hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Az idióta kvartett 6.

2010.12.04. 09:00 Vérszegény éjszakai dúvad

A hétvége alkalmából azt gondoltam, hogy bőven elég délelőtt kilenckor kinyilvánítani azon véleményemet, miszerint a Cser-Palkovics, Rogán, Menczer, Szalai alkotta négyes a legidiótább Magyarországon.

11 komment

Címkék: idióta hülye törvény

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr382492160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vidéki 2010.12.04. 09:24:57

A szerző kinyilvánított véleménye élő példa arra, hogy a sajtószabadság (a mocskolódás szabadságával kéz a kézben) nem halt ki, sőt virul.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2010.12.04. 09:54:53

@Vidéki:
amennyiben egy kalap alá vesszük a sajtószabadságot a szólásszabadsággal, úgy mindenképp igazad van.
és igen, a mocskolódás fontos dolog.
mocskolódásra fel!

Studt 2010.12.04. 10:47:30

Rohadt Nemzeti Hazug Gonosz Törpe véged lesz hamarosan!!!!..örülj a élve megúszod!
A "zembereknek" helyzete nem reménytelen, csak a tiéd !!
Hiába a kétharmad és a mindenen átrohanó törvénykezés, Magyarország nem hagyja magát!
Demonstrált a Demokratikus Koalíció, az MSZP, az LMP, demonstrálni fognak holnap a szakszervezetek, és tegnap az egyetemisták tüntettek Orbán Viktor egypártrendszere ellen.
Az emberek nem hülyék, és szép lassan rádöbbennek, hogy csak kártya vár az, amit a Fidesz épít.
Nagy volt a forradalmi lendület, útközben mindet leromboltak, amit az emberek nagy része már a magáénak érez, és most már nem tűrikt szó nélkül, hogy elvegyék tőlük a "fülkeforradalmárok".
A sajtó szabadság, a demokratikus intézmény rendszerek, a jogállam, a magántulajdon, az Alkotmány mind olyan érték, amelyért készek az utcára menni.
Nem lehet mindent elvenni tőlünk!
Nem lehet mindent egy ember képére formálni!
A kompromisszumokra való képtelensége lesz a veszte a miniszterelnöknek és a pártjának.
Orbán Viktor jobb ha hozzászokik, hogy azt hallgassa: Orbán takarodj!
Építhet magának várat, körbeveheti magát hadsereggel, túl sok embert csapott be, túl sok embert vert át!
Nem lehet már pár ember játékszere ez az ország!
Hiába harsogja Orbán Viktor, hogy őt a nép felhatalmazta, egyszerűen hazudik!
Ez a nép fogja leváltani a pünkösdi királyságból!

Studt 2010.12.04. 11:03:09

A sok fülkeforradalmárból ELLENFORRADALMÁR lesz!
Jaj NEKTEK "NEMZETI SZAROK", NEMZET SZÉGYENEI, NEMZET TUMORA!!

Vidéki 2010.12.04. 11:04:15

@Vérszegény éjszakai dúvad:
Studt elvtárs is ezt teszi bő nyállal.

Studt 2010.12.04. 11:08:13

Kedves Anya!

Utóbbi leveleidben arra célozgattál, aziránt puhatolóztál, hogy vajon mikor költözök végre haza, Magyarországra. Megtehetném, hogy kitérő, mellébeszélő választ adjak, sokan azt tennék a helyemben, de én mégis egyenesen válaszolok, mert ennek vagyok a híve.

Már korábban is több évet töltöttem külföldön, hogy világot lássak és hogy összeszedjek valamennyi pénzt egy lakásra. Hiszen a Nyugat és Magyarország közötti gazdasági különbségben sajnos még alig sikerült felzárkózni. Egy ilyen helyzetben pedig érdemes kihasználni a lehetőségeket, legalább addig, amíg az ember fiatal.

Aztán úgy gondoltam, hogy most már megvan a lakás, visszatérhetek Magyarországra, hogy szerényebb módon, de azért tisztességben éljek. Hiszen mégiscsak Magyarországon van a családom, a barátaim, Budapesten érzem otthon magam bulikban, szórakozóhelyeken. A magyar történelemben és irodalomban vagyok otthon, magyar újságokba tudok leginkább cikkeket írni, magyarul blogolok. Vagy gondoljunk csak arra az egyszerű dologra, hogy a magyar vicceket értem.

És ez így is történt, vettem egy lakást, amelyről azt gondoltam, hogy ez már az enyém, azt már magamnak rendezem be, itt fogok élni belátható ideig. Olyan bútorokat vettem, amelyek tetszettek, még ha drágábbak is voltak, mert azt gondoltam, most már legalább egy évtizedre megállapodtam. Berendezkedtem. Elrendeztem a jövőm.

