hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Áldja meg az Isten, Hank Mr. Smith?

2009.04.15. 07:56 Vérszegény éjszakai dúvad

Kaptam az éjjel egy levelet Hank Mr. Smith-től, amelyben egyrészt arról értesít, hogy Late Mr. Denis Cook - aki egy amerikai állampolgár - sajnálatos módon 2001. szeptember 11-én elhunyt, másrészt meg, hogy Late Mr. Denis Cook 16,5 millió dollárt hagyott maga után, amelyért nem jelentkezik senki, ezért a bank a saját céljaira használná fel a pénzt.

Hank Mr. Smith úgy gondolja, hogy bűn lenne ezt hagyni, ezért az alant idézett emailban arra kér engem, hogy nyúljuk le együtt a pénzt (feltéve, ha jól értelmezem a szöveget).

 

Kedves Barátom,
Tudom, hogy ez az üzenet jelenik meg az Ön számára meglepetést, de mielõtt tovább szeretnék hivatalosan bevezetni my self nektek, a nevem Hank Mr. Smith brit. Én dolgozó CITIBANK INTERNATIONAL PLC. LONDON BRANCH az az ellenőrzési igazgató. Én érintkeztetéses Önnek ezt a levelet, hogy lesz egy óriási előny, hogy mindketten abban a reményben, hogy megtalálja azt érdekes. In my department felfedeztem egy elhagyatott összege ($ 16,5 millió) Tizenhat millió ötszáz ezer amerikai dollár egy számla tartozik, hogy az egyik elhunyt külföldi ügyfél Late Mr. Denis Cook egy amerikai állampolgár, aki sajnos elveszett élete során Osama bin Laden bombázásért Világ Kereskedelmi Központ
A szeptember 11. 2001. A választott érintkeztetéses akkor felkeltette a földrajzi, ahol él, elsősorban azért, mert az érzékenységi az ügylet, amely egy idegen, hogy az alap, hogy fel kell szabadítani. Azt akarom, hogy hadd tudja, hogy a bank nem várta meg, hogy azok a közeli hozzátartozók az elhunyt ügyfél és már nem találja bármely, a rokonok, 2 éve, és az összes jelzés nincs egy az az állítás, ez az alap, és a bank úgy döntött, hogy az alap a bank nem várt számlát a bank használja fel, ha senki nem mutatja, hogy a nekik, mint a kedvezményezett, és nem akarom, hogy megtörténjen, mert ez egy arany lehetőséget, hogy eljön egyszer az idő, és én szeretném, hogy fogd meg, amely a fő ok, I am a kapcsolatot, hogy kérjen adja be Önnek, hogy a bank, mint a közeli hozzátartozók / a kedvezményezett az alap, hogy az alap értékelt a 16,5 millió dollárt kell kifizetni akkor a mi érdekünkben.

 
A következtetés a továbbküldésről Az Alap folyósítása, illetve a közös ezekben a százalékok 60%-én és 40%-át Önnek. I have a létfontosságú adatokat, amelyek alkalmasak vissza ezt az állítást, hogy mi vagyunk. Nekem nem is kell, hogy töltse fel adatait a banki rendszer / adatbázis, így folytathatja a műveletet. Számunkra ez a projekt végrehajtása, a megértés, az őszinteség, a titoktartás és a bizalom nagyon szükség ahhoz, hogy lássuk, az ügylet révén. Garantálom neked, hogy ez alatt hajtják végre a törvényes előírás, hogy meg fogja védeni minden törvénysértően, így a kamat és az ügylet lesz erősen védett. Számunkra, hogy azt szeretném, ha elküldi a követési adatokat, hogy nekem, hogy tudok feltölteni a Adatok a banki adatbázisok és után, majd azt tovább utasíthatja Önnek mi a teendő. Kérem, ez nagyon nagyon sürgős, mint már néhány nappal az ügylet végrehajtására, így lehetősége van, hogy nekem, mint az alábbi adatokat tartalmazza:
 
1. Teljes név
2. Ön telefonszáma
3. Your Contact Address
4. Kor
5. Foglalkozás

 
Kérem az Ön visszaigazoló e az üzenetet, és jelzi a kamat ellátják a részletek oly kedves elküldeni a szükséges információkat ahhoz, hogy a fent nekem folytathatja az eljárást. Igyekszik hadd tudja meg a döntést, mint hogy rám vár.
Sürgős választ vár el azonnal, hogy elolvassa az én üzenetet.
 
Üdvözlettel,
Hank Mr. Smith

Hát mit is mondhatnék?

Kedves Hank Mr. Smith!
Teljesen igaza van, ez az üzenet jelenik meg az én számomra meglepetést, de amíg nem garantálja a fifti-fiftit, addig nem vagyok hajlandó belemenni semmilyen kétes üzletbe.

(Megjegyzés: Amennyiben a bankok csak így lenyúlhatják az elhunyt ügyfelek pénzét, akkor nem szívesen lennék örökös nélküli, gazdag, idősödő ügyfelük. Még a végén rám küldenének egy orgyilkost. Vagy akár Oszamát...)

5 komment

Címkék: abszurd nemmagyar adathalászat hülye email

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr701065905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

P.W.H. · http://p-w-h.blog.hu/ 2009.04.15. 10:48:23

"I have a létfontosságú adatokat" Valóban ennyire hülyének néznek bennümket? :) Az I have nem megy magyarul, de a létfontosságú igen? Életszagú!
Achtung, achtung! Eltűnt egy német kisfiú - mondta a balatoni hangosbeszélő intelligens kezelője. :)

virágelvtárs 2009.04.15. 13:00:15

Mr. Wersageny Eesakay Do Wud. I am örömmel értesitenem, hogy akarom, tuggya meg, az összeget alap már át is utaltam számlájára, az informatációkat köszöntem meg az én levelemre után. Kívánok neked örömet rugjon be fun.

Leeroy of SMV Design 2009.04.17. 18:04:26

NNa ezt hívják úgy, hogy "nigerian scam" (érdemes utánawikipediazni vagy google-zni), úgy tűnik, ilyen verzióban (tán a magyar fordítás is a Google Translate műve?) is terjed a hülyeség. :)

Leeroy of SMV Design 2009.04.17. 18:05:24

A "Late" meg ugye néhai-t jelent, tehát elhunytat - ergo ez nem a neve része. :P

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2009.04.28. 07:25:52

Beszharábia!:)))

A kreatív ötleteknek, úgy látszik, nincsenek határai....!:)
süti beállítások módosítása