hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

A felelősség súlya

2008.11.27. 13:33 Vérszegény éjszakai dúvad

Egész egyszerűen nem értem, hogy hogy nem tűnt ki eddig a hihetetlenül érdekes élettörténetű Császár Antal abból a fene nagy szürkeségből, ami a 386 tagú Parlament legalább 350 tagját jellemzi.

Pedig biztos nagyon jó képességű emberről van szó, hiszen szerintem nem sokan tudták volna elérni, hogy az általuk vezetett pártot egy bíróság visszaminősítse egyesületté, de Császár ezt megoldotta. Igaz, hogy négy évre volt ehhez szüksége, de a felelősségteljes munka és a kitartás meghozta jutalmát.

De Császár a Parlamentben is folytatta felelősségteljes munkálkodását. Hamar (muhaha) felismerte, hogy a Fideszben nem tud(nak) érvényesülni az általa képviselt párt (és értékek - muhaha). Ezért kilépett. Bizony ez nagyon karakán lépés volt. Ráadásul Császár Antal még szerény ember is, hiszen inkább alantas kis csúszómászóként próbálta magát beállítani, mintsem nemes erényeire hivatkozott volna, hiszen indoklása szerint anyagi okok miatt lépett ki a Fideszből.

Ám a kudarc nem törte meg Császár Antalt. Hogy is törhette volna meg, hiszen ő egy olyan ember, aki géplakatosból verekedte fel magát a parlamenti képviselő pozíciójáig. Egy ilyen erős akaratú és a vállalkozók képviselésének érdekében minden áldozatot vállalni hajlandó ember nem adja fel sem önmagát, sem terveit egy apró-cseprő bosszúság miatt. Nem, ha kell, ő bátran szerepet vállal a kormányzati teendőkben. Még úgy is, hogy ezzel kiváltja korábbi képviselőtársai megvetését.

Ráadásul Császár Antal még mindig hű marad magához és értékeihez, hiszen továbbra is a vállalkozások érdekeinek elkötelezett képviselője marad. És ezt most könnyen megteheti, mert komoly és felelősségteljes munkát bíztak rá (ismét - muhaha), nem pedig amolyan mitugrász feladatokat. Császár Antal ugyanis a "gazdaságélénkítő csomag társadalmi egyeztetésének támogatásáért felelős miniszterelnöki megbízotti" tisztséget fogja ellátni.

Császár Antal nagyon kemény fába vágta a fejszéjét. Hiszen nemcsak egyszerre "kész részt venni", "kíván segíteni", "tart fontosnak", de "támogatja az átláthatóvá tételt", sőt még "kiemelt szerepet is szán". Ez bizony annyi teendő, hogy nem is tudom a nap melyik órájában tudja majd támogatni a "társadalmi egyeztetéseket".

Én pedig nem mondhatok mást, csak annyit, hogy örülök ennek a hírnek. Most végre példaképet találtam, megértettem mit jelent az elkötelezettség, mit jelent a felelősségteljes munka. Úgyhogy most fogadalmat teszek!

Megfogadom, hogy amint létrehozzák a "Két Szék Között A Pad Alá Esés Elkerülésének Elfogadásának Társadalmilag Pozitív Megítélését Elősegítő Felelős Miniszterelnöki Megbízott Munkáját Segítő Munkatárs Kiválasztásának Lehetőségét Megteremtő Bizottság Elnökének A Kávét Felszolgáló Majdnem Miniszterelnöki Megbízott" pozícióját, akkor én az elsők között fogok pályázni, és minden tudásom latba fogom vetni, hogy a pozíciót el is nyerjem!

9 komment

Címkék: politikai kultúra császár antal a fonákja meg a színe a köpönyegnek

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr82791064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2008.11.27. 14:30:12

Most mit vagy úgy oda?Pártoktól függetlenül aggódik az ország sorsáért.Vasárnaponként összejárnak Lengyel Zozival és együtt aggódnak.
Te meg majd hordhatod nekik a kávét a feszület alá...

molaris 2008.11.27. 16:16:43

Na, ugyi , hogy csak píz kérdése? Megy ez mint a karikacsapás. Helyezkedni tudni kell!

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.11.27. 18:26:12

Örömmel tájékoztatom, szervezetünk a hatályos jogszabályok értelmében, a mai nappal bejegyzésre került!
Szíves jelentkezését, - amennyiben önéletrajzát is csatolja - a
KSZKPAEEETPMEFMMMSMKLMBEKFMMM-jának odaítélésénél, figyelembe vesszük!

:)))

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.11.29. 00:11:47

Ó, nem, az én vagyok. Bevallom, a becsületes nevem az, hogy Vérszegény Az Új Tini Vámpírfilm, ám ez annyira hülye név, hogy kénytelem voltam valami művésznevet választani. :)

rokica · http://rokica.blog.hu/ 2008.11.29. 06:48:55

Lebuktál, babám! Ez van. Egyszer minden kiderül...

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.11.30. 19:06:28

Tisztelt Dúvad Lajos Úr!

Jelentkezését tudomásul vettük, s a mai nappal iktattuk.

Iktatási szám :
MMMMCCCCLXXXXIII.

Személyes meghallgatásáról később értesítjük!


Megjegyzés :

Nevének találomra való beazonosításáért ez úton is elnézését kérjük, azt ugyanis a nyomtatott példányban nem tüntette fel, kézzel eszközölt aláírásában azonban - feltételezzük, vérszegény éjszakája okán - a frusztráltság jegyeit, abban pedig a Lajos nevet véltük körvonalazódni.

Tisztelettel :
HV. ügyintéző

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.12.02. 22:11:08

Hát, Lajos ugyan nem, de van egy Lajos nevű ismerősöm. :)

Rókica,

pedig, azt hittem, hogy baromi jó inkognitó :)
süti beállítások módosítása