hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Csak egy kérdés 13.

2009.07.08. 08:07 Vérszegény éjszakai dúvad

Meglehetős spéttel futottam bele a Jeszenszky Zsolt írta fordította cikkbe (no, meg az utóéletébe is), de azért egy dolog miatt nagyon-nagyon furdal a kíváncsiság ezzel a résszel kapcsolatban (azt képzelik, hogy):

...a lemezkiadók, filmelőállítók mind valamiféle dagadt, zsíros mogulok, akik egy karosszékben elfolyva számolják egész nap a vastag pénzkötegeket, amelyeket szegény fogyasztóktól bekasszíroztak. Aki ezt gondolja, életében nem találkozott még egyetlen mai független lemezkiadó dinamikus, fiatal, sokszor egyszemélyben tulajdonos-mindenesével, vagy akárcsak bármely kisebb vagy nagyobb kiadónál, studiónál dolgozó, hús-vér emberrel, de még csak zenésszel, előadóval sem.

(Megjegyzés: ismerek olyan zenészt, aki Magyarországon zenei berkekben meglehetősen jó hírnévnek örvend, ennek ellenére kőkeményen kell lapátolnia a megélhetéséért, és a jogdíjat nem tartja nyilván a számottevő bevételei között).

Szóval csak arra lennék kíváncsi, hogy vajon a Ghymes zenekar albuma, melyet nagyon sokáig meg tudtam venni 2,500 hufért, és ez az összeg egy teljesen megfelelő ár/érték arányt állított fel, szóval ez az összeg miért ugrott fel hirtelen 4,500 hufra pont akkor, amikor Magyarországon szélesebb körökben is elterjedt a fentebb említett zenekar ismerete?

Szólj hozzá!

Címkék: szerzői jogok akarom tudni?

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr181233573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása