hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

2010 legnagyobb csalódása

2011.01.05. 20:29 Vérszegény éjszakai dúvad

Figyelem! A következő bejegyzésben előfordulnak majd olyan kifejezések, amelyek a nemi aktusra, vagy annak elmaradására utalnak. Aki úgy érzi bármilyen formában is sérti ez, nézegessen inkább naplementés képeket! Akinek ez nem tetszik, és ennek ellenére továbbolvas, az egy idióta! A feljelentését természetesen megteheti az itt felsorolt elérhetőségek egyikén, utána meg bátran jelentkezhet a hozzá legközelebb eső kórházban, ahol tűzoltó slag segítségével kap beöntést, majd rektális vizsgálatot hajtanak végre rajta. Természetesen szintén a tűzoltó slag segítségével. Nem azért, mert beteg lenne, hanem azért, mert megérdemli.

 

Arra gondoltam, idén a tavalyinál kissé bővebb évértékelő írással jelentkezem, de aztán meggondoltam magam. Minek? A kormányról már sokan elmondták a magukét, nem állok én is csatasorba, kötve hiszem, hogy tudnék újat mondani. Röviden talán úgy lehetne összefoglalni, hogy a kormányzás impotens volt, bár a kormány alaposan megbaszott mindent, amihez csak hozzáfért az elmúlt kb. fél év alatt.

Ám mégsem a kormány munkája jelenti a tavalyi év legnagyobb csalódását, hiszen arra akár számítani is lehetett. Fogalmazzunk úgy, hogy már a tavalyi év elején lehetett számítani valami hasonló forgatókönyvre, igaz, hogy másmilyenre is lehetett, és mindenképp csalódás, hogy az valósult meg, ami. Átizzadt, csuromvizes lepedők, csillogó szemmel pihegő emberek helyett kőkemény szado-mazo szex, korbáccsal, meg minden olyan dologgal, ami kellhet ehhez.

Ám a legnagyobb csalódást - legalábbis számomra - inkább a szocik szolgáltatták. Egyszerűen azzal a ténnyel, hogy semmilyen pártszakadás nem történt. Jó, jó, Szili Katalin kilépett, megalapította a Szociális Uniót, de ezzel csak annyit ért el, hogy az Mdf és az Szdsz után tőle is búcsút vehetünk. Azzal az ökörséggel örökséggel, amelyet a szociktól vitt magával, Szilivel az élen semmilyen új formáció nem lehet sikeres.

A szocialista pártban még mindig azt gondolják, hogy Gyurcsánnyal az élen (mert Mesterházy a legjobb esetben is csak egy gyenge selyemfiú) megverhetik a még mindig - és minimum 2014-ig - duzzadó farkú Fideszt. Hát ez kb. azzal az elképzeléssel ér fel, mint amikor a 14 éves tini valamelyik Playboy cicával képzeli magát egy ágyba, miközben éppen kiveri magának.

Gyurcsány az az ember, aki elkúrta. Abszolút lényegtelen, hogy Gyurcsánynak több, vagy kevesebb köze volt-e ehhez, mint az elődeinek, Gyurcsány volt az, aki kimondta, hogy ezt bizony elkúrtuk. Ergo Gyurcsány egyenlő elkúrás, mégpedig abból is a csúnyábbik fajta. Mint amikor három szupermodell vár valakit az ágyban, de az illető annyira faszkalap, hogy seggrészegre itta magát még előtte.

A Fidesz pedig nem fogja megtenni azt a szívességet a szociknak, hogy Gyurcsányból mártírt csináljon. Budai pár nyilatkozattal szopatni fogja még Gyurcsányt egy darabig, 2012-13 környékén talán perbe is fogják, hogy emlékeztessék a népet, mi mindent tett magáévá, vagy szoci érdekeltséggé Gyurcsány, na de elítélni? Ugyan.

Pont a tavalyi év lett volna a legalkalmasabb arra, hogy a szocik maradéka lerúgja magáról a Gyurcsány-Szanyi-Lamperth-Lendvai-stb. csoportot, és diktatúrázás, meg nácizás, meg patásviktorozás helyett konstruktív kritikával (aminek azért lenne helye éppen elég) építsenek fel egy olyan pártot, amely eséllyel szállhat harcba a 2014-es választásokon.

Ehelyett még mindig Gyurcsány áll a középpontban. Ami csalódás, nagyon nagy csalódás.

Valószínűleg a szociknál (is) még mindig érvényes az a mondás: 'Aki nem baszik, az szopni fog'.

Ami meg tudjuk jól mit jelent.

277 komment · 3 trackback

Címkék: mszp gyurcsány ferenc szerintem

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr512557350

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Médiatörvény miatt javasolt 2011.01.07. 06:57:38

Érdemes kényesebb írások elé beilleszteni az itt javasolt szöveget. Akkor nem lehet semmi gond. Hiszen a mimóza lelkület figyelmeztetve lett, a feljelentő lélek meg elmehet a sunyiba Pikáns szex, erotikus témáknál: "Figyelem! A következő beje...

