hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Májusi kilátások

2008.05.05. 11:36 Vérszegény éjszakai dúvad

Nem tudom hány embernek szerzek örömöt a következő hírrel, de jelenleg úgy néz ki a helyzet, hogy május meglehetősen nyugodt hónap lesz itt a blogon.

Egyrészt rengeteg munkám lesz, másrészt valószínűleg utazgatnom is kell majd, harmadrészt egyéb kötelezettségeim is lesznek, negyedrészt pedig per pillanat elég nehezen veszem rá magam, hogy gép elé üljek, de ez a kánikula bekövetkeztével el fog múlni, mert akkor meg majd kimozdulni nem akarok. (Már az első négy májusi nap is iszonyatosan pörgős volt...)

Egyelőre csak annyit tudok mondani, hogy itt pihen vázlatként két még befejezetlen bejegyzés, ezeknek szeretnék majd a végére járni (korántsem biztos, hogy össze is fog jönni), illetve (ha hozzájutok az ehhez szükséges könyveimhez) a F. E. dosszié végére járni. Szóval lehet, hogy az aktuálpolitikai megjegyzések ebben a hónapban szünetelni fognak.

Szólj hozzá!

Címkék: szógálati bejelentés

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr76454647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása