hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Otthon vannak kéremszépen?

2008.03.12. 14:36 Vérszegény éjszakai dúvad

Kérdezte Micimackó, a Csekély Értelmű Medvebocs, midőn némi elemózsia reményében meglátogatta Nyuszit. 'Nincsenek' válaszolta Nyuszi, de hiába, Micimackó, a Csekély Értelmű Medvebocs rájött, hogy az odúban bizony otthon vannak. Úgyhogy Nyuszi nem tehetett mást, elővette a mézesbödönt. (Aztán persze ismerjük a beragadós következményeket is, de ez most nem tartozik ide).

Na, csak azért jutott ez eszembe, mert ha Micimackó, a Csekély Értelmű Medvebocs Nyuszi odúja helyett az Szdsz székházába kiabál be, akkor a válasz hallatán elhiszi, hogy senki nincs otthon, és korgó gyomorral tovasétál. Főleg, ha már olvasta ezt a beszámolót.

Nem tudom, hogy Horváth Ágnesnek le kellene-e mondania. De azt tudom, ha igen, akkor biztos, hogy nem a népszavazási eredmény miatt. Például bele lehetne kötni amiatt, hogy szenzációhajhász celeb módjára a bulvárlapoknak pózol, vagy éppen szülést tervez. (Sőt leginkább ezért lehetne Horváthot lemondatni. Ugyan nyilvánvaló, hogy a jelenlegi egészségügyi reform nem az ő fejéből pattant ki, hanem rengeteg kompromisszum {furcsa} eredménye, azonban a köz tudatában Horváth Ágnes neve összeforrt a reformokkal).

De a népszavazási eredmény miatt inkább lehetne lemondatni (visszahívni, pellengérre állítani, nyilvánosan megszégyeníteni, stb.) azt a Horn Gábort, aki többször is mindkét fél szellemi képességeiről negatív bizonyítványt kiállító nyilvános vitát folytatott Tarlós Istvánnal. (Persze egyrészt ki emlékszik már erre, másrészt Horn azóta nyilvánosan picsázott).

Szóval nagyon úgy néz ki, hogy hiába van tele az Szdsz székház, egyáltalán "nincsenek otthon" ott belül - fejben.

24 komment

Címkék: szdsz tarlós istván horn gábor egészségügy horváth ágnes

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr80377848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.03.12. 15:33:40

Az SZDSZ egyik legjobb arca Horváth Ágnes, kár, hogy zéró befolyása van a neve mellett említett eseményekre. Ha lenne, 10 év múlva egy lapon emlegethetnék Bokros Lajossal, akit én már 2002-ben is legszívesebben a miniszterelnöki székben szerettem volna látni a töketlen Medgyessy Péter helyett, 2006-ról nem is szólva.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.03.12. 15:58:55

Nah, Bokros e.t. nem szarozott volna, gatyába rázta volna az országot egy pillanat alatt, pont leszarta volna, hogy a vdszsz-esek, vagy az orvoskamara sztrájkol...SzaboZsee, nem mondtál hülyeséget. Miért nem cseréli legy Gyurcsányt (with all my respect) Bokrosra az MSZP. Ferinek meg megmaradna a pártelnöki stallum... Elgondolkodtató.

Matróz Kommandó 2008.03.12. 16:24:35

Mint afféle konzervatív, ha beleszólhatnék. Természetesen szívesebben látnám Kósa Lajost a miniszterelnöki székben, de hát elfogadva a demokrácia játékszabályait, most MSZP adja a többséget. Akkor legyen Bokros, ahogy mondjátok.

Pierre73 2008.03.12. 16:32:58

Bokros nem MSZP-s, hanem SZDSZ-es, így ebből alig lesz valami. Matróz Kommandó helyettem is szólt. Nem a szívem csücske a pali, de legalább van tartása, nem úgy mint ennek az idegroncs pojácának. Talán Bokros rendet tudna vágni... igaz, nagy éhenpusztulások lennének.