Trackback: Ispánság vagy tanácsrendszer? 2011.01.06. 21:00:52

Ténytár Kétséges lépések az egységes, olcsóbb és egyszerűbb közigazgatás irányába   A központi államig

Trackback: Kormányzati körforgalom 2011.01.06. 14:31:55

Ajjaj, ismerős a történetecske, amelynek címe: Mindenki, Valaki, Bárki, Senki? Ha igen, nincs sok magyaráznivaló, ha nem, gyorsan tessék utána olvasni. Szóval az elmúlt időszakra hatványozottan érvényes a kormányzati kommunikációra az alkalmatlan jel...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzaGyu 2011.01.06. 17:15:17

@bierkamp: 2011.01.06. 16:50:46
Sok igazság van abban amit leírtál.
Viszont a vak embernek nem tudod az utat megmutatni, csak segíteni.
Persze ha nem hagyja és csak a bottal akar hadonászni akkor nincs mit tenni.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2011.01.06. 17:15:58

@bierkamp:

bla bla bla.

( Az érvelés a kommunistáknak sohasem ment igazán. )

Venyigeszu_de_Lucerna 2011.01.06. 17:17:28

@bierkamp: igazad van, Pozsony értékelése a leginkább mérvadó...:-)

bierkamp 2011.01.06. 17:19:07

@moophlander: látom az értelmed és a magyarkodási seggnyalásod nagyobb a józan észnél. Én inkább a a 300 ft os Vánusz olajat szeretem és a határon belüli Magyarokat, hogy előbb a határon belül éljünk nyugat Európai színvonalon, utána nyaljuk kis a határon túliak seggét. A Trianonra meg szarok, az már történelem, olyan mint a Római birodalom....jó hogy nem jönnek az olaszok egész Európáért:)))))
Több betűt te sem érdemelsz. Marad a " leamortizálás" állandóan és mindenűtt a Fidesz droidoknak és a bandának! hihi

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2011.01.06. 17:19:12

@bierkamp:
" MERT NÉLKÜLE AZ ORSZÁG MÁR NYUGATI SZÍNVONALON ÉLNE, AKÁRKI VEZETTE VOLNA.. "

Hehe, a kommunisták vezették O2től 1O ig.
Eredmény?
O8ban majdnem államcsőd, 2O ezer MdHUF adósság, óriási korrrupció, elkúrt "reformok", külföldi cégek kritikátlan kiszolgálása az állam és a magyar KKVk érdekei ellenében ( p.l. Sukoró, ugye ).

Nyugati színvonal ... na igen ... fogadd legmélyebb elismerésemet :D

bierkamp 2011.01.06. 17:20:10

@SzaGyu: na ezért nem érdemel segítséget a Fidesz vak ember--inkább a Tajgetoszon lökném le:))))

pandacsökiboborján 2011.01.06. 17:20:48

mintha eredetileg arról lenne szó,hogy az mszp megszűnik.lassan... és helyettük nem jönnek szociáldemokraták,mert olyanok nincsenek(vagy ha igen azok is a régi szoci bárók-kapolyi-hatalomátmentései.
a szociáldemokraták nyugaton is kezdik kiírni magukat a politikából,mert mostanában jönnek rá a népek,hogy ők a felelősek az eliszlámosodásért, az államok eladósodásáért. Ez a kevés munkával sok pénzt keresni,vagy segélyből élni politika meghalt. itt 20 évig nem lesz baloldal:))

bierkamp 2011.01.06. 17:21:46

@Scaramella va alla guerra: Súlytalan vagy.:DDDDD
.bármit röfögsz..:DDD disznó maradsz:)
.magadban beszélsz el vagyok foglalva. Pl megyek a WC-re és kiteszem a Fidesz és a droidjait...heheh

Venyigeszu_de_Lucerna 2011.01.06. 17:21:49

@bierkamp: remélem, azért nem magyarból, vagy történelemből van tanári diplomád. Legalábbis a gyerekek nevében remélem.

moophlander 2011.01.06. 17:22:43

@bierkamp: A 20 évből 12 év volt másé! Hova is jutottunk? Vállalkozó vagyok és '98 után látszott csak, hogy végre elindul valami! Aztán a "nagybödös" budapest eldöntötte, hogy ez mégsem jó! Sajnos egy olyan ország vagyunk, ahol az ország egyötöde nem nagyon lát túl a városhatáron!

Dr. No 2011.01.06. 17:24:57

@Várúr: Egyszerű, nekem a munkámért fizetnek, számodra ez valószínűleg ismeretlen fogalom

bierkamp 2011.01.06. 17:26:27

@SzaGyu:
Hát igen amikor az ember leereszkedik ezekhez a buta Fityisz Droidokhoz és elkezd magyarázni nekik valamit amiből tanulhatna...s mert nem értik, csak bambán néznek ki a lyukon... akkor blabláznak..és szitkozódnak...
WC-n volta.....szarni kel rájuk....de jól esett:)))
Igazad van..figyelmen kívül kell hagyni...had röfögjenek magukban a disznóólban:)

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.01.06. 17:28:30

@Vérszegény éjszakai dúvad: Annyira tetszett a bevezetőd, hogy felhasználtam egy írásomban. (természetesen ide való hivatkozással)Köszönettel, ha ingyenes a lehetőség, ha nem akkor egy-két sört álok érte.

