hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Start: holnap nyolc óra

2010.07.12. 18:49 Vérszegény éjszakai dúvad

Kicsit visszavettem az aktivitásomból, de nem azért, mert henyéltem volna. Úgy döntöttem, hogy fárasztó dolog minden hülye kis baklövés miatt leidiótázni a Fidesz kormányt, ezért arra gondoltam, hogy változtassunk a premisszákon.

Arra gondoltam, tegyük fel, hogy a NENYI kötelező jellegű kifüggesztése nem valami kis ostobaság, vagy pótcselekvés, hanem logikus és racionális lépés. Hogy a Fidesz kormány nem ostobaságokat csinál, hanem van valami ésszerű okuk erre.

Hogy mire jutottam, az holnap reggel nyolc órától elolvasható, minden páros órában lesz folytatás egészen este tízig. Utána holnap reggel nyolc órától folytatódik, egész délután kettőig.

Ami várható: a kommentezési lehetőséget valószínűleg ma este, vagy holnap reggel ideiglenesen fel fogom függeszteni. Tessék megvárni a végét.

Amit tudni kell: Ne egy koherens, teljes írást tessék várni, ahhoz nem volt időm, ahhoz lényegesen több idő kellene. Mindazt, ami holnaptól meg fog jelenni, inkább vázlatként, gondolatrohamként tessék olvasni. Linkek nincsenek benne, bár idézek pl. Tóta W.-től és a Véleményvezértől is, meg egyebektől, ha valakinek külön igénye lenne rá, akkor szóljon, összeütök erre majd egy külön bejegyzést. Nem szeretnék a szövegbe linkeket pakolgatni.

Vannak dolgok, amelyek kimaradtak, bár talán benne lenne a helyük. Ilyen például a melegfesztivál. A meleg ma Magyarországon amúgy is olyan hívószó, amire ugranak a trollok, és más egyebek.

Természetesen nem állítom, hogy amit kihoztam az igaz. Nem szeretném, ha igaz lenne.

Mindaz, ami holnaptól meg fog jelenni az utóbbi hónapok (és évek) egy lehetséges olvasata.

És igen, a NENYI-t ki kell függeszteni minden állami épületre...

3 komment

Címkék: szógálati bejelentés

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr292147066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.07.12. 20:57:59

Utálom, ha nem kommentelhetek izibe', olvasás után, me' később meg elfelejtem, hogy mit akartam aktuálisan kommentelni. :D Küldjem ímélben a kommenteket majd, spammeljelek meg, jól? :D

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2010.07.12. 23:10:46

no. kommentelés innentől kezdve ideiglenesen kilőve.

@immortalis:
igen, pont a spontán, izibe' kommenteléseket szeretném kizárni.
süti beállítások módosítása