hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Fő az egészség!

2011.10.10. 13:40 Vérszegény éjszakai dúvad

Nem tudom ki hogy van vele, én bizony örülök annak, hogy pártunk és kormányunk a szívén viseli a nemzet egészségi állapotát. A "népegészségügyileg nem hasznos élelmiszerek" megadóztatása bizony fontos dolog, főleg a népegészségügy szempontjából. Bennem szemernyi kétség nincs, hogy ez az intézkedés a népegészségügy szempontjából pozitív eredménnyel fog járni, hiszen nem csak a nem hasznos élelmiszerekre vetettek ki adót, de a hasznos élelmiszereket is kedvezményes áfakulcsba sorolták át.

Én bizony annak is örülök, hogy nem csak a chipsre, de a mekis hamburgerre és a kávéra is kivetették a népegészségügyi termékadót. Mert a kávéfogyasztás igenis egészségtelen, és Európa nem diktál nekünk, ezek pedig csak spontán idióták, mégis mit képzelnek magukról, és majd jól a nyakukba fog szakadni Szalai Annamária.

Pártunk és kormányunk eltökélve halad a népegészségügy felé vezető úton, még az olyan károgók sem tántorítják el, akik szerint a népegészségügyi termékadó mindössze pénzbehajtás. Tegyük hozzá, nagyon helyesen nem törődik ezzel, hiszen a szocialisták népegészségügyileg szintén nem hasznosak.

Azt azonban szomorúan veszem tudomásul, hogy pártunk és kormányunk eltökéltsége mindössze a népegészségügy igaz ügyének elérésének csak a feléig tart. Hiszen nem csak a kávé az, ami károsan hat az egészségre, hanem sok minden más is. Vegyük csak például az esős időt. Az esős időben az emberek depresszívebbé válnak, ami népegészségügyileg nem hasznos, így természetesen azonnal adót kell kivetni az esős időre.

Ja, igen. Erről jut eszembe: nem csak fizikai egészsége van az embernek, de mentálhigiéniája is, amit szintén rengeteg káros hatás érhet. Természetesen népegészségügyileg fontos lenne, hogy népegészségügyi termékadót vessünk ki ezekre a dolgokra, személyekre, még akkor is, ha jelen esetben termékről természetesen nem beszélhetünk. Népegészségügyi termékadót kell kivetni természetesen az idegesítő munkatársra, a hülye főnökre, az idióta szomszédra, a parasztra a buszon/úton/szórakozóhelyen, a dugóra, a szmogra, a MÁV-ra, a rossz hírekre, tévés/rádiós híradásokra, a valóságsókra, a tehetségkeresős műsorokra, Fekete Pákóra és társaira, a közszolgálati médiára, a reklámokra, az NB1-es futballbajnokságra és a sort még hosszan lehetne folytatni.

Aztán persze természetesen népegészségügyi termékadót kell kivetni a politikusi nyilatkozatokra is. Mert hát legyünk őszinték: Szerintem mindannyian jártunk már úgy, hogy egy-egy politikusi megnyilvánulástól stresszes állapotba kerültünk, és a vérnyomásunk felment, jól. És szerintem abban is egyetért mindenki, hogy heti kb. -40% Szijjártó Péter pozitív hatással lenne a magyar lélek állapotára.

Én már ki is találtam az egészet, esküszöm nem bonyolultabb, mint bármelyik magyar adótörvény:

Szóval, az adót minden politikusi nyilatkozat után kellene megfizetni, méghozzá a nyilatkozat szavai után. Az 1-4 betűs szavak után 500 forintot, az 5-8 betűs szavak után 1,000 forintot, az ennél több betűs szavak után pedig 2,000 forintot, és a kettős betűk természetesen kettőnek számítanak. +25% adó megfizetésére lenne kötelezett a nyilatkozattevő minden olyan szó után, amely egy legalább tízszavas mondatban szerepel, ellenben a maximum háromszavas mondatok után 10% jóváírás illeti meg. Az adó összegét +30%-kal emelné meg, ha a nyilatkozat tévéműsorban kerül nyilvánosságra, +20%-kal, ha rádióműsorban, +10%-kal, ha a nyomtatott sajtóban. Az online médiában való szereplés nem járna többletteherrel. A kormánypárti politikusok 75%-kal több adót kell fizetniük, ha kormánypárti médiában szerepelnek, míg az ellenzéki politikusok természetesen akkor fizetnek +75% adót, ha ellenzéki médiában szerepelnek. (A sajtótermékek besorolását természetesen a Szalai Annamária vezette Médiahatóság végezné. A Médihatóság kategorizációja megtámadható a bíróságon, de csak azzal a kitétellel, hogy amíg a per jogerősen le nem zárult, addig az adott médiában nyilatkozó politikusoknak +1,256% adót kell fizetni). De, ha a Médihatóság a politikusi nyilatkozat alapján bírságolja meg valamelyik sajtóorgánumot, úgy a nyilatkozó politikus, akinek a nyilatkozata alapján a Médiahatóság a bírságot kiszabta, 10% visszatérítésre jogosult.

És természetesen - szigorúan csak népegészségügyi szempontból - Orbán Viktornak is le kell cserélnie az elhíresült köszönését ("Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!") arra, hogy: "Hajrá Magyarország, hajrá magyarok és fő az egészség!".

Természetesen ez legalább kb. tízezer forintjába fájna Orbán Viktornak minden egyes alkalommal, amikor elmondja, de hát ki gondolja azt, hogy Orbán nem a lehető leglelkesebben fizetné meg ezt a pénzt?

3 komment

Címkék: adózás egészségügy abszurd szerintem hülye törvény

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr973291572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bruhahahahihihi 2011.10.12. 06:19:12

EMBEREK! Nem megvárni a hazug, csaló.. 2014 -es választást!!!! Lökjük bele a szakadékba a Nemzeti Szar Bandát a Gonosz törpével együtt. CSAK ÚGY MENEKÜL MEG MAGYARORSZÁG!!!!!!

Elijah_Baley 2011.10.13. 21:21:58

közismert h rendes, egészségéért és a hazai mezőgazdaság prosperálásáért aggódó fideszes nem eszik ilyen szarokat, szal csak az ellenzéki szavazók fogják megfizetni. ebből is láccik h ez most (mint az eddigiek is) igenis igazságos adónem.

natina 2011.11.14. 13:45:14

Valahol azt olvastam a neten, hogy Shütz J. István elérhetősége megvan neked. El tudnád küldeni nekem az anita._@freemail.hu e-mail címre? Nagyon hálás lennék érte.
süti beállítások módosítása