Aktuális
Médiatörvény miatt javasolt
IGe - 2011.01.06 16:43

Érdemes kényesebb írások elé beilleszteni az itt javasolt szöveget. Akkor nem lehet semmi gond. Hiszen az mimóza lelkület figyelmeztetve lett, a feljelentő lélek meg elmehet a sunyiba

Világnézeti, valláskritikai, lelkiismereti témáknál:

"Figyelem! A következő bejegyzésben előfordulnak majd olyan kifejezések, amelyek egy szemléletes példával élve olyanok mint a tehénlepény az oltáron. Egyik vallás követőinek a legszentebb dolog, amíg a másiknak meg szentségtörés. Aki úgy érzi bármilyen formában is sérti,..

vallaskritika.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=101980

moophlander 2011.01.06. 17:28:57

@Scaramella va alla guerra: Elárulom hol volt akkor éppen Boros Lajos (a rádiós)
A magyar küldöttséggel volt kint a temetésen és féltérdre állva sírt egyet! Egy zenész srácnak megvan a felvétel! 1999-óta próbálom megszerezni! :)

bierkamp 2011.01.06. 17:30:25

Na mentem a Facebook ra--ott megy a szerveződés. Fityisz Droidoknak meg kívánom hogy a legszenvedésesebb rákban dögöljenek meg a Gonosz Törpével együtt!
Pá Fityisz Elvtársak!

moophlander 2011.01.06. 17:38:57

@bierkamp: Remélem ott is maradsz.... tanár úr...Pffff

moophlander 2011.01.06. 17:49:38

FIGYELEM! Érdemes @bierkamp megnyilvánulásait egymás után rendezni! Egyben elolvasva, ékesen szemlélteti az emberi butaság határtalanságát!

pejzlerka néni 2011.01.06. 17:50:43

Soha nem hittem volna, hogy eljöhet az idő, amikor föltehetem a kérdést; most eljött: ki az a Gyurcsány Ferenc?

Várúr 2011.01.06. 17:53:47

@Dr. No:
Engem sem azért fizetnek, hogy veled társalogjak. Fecsegés helyett végezd a dolgod, keress pénzt, stb.

igényes 2011.01.06. 17:54:33

@bierkamp: Szerintem egészen jól ismerlek! Gondolkodni kellene és nem egy hímet, hanem egy aranyos, okos NŐ lenne a megoldás. Nem tudom miért, de a hölgyekben inkább bízom, mint a férfiakban. Mondhatni nőpárti vagyok! Magyarország miniszterelnöke legyen egy okos, nem kell, hogy szép, de okos hölgy legyen!

70 év alatt keressen mindenki, nem kell cikizni senkit!

igényes 2011.01.06. 17:56:10

@Várúr: Véleményed?

Szerintem egészen jól ismerlek! Gondolkodni kellene és nem egy hímet, hanem egy aranyos, okos NŐ lenne a megoldás. Nem tudom miért, de a hölgyekben inkább bízom, mint a férfiakban. Mondhatni nőpárti vagyok! Magyarország miniszterelnöke legyen egy okos, nem kell, hogy szép, de okos hölgy legyen!

hazug fidesznyik (törölt) 2011.01.06. 17:58:39

@moophlander: "Megveszem az étolajat 600 ért is, egy magyar kereskedő üzletéből, egy magyar termelő által készítettet! Mert ezzel is támogatom őket! Több bevételük lesz, többet is adóznak, embereket foglalkoztatnak!"

Balfasz. Ehhez 600 ezer forintos fizetés kellene. Nekem csak ennek az egy negyede van meg, engem ki támogat?
Több bevételük lesz, több adót fizetnek, embereket foglalkoztatnak? Lószart, álmodozz csak a narancsködben... új lakást vesz, új terepjárót, többet csal és baszik embert felvenni...
Jó reggelt, marha...

Várúr 2011.01.06. 17:59:50

@is:
Gyere ki az ólból, utána disznózz. Vagy maradj benn. Neked eléggé lakályos.

Várúr 2011.01.06. 18:01:21

@igényes:
Egy szép, de okos hölgy nyelvhelyességre, szórendre megtaníthatna... A többiről azután.

moophlander 2011.01.06. 18:02:25

@hazug fidesznyik: Még szerencse, hogy te nem vagy képes rendes munkára! Tőled éhendögölhetne az ország! :)

hazug fidesznyik (törölt) 2011.01.06. 18:03:12

@igényes: "Nem tudom miért, de a hölgyekben inkább bízom, mint a férfiakban. Mondhatni nőpárti vagyok! Magyarország miniszterelnöke legyen egy okos, nem kell, hogy szép, de okos hölgy legyen!"

SERES MÁRIA

Civil Mozgalom

(hazug, tolvaj pártok kizárva!)

