hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Ajánló

2010.02.14. 14:11 Vérszegény éjszakai dúvad

Utcaszínházzal egybekötött cirkusz volt tegnap Budapesten. Hál'istennek behúzhatunk még egy rovást a 'dolgok, amelyeket tényleg elbasztak a politikusok' rovatba. Mondhatnék sok mindent, de inkább hallgatok, amit mondanék, azt kosersrác már leírta. Olvassátok ma őt.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: ezt mi a francnak felcímkézni

Az utolsó trükk?

2010.02.13. 11:52 Vérszegény éjszakai dúvad

A csókok néha halálosak. Amikor Cippola lehívta Mariot, nem akart mást csinálni, csak a munkáját. Meg akart dolgozni a pénzéért, biztosítani akarta továbbra is a megélhetését. Ja, hogy a mutatványaival megalázott pár embert a közönségből? Hát kérem, a többiek viszont…

6 komment · 1 trackback

Címkék: szdsz mdf dávid ibolya szerintem kampány2010

Miért kell ezt csinálni?

2010.02.11. 08:41 Vérszegény éjszakai dúvad

Már a 2012-es EB selejtezőcsoportjainak sorsolása után pár órával megfájdult a fejem. Na, nem azért, mert a legmélyebb kétségbeesés bugyraiba taszított volna a csoportbeosztásunk, hanem azért, mert megint beindult az össznépi parasztvakítás. "Dehogy is – felelt a…

4 komment

Címkék: magyar foci

Egy kis humor

2010.02.11. 00:13 Vérszegény éjszakai dúvad

Hát, nem tudom mennyien ismerik már ezt a videót, de amikor én először megláttam hülyére röhögtem magam. Aztán amikor másodjára megláttam, akkor is. Szóval jó szórakozást!

1 komment

Címkék: vicces

süti beállítások módosítása