hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Pucsíts! Jobban pucsíts!

2010.03.29. 09:23 Vérszegény éjszakai dúvad

A bulvár nem az a műfaj, amelytől az ember minőségi és jól átgondolt írásokat várna, azonban mégis kell lennie egy határnak. Valami ahhoz hasonlónak, mint amit Dobó mondott az Egri csillagokban a várvédőknek, amikor - a mai szóhasználattal élve - mentális felkészítést tartott a közelgő török ostrom előtt: 'Eddig és ne tovább!'. Az Egri csillagokban ez a határ megtartásra került, a törökök véres fejjel kullogtak vissza, a bulvár azonban ezt a határt rendszeresen átlépi, rohamra, fejfájásra, vagy hangos röhögésre késztetve ezzel az olvasót.

Tegnap éppen Szrjeborni Biankának sikerült a Vasárnapi ász című sajtótermékben. Idézem szó szerint - és ha idézhetem Hofit is, akkor csak annyit mondanék: Kétszer olvastam el. A roham előtt.

Bencsik Tamara is azon szerencsés hölgyek közé tartozik, akiket Ördög Nóra szerelme, Nánási Pál utasított, milyen mértékben pucsítson, mennyi viaszt öntsön a keblére, hogyan pózoljon meztelenül.
- Nagyon jól éreztem magam a fotózás alatt, ami nem utolsósorban Palinak és a nagyon kedves, segítőkész csapatnak is köszönhető. Csak az első tíz percben éreztem magam kényelmetlenül, amikor közölték: legyek szíves ledobni a textilt! A végére azonban úgy megszoktam a helyzetet, hogy teljesen meztelenül flangáltam közöttük - meséli a csinos énekesnő, aki szófogadóan követte Nánási minden utasítását.
- Pali minden tanácsát megfogadtam, ezért meg is dicsért! Mondanom sem kell, hogy mennyit kellett pucsítanom. Figyelmeztetett is, hogy ne csodálkozzak, ha másnap reggel nem tudok kikelni az ágyból az izomláz miatt. Ez így is történt. Azért is dicséretet kaptam, hogy minden pluszt bevállaltam, például az égő gyertya forró viaszát is magamra öntöttem, de csak miután biztosítottak afelől, hogy nagyon jól fog kinézni a képeken - nevetett. - Pali nagyon jó fej, ezért nem is csodálom, hogy minden lány arról álmodozik, hogy egyszer lefotózza. Nagyon kiváló fotósnak és jóképű férfinak tartom, de nekem nem kifejezetten az esetem. azon viszont nem csodálkozom, hogy Ödög Nóri beleszeretett a közös munkájuk alatt.

No, most hogy én nem tudom ki az a Bencsik Tamara, nem meglepő, hanem inkább természetes tény. Az, hogy igazából már el sem tudom dönteni, hogy kinek a nyelve lóg ilyen mélyen Nánási fenekében (az énekesnőé, vagy cikkszerzőé), meg igazából nem is érdekel, csak azt tartom viccesnek, hogy jelen esetben már legalább egy felső fogsor is Nánási fenekében tartózkodik. A pucsítás miatti izomlázról szóló kitételnek pedig minden bizonnyal az újságírótörténeti múzeumban van a helye (majd, ha lesz ilyen múzeum - vagy esetleg van, csak én nem tudok róla?).

Na, de aki a következő mondatban megtalálja az ok-okozati összefüggésre utaló 'ezért' kifejezés használatának az okát ... hát az minden bizonnyal zseni:

Pali nagyon jó fej, ezért nem is csodálom, hogy minden lány arról álmodozik, hogy egyszer lefotózza.

Tetszik érteni? Nem azért, mert jó fotós (ami a következő mondatban el is hangzik), nem, azért mert jó fej.

Egyébként meg kedves lányok, hölgyek, asszonyok: Tényleg?

7 komment

Címkék: médiaipar napi ász hülye hír

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr541876612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.03.29. 11:08:21

azóta kiderült, hogy 100 km/h fölött szájjal szeret :-)

Dr. No 2010.03.29. 11:45:44

Nem "lefotózza" akart az lenni, hanem "mögbassza". Aztán rájöttek, hogy ezt mégse nem lehet kinyomtatni, és szóhelyettesítést végeztek.

Álszentfazék · http://alszentfazek.blog.hu/ 2010.03.29. 12:05:11

Ugyan má'! Minek rongálod ilyesmivel az egészségedet? Inkább pucsítsá', hátha lehet még belőled is énekesnő. :)

greybull 2010.03.29. 15:14:25

A bulvármédia egy nagy pucsítás! Ezt a szót kerestem már évek óta rá. Felszabadultam. Én nem pucsítok - elég volt 35 éve sorozáskor...

greybull 2010.03.29. 15:15:17

Ja még csak annyit: a nők tényleg szakmával születnek!

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2010.03.29. 17:38:44

@Dr. No:
Igen, a "mögbassza" kifejezéssel értelmessé válik a mondat.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2010.03.30. 08:11:56

@bs395:

basszus elképzelésem sem volt arról, hogy mire gondolsz.
Aztán most találtam meg a cikket :)
süti beállítások módosítása