rokica · http://rokica.blog.hu/ 2008.03.12. 16:55:45

Sztem először is ebben az össznépi "szavazzunk, vagy forradalmazzunk" játékban kellene némi rend. Aztán abban, hogy kiből lehet politikus (aki mint tudjuk, az egész népet képviseli) és kit kellene elzavarni a rákba. Az ilyen Hornokat még kapuőrnek sem engedném, mert nem tud viselkedni és nincs egy fia tartása sem. Más kérdés, hogy minden kritériumot oldalfüggetlenül állítanék föl.

segabor 2008.03.12. 16:55:57

SzaboZse: közeli forrásból tudom, szegény Ágnes asszonynak nem osztottak sok észt. Egy fogadáson jelentette ki, hogy minek a tüdőszanatórium a betegeknek? Menjenek haza és szedjenek gyógyszert (a szanatóriumot elprivatizálták azóta).

Bokrossal nem fogják egy lapon emlegetni, akkora kárt még ő sem tud okozni.

café 2008.03.12. 16:58:49

Egyetértek (azzal mondjuk nem, hogy egy blikk címlap elég ok a lemondásra, akár tudott róla akit lepaparazziztak, akár nem. Orbánról mondjuk megtudtuk, hogyan borotválkozik egy benzinkút vécéjében - bár ez lenne az ellene felhozható legsúlyosabb vád).

Viszont a népszavazás eredményéért felelőssé tenni Horváth Ágnest, aki Molnár Lajos mellett az egyetlen valóban reformokban gondolkodó kormánytag, az olyan lenne, mintha Leonidason számonkérnénk, hogy 300-ad magával miért nem győzte le a perzsákat.

A biztosítási hibridért meg nem ő a felelős, hanem azok, akik kevesebb reformot akartak.

café 2008.03.12. 17:04:50

segabor: látom értesz a tűdőgyógyászathoz. A szakmában teljes a konszenzus, hogy a tűdőszanatórium az legalább a Mátrában kezdődik, de biztos nem az átlagos pesti szmognál egy pirinkóval jobb helyzetben lévő svábhegyen. (Ez az a hely, ami bezárt). A Svábhegyen ráadásul alapvetően néhány napot tartózkodtak, nyilván nem ez gyógyított meg senkit, ha aztán ment vissza a belvárosba.

Horváth Ágnes azt mondta, hogy a Svábhegyihez hasonló intézmények akkor jöttek létre, amikor a tüdőbetegségek elleni EGYETLEN orvosság a jó levegő volt. Ma meg szernecsére nem levegővel gyógyítják ezeket a betegségeket, hanem gyógyszerrel. Ezért nincs szükség fenntartani egy kihasználatlan intézményt.

Bivalyné Húszéves Erzsi · http://www.bhsz.blog.hu 2008.03.12. 17:05:56

1. Mióta kell h-val írni, hogy "na"?
2. SZDSZ-es nem való pozícióba. Csak spicces nagypolgárként érnek valamit.

nick_007 2008.03.12. 17:16:49

Ha már elbukták a népszavazást, akkor nem értem, hogy miért az a stratégiájuk most, hogy azt mondják nem tudják kipótolni a költségvetésből a kieső bevételeket. Ha nem tudják pótolni, akkor idén még nem lenne kötelező eltörölni, jövő évi költségvetésbe, pedig bele lehet tervezni, mert csak az ideibe nem lehet belevenni.

Szavazás: Ön szerint a költségvetésből kellene pótolni a népszavazással eltörölt díjak miatt kieső bevételeket?
wita.hu/index.php?show=wita&wita=19

Számomra nagyon nem volt szimpatikus, ahogy azt mondta Horváth Ágnes (és a többiek), hogy sajnos nincs mód ezeknek a bevételeknek a pótlására. Miközben a háziorvosoktól azért vették el az amortizációs díjat, mert majd a vizitdíjból pótolják azt.

café 2008.03.12. 17:37:41

ko_vacs: felteszem, hogy amikor kárenyhítésről beszélnek az éppen azt jelenti, hogy visszaállítják a vizitdíj bevezetése előtti állapotot. A házirovsok visszakapják a 25 ezer forintos elvett támogatást, miközben elvesztik a 180 ezer forintos vizitdíjat. Tök jó üzlet volt. De erről miért az tehet, aki kiküzdötte nekik a vizitdíjat és harcolt a megmaradásáért?

