hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Állásfoglalás

2009.12.17. 11:19 Vérszegény éjszakai dúvad

Most, hogy lassan-lassan beindul a kampány (és hát nem is olyan lassan), szeretnék a következő véleményemnek kicsit markánsabb hangot adni:

Leszarom,

hogy rosszabbul élünk, mint négy éve; hogy bezzeg 1998 és 2002 között; hogy a gazdasági válság; hogy már-már bezzegország lettünk a spórolás miatt; hogy az őszödi beszéd; hogy igazságbeszéd; hogy hazugságbeszéd; hogy viktorkirály; hogy a Fidesz csak a hatalomra éhes; hogy az Mszp csak a hatalomra éhes; hogy a Fidesz hazudik; hogy az Mszp hazudik; hogy a kormány hazudik; hogy az Mdf egyik nagy párttal sem; az Szdszt úgy ahogy van, de legfőképpen a Kókát; hogy náci; hogy fasiszta; hogy a szélsőjobbal kokettál; hogy büdös komcsik; Semjént, meg a Mikolát a hülye vízióival a családi vasárnapokról meg a szinglihordákról; Szijjártót a hülye szemüvegével, meg a heti hülye bejelentéseivel; Vonát a meglehetősen kommunistának tűnő baromságaival; Lamperthet és Lendvait; Mesterházyt a hülye vigyorával; a telefonban negédeskedő gépihangot; a telefonos felméréseket, mert nem a telefon nyomógombjával szeretnék szavazni és egyáltalán nem arra, amit ott kérdeznek; a giccses levelezőlapra bélyegzővel rányomott karácsonyi üdvözletet (basszus, tényleg kaptunk ilyet); a semmitmondó szórólapokat; az utcán mindenkit zaklató és mindig vigyorgó aktivistákat. És legfőképpen leszarom a következő hónapokban várható gyalázkodást, árulkodást, hülyítést, az egész érzelmi kampányt.

Ne hátrafele tessenek bámulni, hanem előre, és valami utat mutatni. Vagy legalább valami irányt. Aztán azt meg tessék rámbízni, hogy szerintem az az út, vagy irány előre, vagy hátrafele visz.

Azt hiszem ennyire egyszerű lenne egy kampány.

11 komment · 1 trackback

Címkék: szerintem

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr811604127

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szijjártó álszentsége 2010.01.02. 15:49:54

"Álszentsége", Szijjártó Péter aggódása hiteltelen, hiszen mutyizásaikról már mindenki halott, de hogy a krízisalapba befizettek volna egy huncut fillért is, arról még senki. Legalább a bérelt Audi egy havi bérleti díját felajánlhatták volna....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2009.12.17. 11:53:46

Se a jelent, se a jövőt nem tudod anélkül formálni ,hogy ne tárd fel a múltat,a hibákat.Na most nem a színvonaltalan,komcsizásra és faschiztásra gondolok....Szembe kell nézni a múlt hibáival,anélkül nem megy.

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.12.17. 12:15:16

a szinglihordát a mikola mondta, nem a semjén:)

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2009.12.17. 14:28:21

@blas:
aminek megvan a maga helye és ideje, és az szerintem nem egy választási kampány ideje.

@calam (acok):
basszus, mindjárt javítok. Bár van számottevő különbség a két ember között??

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.12.17. 15:18:05

az a baj, hogy hibáa a múlt felhánytorgatása, ha igazából halvány segédfogalmuk sincs, hogyan lesz több pénzünk.

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.12.17. 15:56:41

@Vérszegény éjszakai dúvad: a Mikola állítólag ért az eredeti szakmájához (valami spec. orvos). A Semjén, háááát:)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.12.17. 16:51:30

Szép és jó meg idealista az elképzelésed, de ilyen kampány a világon sehol se volt még szerintem...

bng · http://emberitisztesseg.blog.hu/ 2009.12.17. 23:16:38

@Fedor: Tényleg nem volt még ilyen kampány, mert nincs rá igény. Szinte mindenki tisztában van vele, hogy így kellene lennie, a valóságban mégis csak keveseket érdekel. Aki pedig erre - a szerintem alapvető dologra, hogy program - rákérdez mindjárt idealistának minősül. Nem jól van ez így, de ilyen az emberi természet, döntéseket legtöbbször nem racionálisan hozunk. Az az érdekes, hogy a közéleti blogokon a kommentelők folyton a saját álláspontjuk tényszerűségéről, logikájáról meggyőződve osztják egymást, pedig a valóságból csak a saját hiedelmeiket alátámasztó tényeket veszik figyelembe, minden egyebet kizárnak a világukból. Egyszer egy vitában, azt állítottam, hogy a jobboldali média ugyanolyan elfogult és egyoldalúan torzító, mint a baloldali (pl. a Nemzet semmivel nem különb mint a Népszabadság), amire azt a választ kaptam, hogy igen, de az minőségi! Na ezután következik a saját oldallal szembeni kritikátlanság, a "szálka és gerenda elv", amikor csak a másikon kérünk számon valamit, de a mi kutyánk kölykén már nem.
Nesze neked racionalitás!

Lev Menachem 2009.12.18. 06:29:49

Mit vársz?! A kampány alapján azok döntenek, akik amúgy leszarják a politikát, és 3 hét alatt próbálnak véleményt formálni, ott már nincs se idő se igény mélyenszántó gazdasági elemzésekre, csak 3 szavas üzenetekre az óriásplakátokon.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.12.18. 07:11:10

Ámen. Jól összefoglaltad... Csak az a baaaaj, hogy a világ nem ilyen. :D És ha már Tömjén Zsozsi: immortalis.blog.hu/2009/12/14/szuperzsozso

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2009.12.18. 14:01:30

@Fedor:
tudom, hogy ez amolyan ideáltipikus helyzet lenne, de ami jelenleg zajlik az is valahogy arra hajaz, csak a másik oldalt közelíti.

borovi 2009.12.18. 18:28:45

Az lenne egy igazán büntető húzás ettől a néptől, ha áprilisban senki, de tényleg és egyáltalán senki se menne el szavazni. Ha egyetlen árva szavazatot se adnának egyik gazember politikusra és szemétláda pártra sem. Na, az durranna.
süti beállítások módosítása