hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Szóval csak óvatosan azzal a kurvázással!

2007.07.10. 22:58 Vérszegény éjszakai dúvad

- Volt-e valami nagyon különös az intézkedések során?

 

-Talán az, amikor Krisztiről kiderült, hogy Kálmán. Volt egy fiú, akit gyakran előállítottak. Örömlányként dolgozott a Luppai kereszteződésnél. A kuncsaftoknak azt mondta, hogy megvan neki a menzesze, vagy eleve csak orális szolgáltatásra tett ajánlatot. Talán nem kell részleteznem, milyen különös, ha az alkalmi szexuális szolgáltatásokat igénybe vevő urak egyik kedvencéről kiderül, hogy férfi. Egy nyugdíj előtt álló munkatársunk például nem bírta elvisleni, hogy a lány egy szál bugyiban van, kerített neki egy szoknyát, amit a lány örömmel elfogadott és abban távozott.

Interjúrészlet Nyári István alezredessel, a szentendrei Rendőrkapitányság igazgatásrendészeti osztályvezetőjével, Szentendre és környékének kurvátlanításáról.

Aztán, hogy végül is Kálmán Kriszti volt-e, vagy Kriszti Kálmán volt-e én nem tudom, de azt sem, hogy egy nyugdíj előtt álló rendőrnek miért van a keze ügyében szoknya az örsön.

Mondjuk nem gondoltam volna, hogy egy rendőr-alezredesnek ekkora problémát okozhat egy előállított nemének a megállapítása.

Azért érdekelne, hogy Nyári István mégis hogyan szokott pisilni. Ülve? Állva? Is-is?

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: hülye interjú

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr27115694

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása