hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Breaking news: Szíjjártó nagy napja?

2012.04.02. 15:33 Vérszegény éjszakai dúvad

Schmitt Pál beszédét, illetve a beszédben bejelentett lemondását természetesen a Napi Bilik munkatársai is figyelemmel kísérték a Parlamentben. Illetve csak egy munkatársa, hiszen a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben nem volt lehetőségünk egynél több munkatárs kiküldésére. Szintén a takarossági kényszer diktálta azon lépésünket, hogy az egy szem kiküldött munkatársunk az egy szem alacsonynövésű munkatársunk legyen. Elsősorban fényképek készítése céljából küldtük ki, de hihetetlen hírrel pletykával tért vissza!

De először íme néhány kép a mai napról:

 

A képviselői roham az ülésterembe

 

Izgatott várakozás a nagy beszéd előtt

 

Néhány képviselő egy újságírói kérdésre performansszal válaszolt

 

Schmitt Pál a Fidesz páholyból

 

Schmitt Pál a szoci páholyból fényképezve

 

Meghívó a Fidesz új platformjának alakuló ülésére

 

 A beszéd után munkatársunk a Parlamentből távozva elcsípte két fideszes képviselő beszélgetését. A két képviselő munkatársunkat a magasságánál fogva nem vehette észre, így kollégánk egy érdekes eszmecserének lehetett fültanúja. Természetesen nem nevezhetjük őket néven, de a következő párbeszéd zajlott le köztük:

- Te, most tényleg a Kövér lesz az új KE?

- Lóf****t, te hülye! A Kövér? Ideiglenesen elvállalja, mert kénytelen lesz elvállalni, de hosszútávon a Viktor biztos nem számol vele.

- Hát akkor?

- Hát kinek vannak olyan képességei, amelyek még a Paliét is verik? A Szíjjártó Peti! Bizony ő lesz az új KE! Nem kérdez, nem gondolkodik, amit mondanak neki, azt minden gond nélkül megcsinálja, kimondja,aláírja, viszont k****ra szeret tetszelegni, meg fontoskodni.

Elképzelhető lenne, hogy Schmitt Pál lemondása Szíjjártó Péter előretörését hozhatja meg? És vajon köze lehet ehhez annak a fényképnek, amely az egyik képviselő iratcsomójából hullott munkatársunk lába elé, és amelyre gémkapoccsal egy kis cetli volt erősítve, rajta ezzel a szöveggel: "Peti új imázsához"?

 

1 komment

Címkék: álhír napi bilik

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr174356134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása