hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Egy hír, amely jottányit sem változtat életünkön, nem is elgondolkodtató, mégis megjelent nyomtatásban

2007.08.22. 18:06 Vérszegény éjszakai dúvad

Szekeres aláírna a MU-hoz

Göd, augusztus 22., 16.30 Még versenysúlyánál van a válogatott új menedzsere.


Annak, aki tudja, hogy Szekeres Tamás, a válogatott újdonsült menedzsere néhány hete még azt fontolgatta, hogy Norvégiában folytatja pályafutását, nem meglepő, hogy Szekeres a versenysúlyánál van, és simán beállhatna bármelyik csapatba. Éppen ezért feltettük neki a - persze vicces - kérdést: ha megkeresné őt mondjuk a MU, mit tenne?
- Ha kapnék egy ilyen ajánlatot, akkor gondolom, megbeszélhetnék azt, hogy mitévők legyünk - mondta Szekeres, persze "értve a tréfát". - Akár még egy kettős státuszt is el tudnék képzelni, de a viccet félre téve: ennek természetesen semmi realitásalapja nincs. Annak persze örülnék, ha egy 35 éves magyar játékost megkeresne a Manchester, ugyanakkor valószínűleg elfogadnám az ajánlatukat, és mennék.
 

Az NB1.hu-n jelent ma meg ez a cikk, szóval legalább nem nyomtatásban, hál'istennek. Azért a szerzőnek volt annyi esze, hogy a nevét nem adta hozzá, valószínűleg ő is belátta, hogy pár órával az aktuális világbajnok elleni meccs előtt ebben nincs semmi vicces. Ez nagyjából annyira vicces, mintha megkérdeznék Baumgartner Zsoltot, hogy elfogadna-e egy szerződést a Ferrari csapattól, amire Baumgartner azt válaszolná, hogy ugyan ennek semmi realitása nincs, de azért igen.

Őszintén szólva ebben a cikkben még csak hírérték sincs. Sőt, a szerző jobban tette volna, hogy ha "hülyéskedés" helyett inkább fogalmazni gyakorol; én a magam részéről kb. 2 - 3 percig elemezgettem az első mondatot amíg megértettem.

Ha meg ennyire hiányzik belőle minden, ami az újságírói szakma gyakorlásához kell, akkor menjen el inkább profi magyar focistának. Ahhoz úgysem kell sem tehetség, sem képzettség.

1 komment

Címkék: foci hülye hír

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr96146243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2007.08.23. 14:58:25

Most,hogy szétgyaláztuk(nem is értem)az aktuális világbajnokot(világbajnok,muhaha),már nem is annyira gázos ez az izé.Szekeresnek igenis a MU ban van a helye!!
süti beállítások módosítása