Várúr 2011.01.06. 18:04:00

@moophlander:
Bierkamp eeetárs bejegyzései külön-külön is
idegorvosért kiáltanak... Nyugtalan a koma, mint havon a pávián.

igényes 2011.01.06. 18:05:24

@Várúr: A NŐ összetartja a családot és én hiszem, egy a család! Sajnos nem sokan hiszik!

doktor.dikhed 2011.01.06. 18:06:17

Nem értem, miért csalódtál a szocikban. A kormányzásuk alatt megmutatták, mekkora barmok. Teljesen természetes, hogy semmi sem változott náluk.

Nekem az a csalódás - bár előre sejtettem, de így is - hogy a narancsosok még nagyobb hülyék, mert nem csak a saját népüket, hanem fél Európát magukra haragítják...

hazug fidesznyik (törölt) 2011.01.06. 18:06:22

@moophlander: "Még szerencse, hogy te nem vagy képes rendes munkára!"

Ezt honnan a tökömből szoptad, te büdösgyökér Orbán-komcsi?

igényes 2011.01.06. 18:07:06

@hazug fidesznyik: Nem derült ki mellettem vagy-e, de a Nőben van a megoldás, tolerancia!

nemkretén 2011.01.06. 18:08:27

@kapusedző: Igen..Az Apró Antal féle ügyeskedésekből lett milliárdos..:) (Rokoni ág!!!!Nem is tudsz rőla??? )
Jó lenne ha mielőtt hülyeségeket írnál tájékozódnál! :)

igényes 2011.01.06. 18:09:27

Nézem a TV-t, de a Zorbán késik?

kalandlövész · http://kalandloveszet.hu 2011.01.06. 18:16:47

Ezek a szocik vannak annyira buták, hogy ezt még elhiszik :(((

ZöldszemM2 2011.01.06. 18:21:38

@hazug fidesznyik:
Az aki 3x lesz min elnök Mo.-on !!

sanyix 2011.01.06. 18:26:04

az a baj, hogy a magyar emberek jó része annyira sötét, hogy még fletóval sem bukott dolog az zemeszpé hatalomvágya

moophlander 2011.01.06. 18:26:08

@hazug fidesznyik: Kurva egyszerű! Mindenki magából indul ki! Te biztos nem adót fizetnél, hanem az általad felsoroltakat tennéd! Még a KISz-be sem voltam hajlandó belépni, pedig a továbbtanulásom múlott akkor rajta! Úgyhogy a Komcsit visszautasítom! Szerintem könnyes szemmel nézegessed inkább apukád minkásőr ruháját a vitrinetekben...... tudod a Leninkép mellett! :)

l.x. 2011.01.06. 18:28:39

@igényes: "A NŐ összetartja a családot "

Javaslataim: Dobrev Klára vagy Apró Piroska, de minimum Dávid Ibolya

igényes 2011.01.06. 18:30:35

Mekkora ciki, ez a ceremonia! Tengerész zenekar! Illés Zoli által védett madarok tolai a Tek munkatársakon. Soros úr neve többször kiemelve. Na és a szinkron óriási volt!

igényes 2011.01.06. 18:33:48

@l.x.: Szerintem a Lévai Anikó, vagy a Matolcsy neje megfelelne. Ja, és én nem cikiből mondom, hanem jobban bízom bennük, mint férjeikben! A Nők megbízhatóak, mert ők kezelik a megélhetést. Hazudhat Orbán, hogy mamutot ejtett, de az nem mamut.

pejzlerka néni 2011.01.06. 18:34:57

@hazug fidesznyik: Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke; a tököd meg a tökömet sem érdekli.

hazug fidesznyik (törölt) 2011.01.06. 18:35:27

@moophlander: "Még a KISz-be sem voltam hajlandó belépni, pedig a továbbtanulásom múlott akkor rajta! Úgyhogy a Komcsit visszautasítom!"

Vénszar, a továbbtanulás nem segített volna rajtad, max az elmegyógyász...
Jobb, ha tőlem tudod, hogy te egy fidesz kommunista vagy, nézz csak utána. Ja, kár hogy a te apád nem ismerte az óvszert.

igényes 2011.01.06. 18:36:43

Orbán Viktor beszéde!

Tisztelt Köztársasági elnök úr, tisztelt miniszterelnök úr! Jól értettem, vagy nem?

