hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Kissé megkésve

2008.11.26. 10:12 Vérszegény éjszakai dúvad

Letartoztatták Gál Györgyöt, az Szdsz Erzsébetvárosi frakcióvezetőjét. De hagyjuk inkább békén Gál Györgyöt, én a magam részéről eddig nem is hallottam róla, viszont sokkal érdekesebb az eset kapcsán az Szdsz által kiadott közlemény.

Annak is az utolsó mondata. Azt mondják a Szadesznél, hogy:

Az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, a súlyos vádaknak azonban még az árnyéka sem vetülhet az SZDSZ-re.

Ez csak most, 2008-ban jut eszükbe? Hiszen Medgyessy már 2004-ben elkottyantotta magát, noha aztán rögtön visszakozott, és inkább befogta (esetleg befogták?) a száját. Az Szdsz mára már nem más, mint egy súlyos vádakkal terhelt megélhetési bagázs, akiknek egyetlen dolog sikerül az életben, lejáratni azokat, akik tényleg liberális módon gondolkodnának. Az Szdsz az a párt, amelyik a legsúlyosabban és a leglátványosabban köpte szemen saját magát, és teszi ezt azóta is szinte minden nap. (Arról nem is beszélve, hogy az Szdsz már csak a rendszeres szélsőjobbozásból tud megélni).

Még 2004-ben a Magyar Nemzet "szinte csak kisujjból" szedett össze egy pár tételes listát az Szdsz-hez köthető gyanús üzelmekről. Pedig hol volt akkor még Kóka János a (nem létező?) számlájával, az építkezésével, a vizitdíj-automatáival, no meg az Elenderrel. (Kóka dolgairól - nem mindegyikről - itt lehet olvasni).

Elhiszem én, hogy a "súlyos vádaknak még az árnyéka sem vetülhet az SZDSZ-re", azonban ezzel már baromira le vannak maradva. Az árnyék (árnyék, ugyan, nem árnyék az már) ott van lemoshatatlanul. Hiába próbálják meg a becsületes, tisztességes párt képét kommunikálni, az Szdsz az a párt, amelyiket belülről a leglátványosabban tölti ki az a bizonyos barna és büdös anyag.

Nem véletlen, hogy az Szdsz pár napja tartott születésnapi bulija körül is erős bűz terjengett egy nyilvános levél formájában. De most legalább kivívták Gyurcsány Ferenc elismerését.

Hát mit lehet erre mondani? Ez már valami, ez már bizony valami.

4 komment

Címkék: szdsz korrupció kóka jános

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr58789229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.11.26. 12:25:27

Jaj, csak 600 millióval vesztegették meg a kellemes kis kerületi ingatlan-panama kapcsán ...

Hány Zuschlag-ügy is fér bele a 600 millióba?

www.hirszerzo.hu/cikk.16_milliardot_probalhatott_elsibolni_az_erzsebetvarosi_szdsz-es.88432.html

Stoney Hill Billy 2008.11.26. 13:22:29

Tegnap majdnem vettem egy Wekler-féle szekszárdi vörösbort. De aztán valamiért inkább otthagytam a polcon...

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.11.27. 08:25:59

Zero,

szerintem Zuschlag vagy ennyire töketlen, vagy csak ennyit akartak/tudtak ráverni. Ötvenmillió? Ugyanmár, politikusoknál az ma már nem pénz. Nemtom olvastad-e, de anno megjelent egy egész jó kis írás erről az ügyről:

baljobb.blog.hu/2007/09/21/zuschlag_ugy_marpedig_nincs

Sav,

a bor címkéjén fel van tüntetve, hogy a Wekleré? Csak mert én ugyan nem szeretem a szekszárdi borokat, de azért az övét megkóstolnám legalább egyszer.

morpho 2008.11.27. 14:22:12

Na én el is húztam szőlőt venni.
süti beállítások módosítása