hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Morvai Krisztina már 1974-ben is lázadó volt. Meg büdös is...

2010.03.06. 09:06 Vérszegény éjszakai dúvad

Ezt csak azért, hogy jól induljon a nap. Normál esetben az amikimarad rovatba került volna, de én olyan jól szórakoztam rajta, hogy nem álltam meg, hogy ne tegyem "központi" helyre.

Szóval Morvai már 1974-ben is lázadozott, pedig még csak iskolába járt. Nyilván - ha már akkor is lett volna jogi végzettsége - kimondta volna azt is, hogy márpedig az iskolaköpenynek nem kéknek, de piros-fehér-zöldnek kell lennie, és nem a rohadtmocskosimperialistaglobálkarvalymultitőke gyártotta műszálas anyagból kell készülnie, hanem jóféle, igazi magyar pusztákon legeltetett, igazi magyar napfény sütötte birkák gyapjából. Abban is meleg lesz ugyan, abba még jobban bele lehet izzadni, de legalább magyar!

Persze Morvai akkor még csak iskolás volt, mindenféle jogi végzettség nélkül, így inkább ezeket nem mondta ki, pedig gondolt rá, biztos vagyok benne, hogy gondolt rá.

Ejnye no. Valamit még akartam mondani... Na, vajon mi lehet az?

Ja, igen, megvan!

Morvai bizonyos értelemben még mindig büdös...

6 komment

Címkék: vicces morvai krisztina hülye hír

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr431813177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy Tibi (törölt) 2010.03.06. 19:29:32

Az, hogy ki volt a szülője lényegtelen.

(Nem vagyok Jobbikos.)

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2010.03.07. 08:04:25

@Nagy Tibi:
mindegy, persze, hogy mindegy, de attól még mindig vicces.
Legalábbis nekem nagyon tetszik.

greybull 2010.03.07. 10:53:51

akik akkor éltünk, mind büdösek voltunk a sok műanyag - tehát az izzadságot semmilyen mértékben fel nem szívó - cucctól. Katonaként voltam legkevésbé büdös, mert a hadsereg tényleg természetes alapú ruhákat alkalmazott (egy napalm támadásnál nem akarták fokozni a sérülést azzal, hogy még a műanyag ruha is rád égjen). Egyszer egy hétig úgy voltunk hadgyakorlaton, hogy nem öltözhettünk át és nem is mosakodhattunk. A bakancsot sem vehettük le. Ha hiszed ha nem amikor a laktanyában végre lekerült rólunk a cucc a fehér abszolút pamut alapanyagú frottír zokni ugyanolyan fehér volt, mint amikor felvettem és egyáltalán nem volt lábszagom, inkább a bakancsnak egyfajta - amúgy nem kellemetlen - bőrszagát lehetett kissé érezni. Ugyanis ahogy a nadrág szára rárogyott kicsit a bakancs szárára, az megakadályozta, hogy a por, sár belemenjen. A pamut cucc pedig kiválóan felvett minden izzadságot, a bakancs bőre meg "kilélegezte".

Álszentfazék · http://alszentfazek.blog.hu/ 2010.03.07. 19:06:24

KEdves Dúvad! Neked sem lehet könnyű! Olvasóid egy részénél a humorográf mutatója nem menne a pirosba! :)

nemzetikonyves · http://www.gyepu.hu 2011.03.27. 13:11:50

Hu waze, ezt most találtam meg. Komolyan ilyen posztokba minek fektetsz akár 1 percet is? Harmatos gyenge :(
süti beállítások módosítása