hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Miért kell ezt csinálni?

2010.02.11. 08:41 Vérszegény éjszakai dúvad

Már a 2012-es EB selejtezőcsoportjainak sorsolása után pár órával megfájdult a fejem. Na, nem azért, mert a legmélyebb kétségbeesés bugyraiba taszított volna a csoportbeosztásunk, hanem azért, mert megint beindult az össznépi parasztvakítás.

"Dehogy is – felelt a kapitány. – Tudom, hogy respektálnak bennünket. Oké, egyértelműen hat pontra számítanak a velünk szembeni összecsapásokból, de valahol ez teljesen normális. Hollandia rettentően erős, nem hogy tőlünk, egyetlen válogatottól sem fél. Ami azt illeti, nekünk sem a honfitársaimmal kell elsősorban foglalkoznunk. Inkább Svédországgal, amelyik a legnagyobb ellenfél lehet a második hely megszerzésében."

Mondta Koeman, és egyetértett ezzel Kisteleki is, meg sokan mások is, például Babos Gábor.

Én meg csak állok, és csak pislogok. Tényleg miért kell ezt csinálni? Értem én, az optimizmus jó dolog. De miért nem lehet realistán optimistának lenni? Miért nem lehet olyan célokat kitűzni, amelyek esetleg(!!!) van is realitásuk?

Miért nem lehet azt mondani, hogy az elsőrendű cél

- legalább a harmadik hely megszerzése
- a mögöttünk állókat oda-vissza megverni
- a mögöttünk állókat oda-vissza megverni és ne kapjunk ki oda-vissza az előttünk állóktól, ha van tét is.

Emlékszünk még erre? A portugálokat itthon elkaphatjuk, mi? Meg befuthatunk a második helyre, muhaha.

Parasztvakítás helyett talán elég lenne, ha labdarúgóink ugyanazt tennék a selejtezők minden meccsén, mint amit a hokisok csináltak a tavalyi vb-n.

Csak tegyék oda magukat minden meccsre. Aztán lesz, ami lesz.
 

4 komment

Címkék: magyar foci

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr261748577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marós 2010.02.11. 09:42:04

Azt hittem, hogy egy holland ember, aki ráadásul az ő aranycsapatuk tagja is volt, legalább egy kis kavicsot dob a magyar foci posványába. Ez helyett a hollandus fénysebességgel asszimilálódott hozzánk, annyíra, hogy óriási bukta /negyedik hely,csatár nélküli foci, a legjobb játékos elüldözése, a másik legjobb focistánk, D.B olyan szerepkörben való játszatása, ami nem illik hozzá, az őt ért kritikákra érthetetlen kirohanás, miszerint ő ért a focihoz, a kritizálók meg nem, ezért fogják be a szájukat/ ellenére az MLSZ újabb négy évre, évi 140.-MFt.-ért leszerződte. Most az EB selejtezőkkel megismételjük az elmult négy évet, hazugság, primítívség, siránkozás ez jut nekünk.

szmoker (Homo Trollicus) 2010.02.11. 10:12:31

@marós: amíg ilyen Kisteleki-féle maffiózótolvajok vezetik a magyar focit, az országot, nem lesz változás.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2010.02.11. 13:43:33

@marós:
Igen, ezt a csatárnélküliséget sokan Koeman fejéhez vágják, de erre adódik a kérdés, hogy mégis kit.
Koeman egyébként elég sokat konfrontálódott a magyar edzői karral, meg a magyar szakmával, ezért nem értem most ezt a nyilatkozatát, mert eddig inkább lépésről-lépésre haladásról beszélt. (egyébként nekem tényleg nincs a hollandussal bajom. nem egy kimagasló szakember, de szerintem a magyarok min. 90%-ánál jobb).

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.02.11. 13:55:27

@szmoker /segílyes/: Mert a bozóky-félék jobbak voltak? Azok még megyeegyben is csaltak...
süti beállítások módosítása