hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Közlemény

2009.09.16. 11:21 Vérszegény éjszakai dúvad

Ezúton szeretném közhírré tenni azon, már régebb óta létező elhatározásomat, miszerint nem érdekel, hogy hány társaság hány új - és minden bizonnyal fantasztikus - sportcsatornát szeretne még elindítani, én bizony nem fogok semmit tenni azért, hogy az az új - és minden bizonnyal fantasztikus - sportcsatorna ott legyen a képernyőmön.

Nem fogok csomagot bővíteni azért, hogy az az egy darab - és minden bizonnyal fantasztikus - sportcsatorna mellé megkapjak még olyan - és minden bizonnyal fantasztikus - csatornákat, mint a Fishing&Hunting, vagy a Sailing Channel. Így is van már egy Fashion Tv, meg valami Motors nevű cucc, amiket nem győzök jó alaposan eldugni a csatornakiosztás saját ízlés alapján történő átalakítása során (he-he, most ott vannak a retekklub, meg a tévékedő után). (Mondjuk a Motors régen este 11 után legalább átkapcsolt valami pornóra, de mostmár azt se, és egyébként is az a pornó is csak valami 'blue' volt, és mint ilyen teljesen felesleges és értelmetlen).

Szolgáltatót sem akarok váltani, egyrészt csak, másrészt most olyanunk van, hogy nem kell hozzá beltéri egység, így annyifelé dobjuk szét, ahányfelé csak akarjuk. Harmadrészt meg azért, mert ezekhez a szutyok magyarországi műsorokhoz inkább baltát kellene biztosítani, amivel jó alaposan szét lehet verni bármelyik tévékészüléket, mintsem HD minőséget. Negyedrészt meg azért, mert tökmindegy melyik szolgáltatónál vagy, a kép időnként úgyis elmegy, és naná, hogy pont akkor, amikor a kedvenc műsorodat nézed.

Az új sportcsatornákat meg csak azért sem akarok beköttetni, mert amikor éppen nem hétvége van, akkor úgysem tudják mivel szórakoztatni a jónépet, mert a hétvégére ugyan megvették egy, vagy két bajnokság (topliga, ha!) sugárzási jogát, csak arról elfelejtkeztek, hogy egy hét kb. hét napból áll.
Szívesen nézném az angol bajnokikat, de mivel a maradék időben a "Gördeszkások félcsőben" című - és minden bizonnyal fantasztikus - műsort kellene néznem, így inkább teszek magasról az angol bajnokik sugárzási jogával rendelkező csatornára, és vagy nem nézem meg az angol bajnokikat (és ettől nem érzem magam sem kevesebbnek, sem rosszul), vagy elmegyek egy kocsmába, vagy egyik barátomhoz.

Az új sportcsatornák kapcsán szeretném még megjegyezni, hogy van olyan sportcsatorna is, amelyik bejön ugyan nálunk, de egy percet nem vagyok hajlandó megnézni a csatorna műsorából, mert szutyok kommentátorai és műsorvezetői vannak. Márpedig egy sportközvetítés csak úgy teljes, ha jó a kommentátor is. (Ez alól természetesen kivételt képez a Forma1, amelyet csak azért vagyok hajlandó végignézni, mert kb. a felét úgyis átalszom. Vasárnapi ebéd - start - első kerékcserék egy része - alvás - utolsó öt kör (közben egy kávé, cigi) - befutó; ez azért elég kellemes vasárnap délutáni program, és hál'istennek mostanában már az üvöltözős kommentátor sem üvölt akkorákat, hogy felébredjek, ha valakinek a kocsija valamiért éppen áll a füvön. Mert régebben volt erre precedens).

Na, köszönöm a figyelmet, csak azért szóltam, hogy ha tényleg új sportcsatorna elindításán törné valaki a fejét, és éppen tervezné, hogy kb. mennyi nézőt tudna elérni, akkor lesszíves a tervezett számból egyet levonni, mert engem ugyan el nem fog érni, és nem szeretném, ha a hibás tervezés miatt menne csődbe.

Na, köszönöm a figyelmet mégegyszer.

(Ömm, igen, azt a nyavalyás 'pool - Debrecen meccset pedig streamen nézzük majd. Néztünk már így jó pár meccset, egyáltalán nem volt rossz, közben pedig még röhögni is lehet, hogy milyen furcsán beszélnek a japánok/kínaiak/arabok).
 

11 komment

Címkék: rtlklub tv2 foci médiaipar sportklub welcome to hungary eurosport2 digisport

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr531385877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.09.16. 14:38:21

Igazad van. Akár kettőt is levonhatnak a tervezett nézőszámból, én sem fogok szolgáltatót váltani, illetve csomagot bővíteni.

Amúgy meg: CSAKAKISPEST! :D

virágelvtárs 2009.09.16. 14:50:56

Ha már te sem, akkor azért tényleg elkell gondolkoznom...

Egy curling csatornát szerettem volna indítani, ami 11 után sílövészetre vált, amit amatőr karateversenyek színesítettek volna hétvégén. Meg van még az a sport, amikor egy céltáblába kell gurítani a labdát.
Na az is lett volna, orbaszájba. Meg persze kidobós, sok négerrel.

Azér gondold meg.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2009.09.16. 14:57:01

@immortalis:
Arról nem is beszélve, hogy létezik egy olyan dolog, hogy pay per view. Már évekkel ezelőtt be lehetett volna vezetni, mert a francnak se kell pl. teljes hónapra hbo, meg hbo2, meg két cinemaxx, de azért néha egy-egy filmet megnéznék.
A röhej az egészben az, hogy ma megnéztem az uefa honlapját, ahol két eurórért elő lehet fizetni a meccsre. De nem csak erre, hanem bármelyikre.
Az nincs hatszáz forint se.
Érdekes, hogy annyi minden be tud ide gyűrűzni Nyugatról, kivéve a hasznos dolgokat.

Kispest? Akkor mostanában nincsenek túl jó napjaid...

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2009.09.16. 14:59:24

@virágelvtárs:
Hát, ha lesz a programban szinkronúszás, krikett, meg az víz alatti hoki is, akkor meggondolom. :)

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2009.09.16. 15:12:33

Ezt meg most találtam. Marha jó. Élő retró Bl közvetítés: Grasshoppers - Ftc. Csak sajnos már vége van.

www.nemzetisport.hu/nso_adatbank/reports.php?lid=1&sid=8&report=9733

bm613 · http://izland2009.blog.hu 2009.09.16. 15:57:41

Üdv!

Hol lehet nézni streamen a meccset? Szép az UEFA által kínált lehetőség is, de 2€ egyetlen meccsre kicsit sok.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2009.09.16. 16:13:59

@bm613:
Hát azt én sajnos nem tudom, mert én már csak egy szépen előkészített terepre fogok megérkezni, de

www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/csak-a-digi-sporton-lathato-a-debrecen-szerdai-meccse-2000096/

itt a kommentek között találsz néhány címet az biztos, csak át kell böngészni őket.

bm613 · http://izland2009.blog.hu 2009.09.16. 18:52:34

Köszi, remélem működni is fog :-)

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2009.09.17. 00:36:44

@bs395:
Merjünk nagyot álmodni!
Virtuális valóságot mindenkinek!
Vagy 3D-s tévét.
süti beállítások módosítása