hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Kérte valaki?

2010.01.25. 18:17 Vérszegény éjszakai dúvad

Sólyom bejelentette a 2010-es választások időpontját, kár, hogy nem tűzhette ki korábbra, de legfeljebb április 11-ig csak félszemmel figyeljük a híreket, hogy a józan eszünk legalább fele megmaradjon a nagy köpködések között.

No, a szokásnak megfelelően a pártok reagáltak, ezek olvashatók is a fentebb linkelt cikkben, de amitől megáll az ütő az emberben az Lendvai Ildikó nyilatkozata:

A szocialista pártelnök pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta, a hivatalos kampány így a lehető legrövidebb ideig tart majd, ezzel kevesebb idő jut arra, "hogy családokat összeveszítsenek, a gyűlöletoffenzívára, a megosztásra, arra, hogy gyilkosnak nevezzék a kormányfőt és hogy bilincsben ábrázoljanak meg nem vádolt szocialista politikusokat, és hogy leveleket hamisítsanak baloldali ifjúsági szervezet nevében".

Egyrészt örömteli, hogy Lendvai józan, felelősségteljes politikusként ezen nyilatkozatával rögtön bemutatta, hogy milyen kampányt tartana örvendetesnek, mert ugye egyáltalán nem kezdett rögtön sárdobálásba, nem ugatott kígyót-békát a másokra, és nem emelte rögtön piedesztálra a saját pártját, mint a tisztesség és az erkölcs követendő mintaképét.

Lendvai gondolatmenete teljesen elképesztő. Azért jó dolog a rövid kampány, mert akkor kevesebb idő jut családok szétszakítására, gyűlöletoffenzívára, stb. Szerencsétlen nőszemély fejében meg sem fordul, hogy esetleg ezt a kurva sárdobálást, és egymás porbatiprását akár abba lehetne hagyni (mert ugye ezen a téren a szocik és a narancsnyikok között nemigen lehet különbséget tenni), nem, most "csak" 79 napon át fog tartani.

Közben pártját (és gondolom saját magát is) a körülmények szerencsétlen áldozataként mutatja be, ők nem akartak ilyen kampányba belemenni, de hát mit lehet tenni...

Hát, kedves Lendvai Ildikó egész egyszerűen abba lehet hagyni. Nem kért senki sem az Mszp-től, sem a Fidesztől, sem bármelyik más párttól sem istenképet, sem sátánképet, sem permanens kánaán-víziót, sem verbális sültgalambáradatot, és legfőképp nem kért senki korrupciót, sem jog előtti kettős mércét... Nem folytatom, nincs kedvem felhergelni magam, akinek kedve van hozzá nyugodtan folytathatja a sort.

Szóval a magam részéről minden magyarországi politikusnak (nem szeretnék a diszkrimináció hibájába esni, mert azt ugye nem szabad) méretes anyázások, illetve a fenekem lendületes nyelvcsapásokkal való megtisztítására vonatkozó felszólítások mellett természetesen sok szeretettel küldöm a következő dalt, és üzenném nekik, hogy ha már értelmes gondolat nem jut az eszükbe, akkor legalább maradjanak csöndben. 

 (Csak zárójelben és csak halkan jegyzem meg: először egy bizonyos Rózsaszín pitbull számot akartam küldeni. De azt azért durvának gondolom. Egyelőre...)

 

2 komment

Címkék: lendvai ildikó politikai kultúra kampány2010

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr561693467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

latte · http://midterms.blog.hu 2010.01.25. 18:26:52

Pedig az egy jó szám, gyerekkorom nagy kedvence :)

kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! · http://www.kitvalasztanal.hu 2010.01.26. 08:28:37

@latte: Most derült ki, hogy öreg vagyok: késői kamaszkoromban volt sláger :)

Kampányok mocskosságán kár bosszankodni. Egymást és saját magukat járatják le. Fájnia kellene ennek nekem? Nem hiszem :)
Remélem lesz olyan párt amelyik emberi marad.
süti beállítások módosítása