hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Egyes hírek szerint

2010.05.25. 11:44 Vérszegény éjszakai dúvad

"...egyes hírek szerint a torkát is átvágták" annak a férfinak, aki vasárnap savval támadt egy családra Ercsiben - írja a Heti Válasz. Az esetről a HírTV is hasonló információkkal rendelkezik. Ami azért érdekes, mert pl. vasárnap délben a Hírextra még csak annyit ír, hogy a támadó elhunyt a dulakodásban, míg este hétkor - még ugyancsak vasárnap - a Hírszerző rendőrségi forrásokra hivatkozva egy botot jelöl gyilkos fegyverként. A Fejér Megyei Hírlap hétfői frissítésű cikkében a következőképpen fogalmaz:

...dulakodás alakult ki az ott lakók és a férfi között, amelynek során a család egyik nő tagja egy bottal többször megütötte a rájuk vegyszerrel támadó 39 éves ercsi férfit, aki ennek során a helyszínen életét vesztette - közölte Németh Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Késről legelőször a Romnet portál ír még vasárnap, az RSK-ra hivatkozva, azonban az RSK nem hivatalos/rendőrségi hírt közök, hanem az RSK egyik volt helyi gyakornokának beszámolóját, aki információit feltehetőleg a helyi lakosoktól szerezte. Hogy miért gondolom ezt, az kiderül például egy korábbi Heti Válasz cikkből:

 Az MTI-nek több ercsi lakos is elmondta: kételkednek abban, hogy az igazi tettes került rendőrkézre.

 És számomra nyilvánvaló, akik ezt gondolják, azok azt is gondolják, hogy a támadó torkát átvágták. De azért többet vártam volna a HírTV-től, és a Heti Választól. Azért egy településen keringő pletykát eladni úgy, hogy "hírek szerint", meg "információink szerint", az még a kuruc.infotól elmegy, de a fentebb megnevezett két sajtóorgánumtól minimum szarkeverés.

Pedig lehetne ám másként is. Például így:

Az Ercsiben terjedő szóbeszéd szerint a permetezővel a családra támadó férfi torkát elvágták, ám ezt a rendőrség határozottan cáfolta.

 Én meg csak azt remélem, hogy miután befejeződik a szarkeverés, elindul majd egy normális vita arról, hogy vajon az ilyen eseteket megelőzi-e a három csapás törvény.

És nem. Nem a savval való permetezésre gondolok, hanem a fa-, jószág-, termény-, kis értékben elkövetett lopásokra gondolok.

És ha nem - mert ha egyáltalán nem kerülnek rendőrkézre, akkor a három csapás mit sem ér -, akkor vajon mit kezdjünk az ilyen esetekkel?

Szólj hozzá!

Címkék: hírtv médiaipar heti válasz szerintem ercsi

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr722029745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása