hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Mégsem ért véget az Mlsz és az NS közti háború?

2007.11.06. 09:49 Vérszegény éjszakai dúvad

Ismeretes, a nyárközepi uborkaszezont alaposan feldobta a Kisteleki vezette Mlsz, amikor bojkottot hirdetett Magyarország egyetlen sportnapilapja, a Nemzeti Sport ellen. AZ NS által háborúként felfogott nézeteltérés rövid volt - mindössze tíz napig tartott -, viszont annál eseménydúsabb - már ami az NS-t illeti. Ebben a tíz napban Kistelekinél gonoszabb ember nem létezett ebben az országban. Mármint az NS számára. Aztán eljött a béke ideje, azóta a tisztelt felek maximum csak messziről vicsorognak egymásra. Illetve azóta az NS csak messziről vicsorog az Mlsz-re. (Mellékesen ugyan, mert most nem pont ideillő, de meg kell jegyezni, hogy Kistelekiéknek volt némi igazságuk, amikor az NS színvonalát és a cikkek minőségét krizizálták. Az NS cikkeit időnként csak erős jóindulattal lehet bulvárcikkeknek is nevezni, mert sokszor még azt a színvonalat sem érik el.)

Most viszont az Mlsz is visszavicsorgott.

Az történt, hogy az NS úgy gondolta lépést tart a világ technikai fejlődésével, és az online kiadáson túl létrehozott egy közösségi oldalt is, ahol különböző szurkolói klubokhoz való csatlakozás mellett még blogolni is lehet. Persze nem csak a hétköznapi emberek blogolnak itt, hanem sportolók is. Itt (is) van blogja pl. Szávay Áginak, Filkor Attilának. No meg itt indított blogot Várhidi Péter is.

A harmadik bejegyzés azonban egészen meghökkentő volt. Röviden a következő: Az Mlsz nem járul hozzá, hogy Várhidi az NS oldalán blogoljon.

Persze most lehetne háborogni, hogy nahát ez az akármilyen jogok megsértése, meg hogy Várhidi mégsem az Mlsz rabszolgája, hanem alkalmazottja, meg Kisteleki takarodj, ahogy ezt a bejegyzés kommentjeiben sokan el is mondták.

Lehetne azzal is érvelni, hogy pedig igenis szükséges, hogy Várhidi minél jobb kapcsolatot ápoljon a szurkolókkal, ezért jó dolog, ha blogol. Most, hogy a válogatott szinte a semmiből új erőre kapott, a szurkolók is egyre nagyobb számban találnak vissza a srácokhoz, ki kell használni minden alkalmat és lehetőséget.

Csak nem érdemes ilyen érveket felhozni az eset kapcsán. Ugyanis az Mlsz nem a blogolást tiltotta meg Várhidi számára, hanem azt, hogy az NS közösségi oldalán blogoljon. Egy nappal azelőtt, hogy Várhidi lezárta a Fanzone.hu-n a blogját elindított egy másikat az Mlsz.hu-n!

És hogy ezt a vicsorgást még erőteljesebbé tegyük: A Fanzone.hu-n erről még csak említést sem tesznek.

Kis magyar tragikomédia.

1 komment

Címkék: nemzeti sport mlsz kisteleki istván várhidi péter

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr65219990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Triznyai Döme 2007.11.22. 18:47:07

Who the fuck is MLSZ, who the fuck is NS, who the fuck is Kisteleki?
süti beállítások módosítása