hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Szavazz Új-Zélandra!

2010.05.20. 15:32 Vérszegény éjszakai dúvad

Mivel Costa Rica hősies küzdelem után elbukott a pótselejtezőn Uruguay ellen, így az a tragédia fordul velem elő a 2010-es VB-n, hogy nem tudok Costa Ricának szurkolni.
Ámde nagy baj nincs, mert idén kint lesz Új-Zéland válogatottja, akiknek drukkolni biztos legalább annyira eufórikus élmény lesz, mint Costa Ricának drukkolni.
Vagy legalábbis kifejezetten eurórikus élmény azok arcába nézni, akik megkérdik, szerintem ki fogja nyerni a VB-t, és közölni: Új-Zéland.
(Egyébként az új-zélandi csapat nyilván meglepetést fog okozni, egész a döntőig fog menetelni, ahol hosszabbításban, 2:1-re kap ki a spanyoloktól. A következő csapatok pedig nyilván nem fognak továbbjutni sem a csoportjukból: Olaszország, Németország, Franciaország, Dél-Korea. A többiek meg felőlem azt csinálnak, amit akarnak).

Mint az oldalt látható az NSO-n már beindult a szavazás a 2010-es világbajnok témakörében. Ezen a szavazáson Új-Zéland máris besepert bámulatos 108 darab szavazatot, amellyel máris a csodálatos 8. helyen tanyázik.

 

Szóval én csak mindenkit arra buzdítanék, hogy ha éppen arra jár, akkor adja le a szavazatát Új-Zélandra, repítsük az első helyre, ha már – mint említettem fentebb – a döntőben vereséget fognak szenvedni.

4 komment

Címkék: foci vb2010

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr22018251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2010.05.21. 23:18:36

@immortalis:

köszönöm szépen a hős új-zélandi nép nevében :)

pagocs 2010.06.01. 16:09:10

Egy kicsit szűkítették a szavazati lehetőségeket. Maradt a: „más ország”! :)

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2010.06.07. 17:49:05

@pagocs:
hát, őszintén szólva az NS elég furcsán viselkedik mostanában, komoly identitászavara lehet, meg valószínűleg egyébként sem érzi jól magát.
Most komolyan ám, egyre furcsább az újság...
süti beállítások módosítása