Muad\\\'Dib 2008.03.12. 17:54:55

Horváth Ágnes szakértelméről annyit, hogy aki annyira láma, hogy miután hazajön külföldről, bejelenti, milyen csodálatos műtétet is látott, és milyen szép is lenne, ha a magyar egészségügy ott tartana, hogy itt is lehetne ilyen műtét. Pont...
Másnap azért bejelentkezett az egyik kórház, hogy köszönik szépen ők már több ilyen műtét is elvégeztek sikeresen.... És ez a szakértő reformálja meg az egészségügyet... Szuper...

morpho 2008.03.12. 17:55:28

ko_vacs
A népszavazást tudod kik bukták el?A magyar demokrácia,meg a háziorvosok.Ti szavaztátok meg,hogy vegyük el tőlük ezt a pénzt,pedíg előre megmondták,hogy nincs miből pótolni.Pontosan tudtátok a szavazás előtt,hogy ez lesz ugye?Ugye most nem lehet arra hivatkozni,mint 2006 után,hogy a KORMÁNY HAZUDOTT a kampányban.Akkor most miért hisztiztek ilyen hülyén,hogy az történik,amit a kormány előre megmondott?Van kalapja,nincs kalapja.
Véd
Megmondom neked őszintén,hogy az Szdsz menjen a picsába.Hornostul,meg Kókástul.Nem az problémám velük,hogy többet lopnak,mint a magyar átlagpolitikus,mert ez nem igaz,hanem az a bizonyos LIERALIZMUS,na az párolgott el teljesen.

Balt 2008.03.12. 18:01:57

Gondolom attól még nem fogják az orvosok a keblükre ölelni ezt a kormányt, mert most bosszúból a renitens bő hárommillió választó "oktalansága" okán egy k.va nagyot rúgnak beléjük, mint székely a kutyába (a zasszon helyett).

jozicsenko 2008.03.12. 18:11:36

hi!

csak ovatosan Bokros e.t-sal, mert kicsit erős dolgokat tervezett: tavaly végigszámoltam, amikor a leendő magáneü biztosítók feltőkésítéséről értekezett: a 65.500,- Ftos minimálbérből 37.600 Ft maradt volna, pont 500 Fttal több, mint amennyi akkor volt létminimum...

Miközben 1,2 millió ember él ennyi pénzből...
(ennyi ember dolgozik a KSH sz. minimálbéren)

szoval csak ovatosan, ameddig nem ennyi pénzen kel l megélnetek :-( )

titokvadász 2008.03.12. 18:16:43

HÁT BIZONY ÉN IS SZÍVESEN LÁTNÁM A BOKROST MEG A KÓSÁT
TALÁN ŐK KÉPESEK LENNÉNEK AZ ÉRTELMES GONDOLATOK CSÍRÁJÁT ELŰLTETNI A DILETTÁNS POLITIKUSOK KÖZT.
TALÁN MEGEREDNÉNEK,DE EBBEN NEM VAGYOK BIZTOS

café 2008.03.12. 19:09:57

ha visszaáll minden a vizitdíj előtti állapotba, akkor annyit történik, hogy a nép elvette azt a havi 180 ezer pluszt a háziorvosoktól. Erről aztán nem a kormány tehet, és ha kérhetem ennek pótlására ne emeljen járulékot. Mert akkor megint a 3.9 millió járulékfizetőre terhelik azt, amit 300 forinttal fizethetett volna, aki az ellátást igénybeveszi. És nem mindenki.

Ráadásul a vizitdíj nem csak bevétel volt, hanem eszköz arra, hogy kisebb legyen a forgalom a rendelőkben. Most az is visszaáll az eredeti állapotba. És ennek a költségeit is a TB fizeti.

