hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Napi abszurd

2010.12.11. 10:02 Vérszegény éjszakai dúvad

Nem tudom mennyire közismert az a tény, miszerint Kevin McCabe el akarja a Ferencvárost, vagy tulajdonostársat keres. De a Nemzeti Sport cikke szerint ezt eléggé meglepő módon teszi: újsághirdetésben. Most ezen ironizálhatnánk pár jónéhány sort elég sokáig, de szerintem elég vicces dolgokra lehet képes az a tulajdonos(társ), aki újsághirdetés alapján vesz magának focicsapatot (vagy gondol arra, hogy neki kellene egy focicsapat). Szóval, ha McCabe így talál magának tulajdonostársat, akkor lesz még kacagás ebben az országban (leszámítva a ferencvárosi drukkereket).

Egyébként már csak azért se humorizáljunk ezen, mert megtette ezt Szabados Gábor, sportközgazdász, a 'KGST-piacon a Ferencváros' című írásában, úgyhogy mi humorizáljunk egy kicsit Szabados Gáboron, aki miután levezette, hogy McCabe eljárása nem kicsit ciki, a következő mondattal zárta sorait:

A Ferencváros nevéért is felelősséget kell vállalnia annak, aki magávévá tette.

Mi van? McCabe gerincre vágta a Fradit?

Szólj hozzá!

Címkék: abszurd hülye mondat szabados gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr942508427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása