hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Nemzetközi idiótaverseny

2008.01.26. 17:16 Vérszegény éjszakai dúvad

Egyszer régen, kb. 2-3 éve, berobbant a köztudatba a Loituma nevű együttes a Levan Polka című számukkal. Nekem annyira megtetszett az a nóta (és még most is tetszik), hogy a telefonomon ez a dal volt a csengőhang. (Aztán a telefon tönkrement, és egyébként is az újat mostanában rezgőn hagyom, szóval jelenleg a telefonom sehogy nem cseng).

Valami oknál fogva ez a szám arra indított embereket a világ számtalan pontján, hogy valami csináljanak a zenére valamit, amit rögzítsenek, aztán a jútúbon közzé is tegyenek. Pedig a(z állítólagosan) hivatalos videóklip után azt gondolná az ember, hogy ezt már nem lehet tovább fokozni. (Külön szeretném felhívni a figyelmet a kidobóemberekre, és az ő mellizmukra):




Pedig lehet. Az első (elég gyenge) próbálkozás egy finn hölgyé, akinek barátja (Marko) minden bizonnyal nagyszemű, rövid szoknyájú mangakislány-rajongó.


 

A német versenyző esetében sem lehet sokkal több jót mondani, mindössze annyit, hogy egy helyett, három idióta forgatja a hagymát, de különösebb kiegészítőkről itt sem beszélhetünk.





A csehek pályázata, a vidám iskolás fiúk, nem érdemelne sok szót, azonban az idétlen "annyira jó fej vagyok, hogy letolom a gatyámat a kamera előtt a wc-n" túlméretezett tinédzser alkalmazása nagyot dob a videón. (Ugyanakkor sokat levon a mű értékéből a legalább másfél perces bemutatkozás):


 

Sajnos a következő versenyzőről csak annyit tudtam kideríteni, hogy spanyolajkú csoport. Érdekes a tárgyhasználatuk, (szék, fejen elhelyezett törölköző), azonban mindenképpen méltóak a dobogóra, a 2:30 percben elkezdődő eseménysorozat miatt, még akkor is, ha csak hárman vesznek benne részt.





Vajon meglepő-e, ha azt mondom, hogy a két legidiótább klip magyarok nevéhez fűződik. Íme a gyengébbik, sokat ront rajta ugyanis, hogy hosszabb nyolc percnél, ugyanakkor a lényegi részek az első négy és fél percben megtörténnek. Mindenképp értékelni kell a környezetet a ruhaszárítóval, vagy a háttérben készülődő anyukával (nővérrel?), vagy pl. a békatalp használatát, illetve az először 1:35-nél feltűnő alsógatyás embert.


 


A véleményem szerinti első helyezett esetében nagyra kell értékelni a helyzet spontaneitását, az alkotás rövidségét, a fellépő ruhát, a koreográfia minden hiánya ellenére tökéletesen végrehajtott idióta mozgássort, a helyszínt (kisbolt előtt, a lakótelepen), illetve az egy perc alatt végig a kézben szorongatott előre csomagolt, fél kilós kenyeret.


3 komment

Címkék: hülye tánc idióta hülyemagyar nemmagyar welcome to hungary

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr91312582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

macati 2008.01.27. 19:28:18

2006 nyarán volt nagy hype ebből. az én kedvencem az idióta vonalon a spanyolok voltak és úgy látom Bohemia fiai tőlük szedték a koreográfiát!
www.youtube.com/watch?v=en3CUhhEwOU

hokuszpk 2008.01.28. 10:33:26

ez a probalkozas kimaradt :
youtube.com/watch?v=G8gDnYyg_g4
süti beállítások módosítása