Muad\\\'Dib 2008.03.12. 20:16:07

Ez az elvesszük a pénzt a háziorvosoktól ,mint végső érv, remek... Így kell megvédeni minden baromságot.
Ha mondjuk most én kerülök a kormányra akkor bevezetem, hogy mindenki fizetésének elveszem a 90%-át, majd nagyrészét lenyúlom, 15%-ot meg a rákos gyerekeknek adok. És ,ha ezután megszavaznák, hogy mégse kéne elvenni a fizuk 90%-át, akkor majd azt mondom ,hogy a rohadtak hagyják meghalni a rákos gyerekeket.... Ilyen adóterhek mellett csak sikerül máshonnan előteremteni...

morpho 2008.03.12. 20:54:12

Muad\\\'Dib
"Ilyen adóterhek mellett csak sikerül máshonnan előteremteni..."
Nem,nem sikerül.Te is csak ennyit írsz ide,hogy máshonnan.Honnan ember,honnan?Az a 2-3millió ember fizesse ki mindenki helyett,aki tényleg fizeti azt a kurva járulékot?A nyugdíjasok,a közalkalmazottak,a tanulók és a potyázók helyett is,akik majd 8 millióan vannak?Egy lófaszt.A seggemet is kifizetem egy hónapban,mert a magyarok 75%-a nem fizet szart sem,és akkor jössz nekem a " mindenki fizetésének elveszem a 90%-át, majd nagyrészét lenyúlom, 15%-ot meg a rákos gyerekeknek adok"idióta demagóg dumáddal.
A németeknél,a franciáknál,meg a finneknél is így van ember.Vizitdíjat kell fizetnie annak,aki elmegy az orvoshoz.Ezek sikertelen vesztes országok,ahol beteges,alacsony élettartamú depressziós társadalom tengődik.Mi viszont végre fellélegezhetünk,végre hátradőlhetünk boldogan.NEM KELL VIZITDÍJAT FIZETNI,A JÖVŐ IGENNEL KEZDŐDÖTT,HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

Muad\\\'Dib 2008.03.12. 21:06:18

morpho 2008.03.12. 20:54:12
Lehet mielött vizitdíjat szednénk szét kéne nézni, melyik multi jelenti be VALÓS bruttóval az alkalmazottakat és nem kiszervezi őket a sunyilopó bt-be amely bátran minimálbérre jelent be mindenkit. És nem kell mondogatni ,ez nem igaz, többek között ezért jöttem el egytől, mert hánytam ettől. Miközben a havero kft-jénél évente jött az apeh, náluk valahogy nem jártak mióta itt vannak... Talán el kéne tőlük is szedni a pénzt és akkor lenne.
1ébként igaz ,svájcban pl. teljesen te fizeted a biztosításodat magánpénztárba. Igz ot egy petákot nem vesznek le ilyen alapon a fizudból és nincs jelentős különbség a bruttó és nettó között. Persze könnyebb demagógkodni, hogy mindent te fizetsz mint megkérdezni, hogy vajon, hogy van az, hogy a nagy cégek alig fizetnek itt nyereségadót, plusz ezen felül tele vannak kedvezményekkel. És persze, erre mindig az a válasz, mert különben elmennek. Hát ,ha tudnak kínába elmennek ezzel együtt is. Ha meg nem, kibirják. Elég megnézni a környező országokat, ahol bevasalják tőlük a pénzt. Mégis maradtak... A piac az piac, pont ti hangoztatjátok, lehet be is kéne tartani...

Muad\\\'Dib 2008.03.12. 21:10:44

A másik, hogy milliószor minden elemző elmondta, ezt nem lehet úgy csinálni, hogy x párt eldönti a 30%-os támogatottágával, hogy akkor most reform ahogy én akarom. Ezen vagy megegyezik a fityesz-maszop, vagy itt fogunk megdögleni. Mert reform kell csak nem mindegy milyen, és kikkel egyeztetve.

nyelv-ész 2008.03.12. 21:44:48

És akkor a postban még egy szó sem esik szépreményű pártelnökükről, aki választási csalás útján jutott a pártelnöki székbe.

Emlékszünk, ugye?

nyelvesz.blog.hu/2008/02/19/tisztelt_valasztmany_tisztelt_elnokseg

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.03.13. 11:42:34

Morpho!

B-vel, vagy B nélkül, de az nekem is hiányzik.

Muad\\\'Dib!

Szvsz akkor készülhetsz a megdöglésre. Látsz te bármilyen esélyt is arra, hogy ezek (életképes) kompromisszumot fognak kötni? (azon kívül pl. hogy mit ne változtassanak meg - pártfinanszírozás...)
süti beállítások módosítása