hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Chewbacca védelem

2010.07.03. 19:10 Vérszegény éjszakai dúvad

 

 A baloldali kormányok bevallottan nem kormányoztak és hazudtak éjjel és nappal, ez juttatta ide az országot (...). Kijelentette továbbá, hogy véget kell vetni a zsákmányszerző, harácsoló kormányzásnak, itt az idő változtatni. Lépnünk kell az egészségügy, a szociális területeken, munkahelyeket kell teremtenünk, hogy beinduljon a gazdaság. Meg kell erősítenünk a családokat és meg kell, hogy becsüljük az időseket egyaránt. (...) a családi adózás és az értékálló nyugdíj mind-mind egy előrelépés lehet az emberek felé.
"Mi alázattal felkészültünk Magyarország szolgálatára a kormányzásra"

Mondta vala Schmitt Pál. Akiről tudjuk jól, hogy önálló gondolatokkal nemigen rendelkezik, illetve ami önálló gondolata van, azt tartsa meg inkább magának, ezért amit mondott, azt fogjuk a Fidesz központi kommunikációjaként.

Nos, mivel nincs a közelemben Fidesz - magyar szótár, ezért fogalmazzunk úgy, hogy a problémafelsorolás után következő mondat (amelyben szerepelnek az alázattal, a felkészültünk és a kormányzásra szavak) azt jelenti, hogy tudjuk mik a problémák az országban, és ötleteink is vannak hogyan kellene ezeket orvosolni.

Ehhez képest eddig mindössze annyit hallottunk, hogy családi adózás lesz, de az is majd csak egyszer. Nemsoká gondolom. (Csak aztán nehogy úgy járjunk, mint a Mózes vezette zsidók: '- Te, Mózes! Már három éve itt mászkálunk a sivatagban. Le szeretnénk már telepedni. Mikor érünk végre Kánaánba? - Nemsoká.").

Ehhez képest van Nemzeti Együttműködési Rendszerünk, kötelező jelleggel falra akasztandó, lesz giccs-, és pornóadónk, van 29 pontunk, amelyből talán 4-5-nek tényleg van értelme, a többi demagóg faszság, vagy csak sima faszság, kötelező bloggerregisztráció, pártkatonák mindenhol, Trianon napunk, stb. A felsorolás szabadon folytatható. Ellenben nem tudjuk mi lesz a nyugdíjakkal, az egészségüggyel, a szociális területekkel, a munkahelyteremtéssel. (Kérem, valaki magyarázza el, hogy a Fidesz szlengben mit jelent a 'felkészültünk a kormányzásra' kifejezés).

De Chewbacca az Endor bolygón él! Gondolják csak meg: Ennek nincs semmi értelme!

1 komment

Címkék: fidesz abszurd szerintem chewbacca védelem

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr912127512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.07.03. 23:35:39

Ha lenne értelme, az sem lenne értelmes. Értelmetlen.
süti beállítások módosítása