nemkretén 2011.01.06. 18:37:05

A szociktól kiráz a hideg! Soha többet ne legyenek!!
Bukásukat ők maguk idézték elő, mostani parlamenti színjátékuk vicces és sokszor megnevettetett!
Véleményt formálni talán van joguk, de kritikával illetni bárkit is a parlamentben nincs jogalapjuk!
Az elmúlt 8 év mely a sorozatos lenyúlások, korrupciók, "ál" beruházások, tanácsadói díjak kiszámlázásával történő sikkasztásaival végképp leírta magát remélhetőleg a magyar embereknél! Sajnos ezt az örökséget senkinek nem könnyű tovább vinni.Ha erősen, ha gyengén jobboldali, vagy ha LMP-be bújt SZDSZ lenne itt a kormányon, nem tudna senki itt normális eredményeket felmutatni! Mert az elmúlt 8 év az ország vagyonának a magánzsebekbe történő mentéséről szólt!
Nem vagyok én sem felhőtlenül boldog a FIDESZ egyes törvényei láttán, vagy intézkedései nyomán!
Az EU részéről ezt az óriási pressziót sem értem igazán!
Csak egy két nagyon durva dolog amit sokkal kisebb hangsúllyal hozott ki az elmúlt időszakban!
-Görögország meghamisított gazdasági mutatói! Fele ennyit nem foglalkoztak vele, pedig ott pénzről és erkölcsről is szó volt!
-Szlovákia nyelvtörvénye! Hogy-hogy akkor nem szólt senki az Unio részéről hogy a demokratikus berendezkedés veszélyben forog!
-Hogy-hogy senki nem nem emelte fel az EU-ból a hangját amikor az országunk köztársasági elnökét egyszerűen nem engedték be Szlovákia területére egy szobor felavatására!
Soroljam még?
Fajsúlyát tekintve úgy gondolom, ezek pedig jobban veszélyeztetik az EU Közösség demokráciáját!
Évekig kapták a multik az adókedvezményeket, és országunk minden támogatását ebben az országban annak reményében hogy a nyereségüket majd itt fektetik be, élénkítve a gazdaságot, és további munkaerőpiacot teremtenek! Mi lett ebből?
Őrült expanziójuknak köszönhetően és nyilván a magyar politikusi zsebek megtömése útján, lehetőségük nyílt monopol helyzetbe kerülni a gazdaság számos ágazatán belül!
Gyakorlatilag a magyar kereskedelmet teljesen tönkretették!
És most ezek a multik mennek a saját kormányukhoz panaszkodni, hogy csúnya Magyarország a gazdasági helyzetének a javításához most áldozatokat kér tőlük?
És megrendül a befektetői bizalom?
Én csak azt tudom hogy nincs még egy ilyen ország ahol ennyire balfácán módon hagyták volna kihasználni a emberek szaktudását, és engedték volna ennyire a külföldi tőkét irányítani itt országunkban!
Végére csak egy példa: Horvátországban meg lehet nézni hogy mennyi multinacionális cég van jelen pl. a kereskedelemben!
Túlnyomóan horvát benzinkutak vannak, nagyon kevés a hipermarket, és a szupermarket, és nem minden sarkon van valamelyik drogérialáncnak üzlete!
És érdekes módon Olaszországban is hagytak teret az ottani kereskedőknek.Hogy meg tudjanak élni!

hazug fidesznyik (törölt) 2011.01.06. 18:39:10

@pejzlerka néni: a tökömet eddig sem ajánlottam neked te banya (bányarém)

moophlander 2011.01.06. 18:40:13

@hazug fidesznyik: Hát ez a megnyilvánulás mutatja a szinted! Tudod '90 után már nem állt semmi a diploma útjába! De ez mind1! Még valami! Nem vagyok fidesz fan, de a maszop-szadesznál minden jobb! Még ha patája van is! Mert van neki! A volt katonatársam hugának a barátjának a tesója látta! Úgyhogy tuti! :)

kalandlövész · http://kalandloveszet.hu 2011.01.06. 18:40:39

Duna TV ! Olyan jó egy igazi államférfit látni egy ilyen meghatározó eseményen, nem pedig valami lerobbant szocit !

igényes 2011.01.06. 18:40:53

Az európai állampolgárok Orbánra tekintenek.
Orbán az unió elnökeként beszél, a kontinens is az övé. Palackot dörzsöl orbán (Ali baba)

igényes 2011.01.06. 18:44:25

@LEG X: Meg ott van melette két MSZMP

l.x. 2011.01.06. 18:46:10

@igényes: Na, szép hosszú a jelöltek sora. És nyilván Lévai Anikó jobb választás, mint a férje, hiszen ő nő, és ő nem ugyanaz, mint a férje, aki férfi - ő csak egy fedél alatt él vele...

Pl. Hillary Clinton is mennyivel jobb lett volna az usákoknak, mint Bill - és Margaret Thatcher a briteknek is jobb volt, mint a férje lett volna, akiről azt se tudjuk, hogy kicsoda.

Az olaszok se tudják, mit veszítettek, hogy Ciccolinából nem csináltak minelnököt.

igényes 2011.01.06. 18:47:25

@LEG X: jobbján űl Schmitt MSZMP, rokona a postás Schmidtnek, balján az MSZMP-s Martonyi.

