodája a városukban, viszont rossz hír mindenkinek, hogy a vezetőik össze-vissze hablatyolnak mindenféle marhaságot.

Új jövőképe van ugyanis a Gárdának, azonban ez a jövőkép leginkább a múltba mutat. Szegedi Csanád szerint a Gárda lesz a XXI. század csendőrsége. Én bevallom elképzelésem sincs, hogy mire gondol, nekem először azok a hatalmas pofonok jutottak eszembe, amiket a nép ajka már nem egyszer megénekelt. Persze ők feltételezem, hogy nem erre gondoltak, hanem inkább arra, hogy majd jól kisegítik a rendőrséget. Ha néhány pofonra van szükség, akkor azzal, ha másra, akkor mással. Persze mindezt felfoghatjuk úgy is, hogy csak a Magyar Gárda tagoknak akartak valami fontos, és megfelelő önbecsülést kiváltó státuszú jövőképet felvillantani az eddigi céltalan tengés-lengés és felvonulások helyett. (Az viszont érdekelne, hogy mennyire tartják magukat majd ehhez. Mert, ha a szemük előtt fognak lebegni a parancsolatok, akkor a zsidók és a cigányok mellett elkezdhetnek aggódni a szlovákok, románok, szerbek, és egyéb, a korábbi kis-antantba tartozó nemzetek fiai is.)

De ha már szóba kerültek a zsidók és a cigányok. No ugye a beszámolók alapján megtudhattuk, hogy ők egyáltalán nem rasszisták. Most ne ebbe kössünk bele, hiszen én nem tudom, hogy ők hogyan értelmezik a rasszizmus kifejezést, az én értelmezésem szerint azok. Sokkal érdekesebb, hogy egész egyszerűen kikérik maguknak, hogy a szélsőjobboldali jelzőt aggassa bárki is az ő kis Gárdájukra, mert:
...ezzel leszélsőjobboldalizza a magyar törvényeket és a magyar törvényhozást", mert a gárda a törvényeket betartva működik.
Eléggé megbillent logika ez ám. A magyar törvények nem tiltják meg senkinek hogy judeofóbiája legyen, sem azt, hogy egyenruhában masírozzon fel s alá, sőt a parlagfű irtását kifejezetten helyesli. A magyar törvények viszont kifejezetten tiltják, hogy származási alapon pofozzunk fel valakit (ha már csendőrség), az engedély nélküli fegyvertartást (nem tudom, hogy a gárdatagoknak van-e fegyverük, viszont a megalapításuk idején sokszor elhangzott a lőgyakorlat kifejezés), és azt sem tiltja, hogy az emberek hülyeségeket beszéljenek (amíg az nem tartozik az uszítás kategóriájába).

Olyannyira nem foglalkoznak a magyar törvények a szélsőjobbal, hogy a magyarorszag.hu jogszabálykeresője mindössze két találatot dobott ki a szélsőjobb kifejezésre. Ezt és ezt. Szóval felesleges a sértődöttet játszani, a szélsőjobb nem egy jogi kategória, a törvényhozás nem is él vele, ellentétben az állampolgárokkalt, akik viszont nem a törvényeket és törvényhozókat illetik ezekkel a jelzőkkel, hanem a Magyar Gárdát. Akár fáj ez a tagoknak, akár nem. (Egyébként valószínűleg egyáltalán nem érdekli őket, csak próbálnak amolyan áldozat-karaktert magukra húzni, de ez alapján inkább valamilyen idióta-karaktert sikerült csak).

5 komment

Címkék: szélsőjobb rasszizmus magyar gárda szegedi csanád

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr87303798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2008.01.20. 00:22:13

Ez persze a te szuverén jogod,de nem kéne foglalkozni ezekkel a szerencsétlen,szánalmas,röhelyes idiótákkal,mert még a végén tényleg tényezőnek képzelik magukat.Pedig egy nulla az egész.A Magyar Népjóléti Szövetség,Vér és Becsület vonal folytatása ez az egész,ami ugyanúgy fog eltűnni a semmibe,mint elődei.A tartalmi részére nem is reagálnék,mert nem van neki olyan.

simonmondja... 2008.01.20. 12:13:06

Morpho.
A Fidesz karakteres jelvényarca - Wittner -, ha nem tévedek, továbbra is ott van a gárda rendezvényein.
Tehát, a jövő kormányának szívügye lesz a Gárda.
Legalábbis ez kommunikálódott.
Úgyhogy tessék jól megnézni.

A XXI. század csendőrei a rendőrök helyére.

Mert a rendőrség, ugye, nem tetszik ennyire a Fidesznek.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.01.20. 19:15:26

Simonmondja...

Ebben talán nincs igazad. Egyrészt kérdés, hogy Wittner ott lesz-e 2010-ben is, másrészt a Fidesznek inkább azért büdös a balosok által mindig és lelkesen követelt elhatárolódás, mert a jobboldalon több párt létezik, míg a másik oldalt kb. lefedi az mszp-szdsz koalíció. Na, ebben a helyzetben a fidesz nem lesz (nem lehet) kormányzati tényező, főleg 2006 óta, amikor is nem jöttek be a számításaik, és az mdf mégis bejutott a Parlamentbe.
Azt viszont nem tudni, hogy mennyit nyer ezzel a fidesz, de főleg, hogy mennyit veszít (középről, és a bizonytalanoktól). OV, mint 'spirituális vezető' tökéletesen alkalmas arra, hogy összefogja az eleve jobbra szavazókat, viszont nem alkalmas arra, hogy új szavazókat szerezzen.
Harmadrészt azt azért már láttuk, hogy mi az EU válasza arra, ha valahol nyíltan szélsőjobbos párt kerül kormányra (Ausztria), másrészt itt van Szlovákia esete is, ahol az EU már mélyen hallgat... (Nemtom, Fico, vagy ki szélsőjobbosnak számít?)

Szerintem a MG inkább az eszköz a jobbik kezében, hogy könnyebben tudjon majd a választásokon a Parlamentbe kerülni. (Ez a csendőrséges beszólás annyira és nyilvánvalóan hülyeség, hogy csak na.) Viszont ezzel állandóan sajtóterítéken vannak (és ugye, mint tudjuk a rossz reklám is reklám), másrészt a rend képzetét nyújtják, ami sokak számára elég fontos a jelenlegi körülmények között (miközben persze sokakat ez a rend inkább megrémít)
Igazából az az érdekes, hogy ők (mármint a jobbik) nem terjeszti a cigány-, és judeofóbiát, sokkal inkább csak épít a társadalomban már eleve meglévő félelmekre és előítéletekre. Szóval a MG nem betegség, csak egy egészségtelen társadalom által produkált tünet.

simonmondja... 2008.01.22. 11:15:01

Vérszegény éjszakai dúvad.

A rend képzete még mindig az, ha nem masíroznak fekete egyenruhás osztagok az utcákon.

A masírozás a polgárok megfélemlítésének képzetét kelti.

Ezt mindenki belátja majd, ha egyszer szembetalálja magát egy ilyen különítménnyel.

Nem túl biztonságos érzés az egyén számára.

Nem hiszem, hogy jó ötlet mindig a fenyegetésekkel politizálni.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.01.22. 22:46:02

"Ezt mindenki belátja majd, ha egyszer szembetalálja magát egy ilyen különítménnyel."

Ez abszolúte igaz. Viszont, aki nem zsidó, cigány, homoszex., stb. az soha nem fogja magát szembetalálni velük...

Elítélheti őket, de soha nem fogja megérezni az előítéletek pusztító erejét.

Ezeknek az embereknek a Gárda képviselheti a rendet. Sajnos.
süti beállítások módosítása