hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

A magyar titkosszolgálat akciója?

2009.11.15. 00:15 Vérszegény éjszakai dúvad

A Napi Bilik amerikai tudósítója jelenti:

Frászban az amerikai kormány egy látszólag ártatlan baleset miatt. Hillary Clinton, Barack Obama amerikai elnök külügyminisztere értesüléseink szerint napokon belül Magyarországra utazik, hogy magyarázatot kérjen a kormánytól, illetve, hogy elbeszélgessen a Magyarországi Gátőrök Országos Dac- és Érdekszövetség, a MAGOD-E elnökségével és tagjaival.

Forrásaink szerint az amerikai kormány a baleset mögött a magyar titkosszolgálatokat sejti, és az eseményt, mint a magyar kommunizmus újjáéledését értelmezi. A bugatti sofőrjét hazaárulás gyanújával őrizetbe vették, valamint Barack Obama riadókészültséget rendelt el megelőzve, hogy a 2001. szeptember 11-i támadáshoz hasonló cselekmény történhessen. A Nemzeti Gárda teljes készenlétben áll, illetve repülési tilalmat vezettek be New York, Washington és még számtalan más nagyváros légterében.

A riadókészültségre az ad okot, hogy számtalan galvestoni lakos állítja, hogy legalább négy-öt, a kezükben ürgebőrbe csomagolt iratokkal úszkáló békaembert láttak a mocsárban, illetve hogy héjában főtt krumplit találtak a mocsár partján. Az amerikai kormány gyanakvását csak erősíti, hogy az állítólagos balesetről készült egy másik videófelvétel is, amelyen egy árva pelikánt sem látni. Így magukat megnevezni nem kívánó biztonsági szakértők azt feltételezik, hogy a magyar titkosszolgálat akcióján a pelikán lehetett a fedőneve.

Egyelőre mind a CIA, mind az FBI munkatársai értetlenül állnak az eset előtt, még feltételezésük sincs, hogy mi lehetett a magyar titkosszolgálat célja ezzel az akcióval. A fentebb már ismertetett biztonsági intézkedéseken túl, ideiglenesen bezáratták az összes szellemvasútat, valamint felégettették az összes narancsligetet, illetve elrendelték az Orange County című filmsorozat vetítésének letiltását. Az uszodák előtt pedig önkéntesek állnak őrt a mccarthyzmus szellemében. Egy javaslat szerint pedig meg kellene állítani a Duna folyását Magyarországon.

A Fehér Házban pedig csak tovább nőtt az aggodalom, amikor meghallották Magyarország jelenlegi miniszterelnökének, Bajnai Gordonnak a reagálását a washingtoni megkeresésre: "Amerika? Kicsit nagyobb, kicsit fejlettebb, de a miénk".

(Képek:
           pelikán
           ürge)

2 komment · 1 trackback

Címkék: vicces napi bilik

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr411525421

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A volentrini „Szent Korona Akciócsoport” S1x01 2009.11.16. 11:19:09

A volentrini 2000. évi I. törvény 1§-ának 2. bekezdésében foglaltak szerint 2000. január 1-jén a koronát ünnepélyes keretek között helyezték el a Parlamentben és létrehozták a Szent Korona Testületet. Történetünk ekkor kezdődik.*  A „S...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.11.15. 16:50:57

Miacél, miacél, hát még jobban megzavarni a hanyatló nyugat kokakólától már amúgy is elbutult elméjét...

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2009.11.17. 12:18:42

@immortalis:
jaja, ki kéne menni nyugatra, aztán kicsit harcolni a szexualitásért, hátha ráfér még a hanyatló nyugatra ez az ópium. Én mondjuk Norvégiában terjeszteném ezt a kábszert... :)
süti beállítások módosítása