A rtendszerváltó pedig kórházban. Gyula de Horn.

l.x. 2011.01.06. 18:48:29

@igényes: "Tisztelt Köztársasági elnök úr"

Fantasztikus, hogy hol tart már a tudomány... hogy meddig viheti egy szalmabáb!

moophlander 2011.01.06. 18:49:55

@igényes: Horn-nak csak az volt a szerepe, hogy a kádereknek jusson minden..... ! A határnyitást is hogy behazudta! :) Aztán köze nem volt hozzá! :)

igényes 2011.01.06. 18:52:21

Az Eu zászló átadása szó sszerint rossz volt. Ennyire unalmas tragikus zenét én még nem hallottam, pedig a himnusz közel áll hozzám! Ez Orbán leköszönő dala?

igényes 2011.01.06. 18:53:16

@moophlander: orbánról alkoss véleményt, de most!

moophlander 2011.01.06. 18:54:39

Ha hiszed, ha nem, nem vagyok TV-elött! Miközben 4 monitor süti a fejem, nem hiszem, hogy még ez is kéne!

igényes 2011.01.06. 18:54:49

Nagyon unalmas az MTV-2! Mikor mennek már el?

l.x. 2011.01.06. 18:56:38

@igényes: Köszönöm! A hazai közélet kiválóságai az öntudatos állampolgárokat legjobb formájuk elérésére sarkallják.

moophlander 2011.01.06. 18:57:32

@igényes: Az uniohoz csatlakozás csak arra volt jó, hogy új piacot nyisson .... cégeknek!

igényes 2011.01.06. 18:58:49

Tulajdonképpen jó volt a zene, nem itták addig sem a Tokaji bort.

Nagyon tetszett viszont, hogy a bemondó felszólította az oda nem illő embereket: ugyan ne lopják el a tolmácskészüléket. Természetesen magyarul mondta, nem angolul, de miért magyarul?

moophlander 2011.01.06. 18:59:06

Merítsen már valaki a témából!! Mit mondott a "patás" ? :)

l.x. 2011.01.06. 19:00:13

@moophlander: Ez így ebben a formában nem igaz. Köze volt hozzá, mint nekem a váci szovjet emlékmű szétveréséhez: tudtam róla, de nem mentem oda megakadályozni, pedig 10 másodpercig, amíg elkenték volna a pofámat, biztosan sikerült volna.

igényes 2011.01.06. 19:03:55

@igényes: nem vetted le, hogy orbán magát is köszöntötte a pali után?

Tisztelt köztársasági elnök úr, tisztelt miniszterelnök úr!

igényes 2011.01.06. 19:05:06

@l.x.: nem vetted le, hogy orbán magát is köszöntötte a pali után?

Tisztelt köztársasági elnök úr, tisztelt miniszterelnök úr!

l.x. 2011.01.06. 19:06:18

@igényes: Azért, mert ő a nép egyszerű gyermeke, és úgy illik, hogy a nép egyszerű gyermeke megtisztelje a miniszterelnököt.

moophlander 2011.01.06. 19:07:14

........Én az összes volt kommunistát kiutasítottam volna Kubába! Bár ott meg sokkot kaptak volna a sok narancstól! :)

l.x. 2011.01.06. 19:12:37

@moophlander: Micsoda büntetés lett volna Medgyessynek egy Kubai száműzetés...

ZöldszemM2 2011.01.06. 19:13:32

@igényes: A belga "nyúlat" köszöntötte !!

l.x. 2011.01.06. 19:15:17

@l.x.: pardon... kubai

Tényleg, akár még Clinton házi csempészi posztjáig is vihették volna!

igényes 2011.01.06. 19:16:36

@l.x.: Amikor olvasta meglepödött maga is!

ZöldszemM2 2011.01.06. 19:16:39

Tévedek ? Nem tévedek !
Mintha a "jóban -rosszban" egyik rendőrét, azt hiszem a Jenőt láttam volna szavalni.
Milyen jól tud ángliusul !!
A balek, kutyás rendőrt !!

moophlander 2011.01.06. 19:19:00

Elképzelem a Kubai TV egyik esti híradóját!
.."A volt keleti blokk emberei F. Castro hős vezérünk irodájából ádáz módon ellopták a Leninképet! A zsákmánnyal a helyi közpiacon akartak túladni!" :D

ZöldszemM2 2011.01.06. 19:22:27

@nemkretén:
Így van meg kell szorongatni a multik tökét. Ezek végül is nem termelő vállaltok, hanem kereskedők - vérszívók !

l.x. 2011.01.06. 19:23:57

@moophlander: Egy biztos: bár megszűnt a magyar cukorrépafeldolgozás, most magyar tulajdonosi körben cukornádfeldolgozás üzemelne. Fidel meg a mai napig keresné a szótárban a "privatizáció" szócikket, és azt a pontot az emlékei között, amikor elkúrta... nagyon.

ZöldszemM2 2011.01.06. 19:24:29

@igényes:
Jól bizony !
az a belgának szólt !!

igényes 2011.01.06. 19:26:26

@ZöldszemM2: A vendéget illik köszönteni, majd utána a magyar hirarchiát, vagy nem?

l.x. 2011.01.06. 19:27:33

@igényes: Aki szöveget irat, annak legyen annyi esze, hogy nem a targoncást bízza meg - legalább ennyit tanulhatott volna az Európai Unió Soros Elnöke.

spandex enormity · http://www.youtube.com/watch?v=Ba9wqSqk9-0 2011.01.06. 19:28:22

ha OV mártírt csinálna Ferinkből, azzal elősegítené az MSZP megújulását.
inkább hagyja elvérezni a "gyenge selyemfiú" által.

a t. posztíró kurvára türelmetlen!

igényes 2011.01.06. 19:39:08

Szerintem a normális ember ilyenkor már lemond. Atol félek, hogy a le mondása tele lesz hejes irási hibakal.

igényes 2011.01.06. 19:44:20

@l.x.: Egy magyar moziban nem mondják el!

