hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Csak egy kérdés 17.

2009.11.12. 13:48 Vérszegény éjszakai dúvad

Idézetek innen:

10:55 Nem adott utasítást pályázatok elbírálásával kapcsolatban sem Ocsovai Tamásnak, sem másnak, sőt ilyen esetről tudomása sincs.

10:58 Kizártnak tartja, hogy léteztek volna különféle politikai lobbilisták a támogatandó pályázókról, ez ellenkezett volna azzal a kultúrával, amit ő a minisztériumban képviselt.

11:00 Zuschlaggal, mint ahogy a politikai vezetés túlnyomó többségével, nem volt semmilyen személyes kapcsolata, ilyen az ő habitusa.

11:02 Gyurcsány nem tudott felvilágosítást adni arról, hogy milyen okokból ívelt fel Zuschlag János pártkarrierje, sőt vállát megvonva kétségbe vonta a pártkarriert is.

11:03 Gyurcsány nm emlékezett rá, hogy a többiek vallomásából következően a Buena Vista étteremben Arató Gergellyel és Zuschlaggal külön megbeszélést folytatott volna, ahol állítólag Zuschlag külön támogatást kért. Gyurcsány annyit mondott, hogy Zuschlag tucatnyi helyen próbálkozott támogatást szerezni.

 Vajon van olyan ember az országban, aki azt gondolta, hogy Gyurcsány nem ezeket fogja mondani, hanem azt, hogy naná, az irodámban lezsíroztuk a Janival a dolgot?

4 komment

Címkék: gyurcsány ferenc akarom tudni?

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr841520120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TD223 2009.11.12. 18:01:00

Már csak egy jó nyomozó kell, és hamis tanúzást is a számlájára lehet írni.

szmoker (Homo Trollicus) 2009.11.13. 14:56:00

@TD223: "Már csak egy jó nyomozó kell"

Inkább egy jó lövész.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.11.13. 17:52:28

Magyarországon nem igazság-, hanem jogszolgáltatás folyik.

Nagy különbség, szerintem.
Márpedig ha a jog aszongya, nembűnös, akkor nembűnös.
süti beállítások módosítása