Egészen a Válságig. A Válság, hát igen, kemény csapás volt, és megint külföldre költöztem, Párizsba, de ez csak ideiglenes megoldásnak tetszett. Csak pár évig, amíg helyreáll a gazdaság. Még mindig úgy gondoltam, hogy a hazám az Magyarország, a "fel-fel dobott kő" hamarosan visszahull.

De aztán, a Válság végével jött a katasztrófa. Én azok között voltam, akik ezt időben látták, és mindent megtettek, hogy ne következzen be. De sajnos az ország, a zemberek megállíthatatlanul rohantak a vesztükbe. Egy őrültnek adtak teljhatalmat. Igaza volt Orbánnak, ez világcsúcs: "Ilyen böszmeséget ország még nem csinált." Na jó, a németek mögött (1933) mindig csak másodikak lehetünk.:)

Mi hívna vissza Magyarországra? Család, barátok, mindaz, amit mondtam. No de milyen Magyarországra? Egy olyan országba, ahol zsarnokság van. "Ahol zsarnokság van, ott pedig zsarnokság van." A Viktatúrában a pénzemet elvehetik, a helyzetemet ellehetetleníthetik. Elveszik a nyugdíjunkat. Van, akiket visszamenőlegesen adókkal sújtanak.

Én nem kaptam közalkalmazottként végkielégítést, mert nem voltam olyan szerencsés. Én nem vagyok homoszexuális, engem nem érint a jogaik megcsorbítása. Nekem nem lesz abortuszom, és remélem, nem is leszek érintve ilyenben sem. Épp ma olvastam, hogy lehet, hogy ezt is betilthatják. Engem nem érint, de mikor fog engem is érinteni valami? Mikor "jönnek majd értem is"?

Meddig lesznek még újságok, amelyekbe lehet szabadon cikkeket írni? Milyen tévéműsorok között választhatok majd a jövőben? Vajon felvennének-e bizonyos munkahelyekre, egy liberális ateistát? Vajon miféle hátrányt jelent ez a Viktatúrában pályázatokon, kinevezéseken, a karrier építésében? Dolgozhatok-e úgy, hogy bármikor kirúghatnak ilyenféle okokból?

Még ha Magyarországon van a családom, és a legtöbb barátom, akkor is, élhetek-e a boldogan egy Horthysta falanszterben? Ahol szentkorona van az Alkotmányban, a címerben? Vajon milyen az élet egy olyan Budapesten, ahol a szabadságot, a kulturális sokszínűséget megfojtja az állam? Vajon élhetek-e olyan félelemben, hogy az ateistákat bármikor elkezdhetik üldözni?! Boldog lehetek-e egy ilyen országban akár család és barátok közt is? Kérheted-e tőlem, hogy visszatérjek a "magyar ugarra"? Arra a "magyar ugarra", amelyen húsz évig valamiféle ígéretes ültetvény cseperedett, de aztán jött az áprilisi ítéletidő (hogy a Viktatúra saját szóhasználatával éljek)?

Anyám, te nagyon jól tudod, hogy én nem loptam, nem voltam korrupt soha életemben, soha nem is foglalkoztam olyasmivel, ahol ez igazán szóba jöhet. Normális rendszerben tehát nincs mitől félnem. Normális rendszerben. De mire számíthatok a Viktatúrában? Vajon a nemzeti-keresztény-populista őrület melyik eleme sújt le rám jobban?

Mondhatod, hogy négy évig kell csak kibírni. Talán. De anyám, tartok tőle, hogy négy év múlva nem biztos, hogy egyáltalán lesznek választások. Az meg egészen biztosan látszik, hogy még ha valami csoda folytán bukik is az állampárt, az Alkotmány kétharmad hiányában visszacsinálhatatlan lesz, vagy akár még a kétharmad sem elég. Most olvastam, hogy az új alkotmányt jobban bebetonozzák majd.

Ahogy azt mi előre láttuk, a kétharmad az a jelenlegi Alkotmányban mindent lehetővé tesz. Akár a királyságot is megszavazhatják a Parlamentben. Ebbe a létbizonytalanságba menjek vissza? Hogy legyek én ott boldog?

Van-e értelme annak, hogy otthon dolgozzak, és fizessem a nyugdíjam, csak azért, hogy a nemzeti vezér azt kénye-kedve szerint ellopja? Lesz-e vajon nekem nyugdíjam, ha a magyar államra bízom magam?

Anyám, te tudod, hogy gyerekkoromban sok sci-fit olvastam, hiszen az olvasás szeretetét nem akárhonnan örököltem. Abban a naiv álomban ringattuk magunkat sci-fi írók és olvasók is, hogy most már itt az értelem, a tudomány, a modernizmus kora. A fejlődés megállíthatatlan, nemsokára meghódítjuk a világűrt, hatalmas energiaforrások lesznek a kezünkben. Ekkor mi még a szocializmusban éltünk, ahol gyerekként lehetett ezt hinni, miközben ti felnőttek tudtátok, a valóság ehhez képest erősen döcög.

De a rendszerváltás után eljött a szabadság is. És informatikusként ráadásul a számítástudomány hatalmas lehetőségeit is láttam, és részt is veszek ebben a fejlődésben. A 21. század a beláthatatlan fejlődés ígéretének tűnt.

Egy dologra nem számítottunk: arra, hogy mindezt elszúrhatja az emberi hülyeség. Az iskolázatlanság, tudatlanság, igénytelenség, a háborúk, lustaság, az emberi gyengeség. Magyarország visszalövi magát a 150 éves fáziskésés korába, a középkorba, az ugarba. Ebbe a feudalizmusba akarsz engem visszahívni?!

"Anyám, én nem ilyen lovat akartam!" Nem is szavaztam erre a lótolvajra. Egyáltalán, nem lovat akartam, hanem inkább egy napelemes autót. És akkor itt van ez az árpádsávos dakota ló. Most hogy éljek én ezzel?!

Azt gondolom, nem vagyok egyedül. Bár nincsenek erről igazán átfogó információim, de az a benyomásom, hogy sok tehetséges fiatal hasonlóan érez, mint én. Nemrég találkoztam Spanyolországban barátokkal, akik ilyesmit mondtak. Mi lesz, ha Magyarországot tömegesen hagyják el a tehetséges fiatalok? Mi lesz, ha soha nem térnek vissza? Mennyivel inkább ugar lesz az az ugar, ha az emberek legjava lesz kénytelen elmenekülni?!

Anyám, kétségbe vagyok esve Magyarországot illetően. Nem tudom, megtörténhet-e, hogy egy ország az EU szélén (vagy nem is annyira szélén) ilyen hirtelen, ilyen drámaian hulljon a szakadékba. Nem tudom, mi lesz ebből, talán 4 keserves év után egy újabb remény? Talán zavargások? Talán az utcára kell menni, és forradalomnak kell elüldöznie majdan a Viktátort? Nem tudom. Innen, Franciaországból csak aggódva figyelem az otthoni helyzetet, és sajnos minden erőmmel azon vagyok, hogy ne kelljen hazamennem a Viktatúrába. Mert egy ilyen őrületbe nem mehetek haza.

Mindent megteszek azért, hogy fenn maradjon a választásom abban, hogy ne menjek haza, ugyanakkor azért is, hogy ha egy mód van rá, akkor ezt a rémálmot szétzúzzuk. Az újságokban, az Interneten, a blogokban és az utcán. Harcolni fogunk mindenhol, mert azért mégis jó volna, ha egyszer hazamehetnék egy szabad, nyugatias Magyarországra.

Szeretettel: Fiad

Studt 2010.12.04. 11:13:48

A Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége, az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége, a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma december 4-én, szombaton, délelőtt 11 órakor demonstrációt rendez Budapesten, a Roosevelt téren (a Magyar Tudomány Akadémia előtt).

galamus.hu/index.php?option=com_content&vie w=article&id=41037:demonstracio-december-4-en&cati d=79:kiemelt-hirek&Itemid=115

Vidéki 2010.12.04. 11:20:13

@Studt:

Ha külföldön találtad meg a boldogságodat, ne nálunk üritsd ki a mocskodat.

Ne foglakozz velünk, nem kérünk a te mocskolódó "jóakaratodból".

Foglalkozz csak szeretett külföldi honfitársaiddal, bennünket pedig hagyjál békében.

Mi akik kénytelenek vagyunk itthon élni, majd eldöntjük itteni tapasztalataink alapján, hogy nekünk mi jobb.

Studt 2010.12.04. 11:36:41

Egy idézetet találtam ami nagyon aktuális:

Minden nemzetnek olyan kormánya van aminőt érdemel.
Ha valamilyen oknál fogva ostoba,vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és
becsületes nép nyakára,akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb
a pokol fenekére küldi.
De,ha egy hitvány kormány huzamosan megmaradva a helyén,akkor bizonyos
hogy a nemzetben van a hiba.
Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen.
/ gróf Széchenyi István /

Studt 2010.12.04. 11:37:37

@Vidéki: Te Fidesz g9örény...itt vagyok és ha kell harcolok...

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2010.12.04. 15:19:11

Gyerekek, ha nem tudtok szépen játszani, pikkpakk kennel lesz a homokozóból.
Most akkor mindenki szépen a szobájába, ma nincs se vacsi, se ikszfaktor.
süti beállítások módosítása