A bemondó felszólította az oda nem illő embereket: ugyan ne lopják el a tolmácskészüléket. Természetesen magyarul mondta, nem angolul, de miért magyarul?

Csak az Orbánt, Schmittet és Kövért láttam.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2011.01.06. 19:48:57

@moophlander:
PISA I, bocs Boros helyett Bokrost olvastam. ( Merthogy Bierkampf ur Bokrost emlegette valahol )@hazug fidesznyik:
" te büdösgyökér Orbán-komcsi? "
Na, ezt a rusztikus egyeszerűséget szeretem a (főként) baloldali olvtársakban.
@nemkretén:
1. Görögoszág ügyben az Eu lyukra futott, nagyon helyes, hogy a magyar KV hiányra odafigyel, így kisebb az esély az elkúrásokra, osztogatásokra.
2. Multiadó ügyben a zOrbánnal maximálisan egyetértek. Ha sivatag lenne az ország, vagy mittomén, Eritrea, ahol a fű sem nől, akkor jogos leenne a megszoritás és a lakosság nyomorgatása. Azonban itt van pénz, csak nem egyenlően oszlik el. Ezen kívül ahova megy, az semmi pluszt nem tesz le az asztalra. ( közműcég, fűszeres, bank. és még véletlenül sem p.l. Bosch, Ericsson, Audi )
3. Nyelvtörvény ügyben a dolog túl van lihegve.
4. A multikat megértem, hiszen épeszű gazdasági aktor foggal körömmel ragaszkodik a számára előnyös status quohoz. Csakhát ugye, ez a maradék 9 milliónak előnytelen, és ők is szavaznak :D
5. A médiahisztéria hidegen hagy. Mindenesetre ostobaság volt Orbánéktól a kárálást pont az EU elnökségkor a fejükre vonni. Nem is értem, hogy lehettek ilyen ostobák. Az EU elnökség után azt csinálhattak volna, amit akarnak.
Egyébként a szabad sajtót "átlalában" értéknek tartom. De ez mit is jelent Magyarországon ? Azt, hogy a sajtó gőzerővel igyekszik Orbánékat megbuktatni és a számukra kedvesebb posztkomcsi liberális bandát újra hatalomra segiteni. Ez számomra adónövekedést és perspekitvacsökkenést jelentene. És az, hogy évente több százezer HUFfal több adót fizessek be ( míg mások ugye, nokiás dobozban lopják a pénzt ) az fontosabb, mint a "szabad" sajtó.
6. Egyáltalán, nem értem, hogy van pofájuk a komcsinkan a 89es "konszenzust" védelmezni, amellett agitálni ? A konszenzus lényege az volt, hogy ők lenyúlhatták az állami vagyon jó részét. na de a többi magyar ? Őtőlük lopták el, és velük senki nem kötött konszenzust.
7. Ami igazán fáj, az az AB kiherélése. Ezt nem kellett volna, mert az AB kb. hatszáz milliárd HUF adót és megszoritást spórolt meg idáig nekünk.

@bierkamp: Mondd, hogy nem is voltál tanár. Vagy csak technikatanár voltál. Náluk még elmegy ez a fajta stílus. Gratulálok, újfent.

Megjegyzem, Magyarországról jelenleg csak kamatjövedelmem van. Ennyit arról, hogy milyen "alamizsnáért" állok sorba.

Táskás Tóni 2011.01.06. 19:58:01

@Scaramella va alla guerra: A komcsik lenyúlták az állami vagyon nagy részét. Rájuk gondolsz?Széles Gábor, Simicska, Demján, Csányi...

gerdo 2011.01.06. 20:12:07

Szocikban annyira nincs meg a hajlandosag a megujulasra (ertsd Gyurcsanyt es mindenkit, akinek barmilten kotodese is van hozza elzavarni a jo budosbe) hogy errol nincs is igazan ertelme beszelni. Ahol nincs semmi ott nem kell keresni. Vagy jon egy uj hiteles balos part vagy marad a fidesz 2014ben.

Táskás Tóni 2011.01.06. 20:29:18

@gerdo: Orbán viszont naponta meg tud újulni,liberálisból jobboldali konzervatív /szerintem kommunista/ ateistából mélyen vallásos ember képes válni egyik pillanatról a másikra. Ez méltánylandó?

sprenczl 2011.01.06. 20:32:18

Fletó és Senkiházy. Ennyire telik tőlük.

Táskás Tóni 2011.01.06. 20:36:51

@sprenczl: Fletó és Senkiházy /Orbánra gondolsz?/. Akkor a mondatod így folytatódik:Ennyire telik tőlünk.

soproni1 2011.01.06. 20:39:40

Ha a szocik négy évig hallgatnának, akkor 2014-ben simán verhetik a fideszt.
A fidesznek a szövetségeseivel volt mindig baj, lásd kisgazdák, kereszténydemokraták, miattuk zavartuk el őket 2002-ben is.

ökörpöröly 2011.01.06. 20:55:24

Mindig meglepődök azon, amikor egy-egy idióta "honpolgár" érzelmi okokból áll egyik vagy másik pártmaffia mellé.
Egy dolog alap, itt utoljára 1945-ben volt valódi elitváltás. 1989-től nem történik más, mint a kádári -elsősorban másodvonalbeli- gazdasági és politikai elit, illetve utódaik más-más színben lopják szét a nemzeti vagyont.
Nekünk egyelőre egyetlen lehetőségünk van, a legkevesebb kárt okozót kiválasztani, ha van energiánk szavazni arra a maffiacsoportra, amelyikkel kiraboltatjuk magunkat.
A magyar társadalom, a magyar elit Európa legalját alkotja -tisztelet a csekély számú kivételnek-, ezért tartunk itt.
Nem nagyon látok más lehetőséget arra, hogy valaki kultúrállamban éljen, mint a kivándorlást.
A Horthy-rendszerben még megvolt az Osztrák-Magyar Monarchia hagyománya, ha kissé anakronisztikus módon is. Azóta itt nincs semmi. Agy- és jellemhalott nemzet. "Államiságra" a társadalom és az elit többségének értékrendje, kulturáltsága miatt itt alkalmatlan. Ez egy ócska viccország és viccnemzet, Balkán legalja is előttünk van.

tölgyes 2011.01.06. 21:09:13

Van egy egyszerű próba: válasszák meg Gyurcsányt az MSZP elnökének. Az majd megadja a kérdésre a választ:) Minden kétséget kizáróan.. elő tehát a farbával...Gyurcsánynak kevés híján sikerült a pártot szétverni. Adjanak neki bizalmat és majd befejezi a félbe hagyott munkát.

tölgyes 2011.01.06. 21:11:52

@ökörpöröly: Ez igen! Csupa derű, csupa optimizmus, csupa perspektíva..:)

ökörpöröly 2011.01.06. 21:51:57

@tölgyes: Sajnos őszinte vélemény, aminek van "némi" alapja is, ha utánanézel.
A magyarral az az egyik nagy probléma, hogy nem meri beismerni a hibáit, gyengeségeit, így nem is tudja korrigálni azokat. A sokszor "meghamisított" múltból nem lehet élni. A XXI. században élünk, XXI. századi kihívások közepette.
A Finnország 1918-ig "gyarmat" volt -svéd, majd orosz-, 1990-es évek elejéig Szovjetuniótól függtek sok területen, ma mégis ott tartanak, ahol tartanak. Nem nyafognak, nem sírnak, nem rágódnak a múlton, hanem tanulnak és dolgoznak, illetve a nemzet erkölcsi szabályai, értékrendje alkalmassá teszi őket a fejlődésre.
A magyar erre képtelen, mert a nemzet többsége a modern kor kihívásainak megfelelni képtelen, szellemileg, erkölcsileg, értékrendileg.

Erik Bálint 2011.01.06. 22:26:09

@nemkretén:
Nálunk a görög téma sokkal közszájon forgóbb volt mint a magyar médiatörvény (eddig). Egyetlen (német) kollégám kérdezte csak meg hogy akkor most mi is van a magyarokkal, szájkosarat kaptak? A görög kollégákat viszont húzták keményen és durván.
Én még mindig azt mondom, hogy az átlag polgár nyugaton szarik arra, hogy milyen médiatörvény van Magyarországon, arra viszont nagyon ugrik, ha az adópénzéből kell kisegítgetni más tagállamokat.
Ezért jó téma ez egy ideig a politikában, hátha eltereli a figyelmet arról, hogy pl az EU hitelt kellett hogy felvegyen arra, hogy az íreket megsegítse...
A multikról meg: Hollandiában nincs Tesco, se Cora, se Metro, se Auchan, valszeg mert nem engedik be őket, vagy olyanok a feltételek hogy nem éri meg nekik. Sőt külföldi bankok se nagyon vannak csak befektetési bankok, valószínű ennek is megvan a törvényi oka.

nemkretén 2011.01.06. 23:22:14

@Scaramella va alla guerra: Nem tudok mást tenni a válaszodra, csak teljes mértékig mögé állni! Egyet értek vele!

nemkretén 2011.01.06. 23:27:53

@ZöldszemM2: Van köztük termelő vállalat is,(Audi,Bosch,Siemens, és társai..) de teljesen mindegy és irreleváns, mert az megengedhetetlen hogy egy adott külföldi cég itt a magyar munkaerőből, magyar támogatásokkal megtermelt profitjából nem hagyjon itt semmit hanem kivigye az anyaországba. Emlékszem mikor előző kormányunkat az Audi megrevolverezte hogy akkor kivonul az országból ha nem kap adókedvezményeket...
Basszus! Hogy van akkor ez? A magyar cégeket lehet ostorozni a multikat meg csak támogatni?
Mi lenne ha egyszer már azt a támogatást tényleg a magyar vállalat kapná meg, és a megtermelt nyereség is itthon maradna..
süti beállítások módosítása